NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Returnboard...

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: uto tra 27, 2010 1:01 am    Naslov : Returnboard... Citirajte i odgovorite

ste vidli ovo cudo?

cini mi se korisnije od robota...

http://www.returnboard.com/videos_E.php
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: uto tra 27, 2010 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

vidio sam to na veteranskom u porecu... neubauer je to postavio na stol i reklamirao, moglo se i probat, ja nisam... jer neubauer tak i tak ne proizvodi ama bas nista od interesa stolnoteniskom svijetu Laughing Laughing

....a i ne vjerujem muskarcima s perikom ROFL

jako se neprirodna lopta od toga vraca... (nes kao kada ti stipolsek bloka nad stolom)... moras imat krasan ravan spin, jer dodatkom malo sajda se dodatno zakomplicira loptica koja se vraca... sve je na nekoj kilavoj konstrukciji... nemam ni malo dobro misljenje o tome... a povrh svega muskarac s perikom.... eeeeeeeek.......... Eeeek! Eeeek!

jedina fora je kaj ga moš krvnički nakositi pa onda moras lopticu naspinat ko isus da bi ti se odbila nazad... pa onda bi tak mogo trenirat rotacijske spinove.... Zubo
Tomaca

PostPostano: uto tra 27, 2010 8:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja napravio ovo
http://www.youtube.com/watch?v=WahRbdS1LTQ&feature=related
imamo ga u harmonyu na knežiji s tim da ja na svom imam gumu , nije loša stvar samo nazad dobivaš mrtve lopte onako kao od softa Eeeek!
treba ti dva dana da se ufuraš i onda ludilo, za rad nogu idealna
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto tra 27, 2010 9:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
moglo se i probat, ja nisam

normalno da nisi kad je za rad nogu Hihihi

Trk
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto tra 27, 2010 10:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
moras imat krasan ravan spin, jer dodatkom malo sajda se dodatno zakomplicira loptica koja se vraca...

ja mislim da je ovo u biti pravi razlog zasto nisi htio probati ROFL
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto tra 27, 2010 2:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hm, a meni se bas i svidjalo jer mi se cinilo da ima prirodnijie lopte nego robot...i ti sam sebi doziras kakva ce ti lopta doc nazad...bas bi htio probat...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: uto tra 27, 2010 7:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
hm, a meni se bas i svidjalo jer mi se cinilo da ima prirodnijie lopte nego robot...i ti sam sebi doziras kakva ce ti lopta doc nazad...bas bi htio probat...

za kratko vrijeme skužiš koja ti daljina i nagib odgovara , ja na svom nemam gume za rekete nego sam kupio na metre onu gumu kaj koriste šusteri ista stvar samo nema spužvu .
slobodno dođi i probaj
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sri tra 28, 2010 12:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomaca (napisa):
za kratko vrijeme skužiš koja ti daljina i nagib odgovara

imho.... ideja je da ti znas igrat ovisno o tome kak se postavi ploca, a ne postavit plocu ovisno o tome kak nekom odgovara, to mi je ko da nekom u mecu kazem da mora igrat onak kak meni pase.....

i kad podesis protivnika/returnboard onda moras pazit kolko rotacije das u lopticu.. das premalo, ode u mrezu, das previse ode van. ak imas (ne)srece dodje zicer... pa se naucis spinat zicere samo da bi se vratila loptica od returnboarda jos jednom na stol....

>osim kaj je spojila 5 udaraca na forhendu, ovo ostalo mi izgleda pretužno
http://www.youtube.com/watch?v=zgD0DtqUQdY

>ovaj link je sa returnboardove stranice, naslovljen "MONSTER TOPSPIN", i mogu rec da me razocarao
http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=aS5cpKWTA9k

a i ova (master yoda) krilatica sa prvog videa mi nikak ne drži vodu:
"RETURNBOARD training needs with good footwork are!" ROFL

@ib & izra: moj rad nogu je jednako dobar (čitaj: loš) kao i moj forhend spin... i obje su rijetko viđene pojave...
Tomaca

PostPostano: sri tra 28, 2010 6:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

gle nije ovo neka nauka sa tom pločom ,mi imamo 2 glavna i 1 sporedni stol koji je u manjoj prostoriji ako je gužvica ili ako si solo dođeš prebaciš 10 min. i to je to .
I nije baš tako jednostavno kako izgleda te nemoraš uvijek iči sa fulspinom,treba probati
[Vrh]
bojan

PostPostano: sri tra 28, 2010 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kolege Sokazovci, uz dužno poštovanje svima gore, kanite se ćorava posla, što bi rekli naši stari. Mudri djed

Da pojasnim zašto, te kako su nas učili i malo pametniji od nas u pingaću;

tehniku treba treninrati bez kočenja ruke ili koncentriranja da pogađaš lopticu na stol, već slobodan pokret kojim ćeš naučit kvalitetno udarac ( u ovo sučaju spin). Koliko sam shvatio za ovaj slučaj table, poanta je da pogodiš uzastopce u tu ploču doziranom brzinom kako bi ti se loptica vratila u tvoju polovicu da možeš ponavljat više puta, ali to može imat sasvim kontraproduktivan rezultat u budućnosti, jer loptica od protivnika je svaka uvijek malo drugačija, treba trenirat tvoju reakciju nogama na bilokakvu lopticu, dok će ruka (koja je proizašla iz gore navedenog treninga) automatski odraditi posao.

Moje mišljenje, da trening dva igrača koji medjusobno pariraju na treningu ne može zamjeniti nikakva fixna ploča zašarafljena na stol.

Stoga, ova ploča je dobra jedino za ubijanje dosade kod kuće kad nemaš stvarno ništa drugo za radit, pa da se natječeš sam sa sobom koliko ćeš puta pogodit u tu ploču, za sve ostalo smatram da je samo gubitak vremena i gubitak kvalitete tehnike i osjećaja lopte.

P.S. Tomo, ako zatreba sparing za trening, slobodno nazovi, uvijek rado pomognem starom kolegi s Jarunskih stolova gdje smo počeli. Gimme five
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: sri tra 28, 2010 9:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

istina nemože se ova daska mjerit sa "živim " protivnikom ali ubio sam jedno popodne i 200-300 kn da je napravim pa nek stoji
ps: daj mi još 1-2 sezone da te mogu bar malo oznojiti za trening Thumbs up
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri tra 28, 2010 5:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):

Naljepiš na njega travu pa se naučiš igrati na nju, nije to loše, Cohi su dani odbrojani Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.