NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Preporuka kineza

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nix666

PostPostano: pet tra 30, 2010 11:06 pm    Naslov : Preporuka kineza Citirajte i odgovorite

Pozdrav,
Novi sam na forumi i za oko su mi zapeli kinezi Very Happy
Imam TIMO BOLL All+ drvo i Donic Gallardo speed na BH i Quattro A'Conda na FH... Mislim da su mi malo prebrze i da nisu hvatljive što mi je čudno jer sam ih kupio prije mjesec dana i bile su skoro nove(2 dana stare).
Sad sam planirao kupiti Yasaku Mark V ili Stigu Innovu Ultra Light.
Malo sam gledao po forumu i kinezi mi se čine kao logičniji izbor jer su jeftiniiji, a ja i nisam neki igrač(uostalom probao sam igrati sa LKT PRO XP i guma mi se čini ok)...
Molim vas da mi kažete nešto više o kinezima(kvaliteta, trajnost) i koji bi bio najsličniji Marku V ili Innovi. Također bih trebao i neko drvo koje bi se slagalo s nekim kinezom...
Inače sam allround igrač s naglašenijom ofenzivom...
eto toliko za početak...nadam se nekim korisnim odgovorima... i usput, prodajem drvo i gume
Pingic
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: sub svi 01, 2010 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

po mom misljenju radi se o izvrsnom drvu - nisi napravio gresku koju napravi vecina amatera (a po nekoj definiciji svi smo mi u sokazu amateri Zubo ) i uzeo neku zvijer od carbona ili neko slicno off drvo.

gume nisam probao te koje imas, ali brzina dosta ovisi o tome koliku si debljinu uzeo - deblje gume (preko 2.0mm) je teze izkontrolirati.

yasaka mark V je klasik guma, cesto preporucana.

e sad kinezi... manje vise svi su dosta trajni i zilavi. u usporedbi sa europljanima malo mrtvije odbijaju i inace se malo drukcije ponasaju kod svih udaraca (ovo zna biti nezgodno za protivnika). odlicni su za kineski spin "preko lopte" ali za to moras biti jako brz i svaku lopticu pokupiti sa stola.

na kraju je to stvar navike, neki pocnu igrati sa kinezima i takve gume im najvise pasu. meni se ipak cini da za nas smrtnike sokazovce europljani imaju vise za ponuditi.

i da, taj LKT Pro XP koji si probao proizvode kinezi ali je guma po ponasanju europska.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nix666

PostPostano: ned svi 02, 2010 5:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Već sam se skoro bio odlučio za Mark V, ali mi je puno za dat 170kn... još bih možda i dao te novce, ali sam igrao s LKT-om i stvarno mi je ok a i ako mi ne odgovara ne gubim puno... da li bi nilo dobro staviti ove gume na kakvo brže drvo(Friendship bomb) jer su dosta mekani ti kinezi?
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned svi 02, 2010 10:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

LKT je skroz ok guma za one koji ne traze brzinu. moze ih se staviti na brze drvo, vjerojatno bi sa bomb-om to bila i dobra kombinacija ali ovisno o nivou igraca koji ju koristi.

ako si pocetnik mislim da je drvo koje prodajes bolji odabir. ako bas zelis nesto brze onda nesto u rangu off- (npr. primorac classic) a ne off.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nix666

PostPostano: ned svi 02, 2010 7:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ima koji kinez u rangu sa primorcem classic ili koje drugo off- drvo ??
[Vrh]
Nix666

PostPostano: ned svi 02, 2010 7:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i gdje se može kupiti kod nas.... ne da mi se prek neta zbog carine
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned svi 02, 2010 10:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

na dandoyu mi se cini vise nego povoljno i s carinom...
http://www.dandoy-sports.com/tabletennisequipment/product_info.php?currency=HRK&pName=butterfly-primorac-off&cName=blades&cPath=22&products_id=2328

inace geek sa ovog foruma prodaje kineske stvari.

to sa drvom je na kraju kocka ako se ide na slijepo kupovati. drvo je nesto sto treba isprobati i osjetiti jel pase ili ne.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon svi 03, 2010 11:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, cudi me da se geek vec nije javio ;:.)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: pon svi 03, 2010 11:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Valjda pokušava stići Zoku po broju treninga pa nema vremena za forum Zubo
Iceman

PostPostano: sri svi 05, 2010 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Valjda pokušava stići Zoku po broju treninga pa nema vremena za forum Zubo

ROFL ROFL ROFL trolling...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.