| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dajdosta
|
Postano: pon svi 03, 2010 5:07 pm Naslov
: |
|
|
Slažem se s Izrom.
Osobno radije izgubim sve 3 nego da dobijem jednu.
Bar sam se naigrao kolko tolko (i naučio štošta - iz poraza se uči, a iz 3 još više).
Kaj se tiče originalnog prijedloga isto mi se ne sviđa da neriješeno skoro niš ne vrijedi.
Predlažem za neriješeno 1 bod a za pobjedu 2.5 boda. Pa tad pobjeda vrijedi više od 2 neriješena al manje od 3. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon svi 03, 2010 9:07 pm Naslov
|
|
eh izra... kada se tebi ne žuri na .......
evo predlazem da se prve 3 lige igraju fino ko kup do 5. partije... a sve ovo ispod kaj tak i tak nikog ne zanima kaj se tam zbiva ( ) vi mozete svaku partiju igrat dvokruzno na 4 dobivena seta.. pa nek rezultati budu 16-4 sa 8 mečeva u 7 setova... mvuahaHAHahahaHAHAa
ako ima nekog ko tako jako voli parove.. slozio bih se i da se igra po sistemu nacionalne lige.... 3 sinlga- par -3 singla... pa ko prvi do 4... to bi bilo zanimljivo jer tu postavljanje igraca puno moze znaciti  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon svi 03, 2010 11:30 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | eh izra... kada se tebi ne žuri na .......
evo predlazem da se prve 3 lige igraju fino ko kup do 5. partije... a sve ovo ispod kaj tak i tak nikog ne zanima kaj se tam zbiva ( ) vi mozete svaku partiju igrat dvokruzno na 4 dobivena seta.. pa nek rezultati budu 16-4 sa 8 mečeva u 7 setova... mvuahaHAHahahaHAHAa
|
sve je to lijepo i krasno... ali izgleda da ni mi od iduce sezone vise nismo u tim ligama koje nikoga ne zanimaju.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto svi 04, 2010 8:25 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | eh izra... kada se tebi ne žuri na .......
|
HAAAAAAAAhahahaha hahahhahahah .....nemogu se prestat smijat kak je ovo bilo šaljivo ....ili možda ... napuhano?? _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto svi 04, 2010 10:32 am Naslov
|
|
Da.
Baš je šaljivdžija taj bigdedi!!!
Samo,baš me zanima da skine taj soft,koju bi ligu španal onda???  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto svi 04, 2010 12:29 pm Naslov
|
|
Pa kaj vi ne čitate Sportske?
Tam svako malo pa članak kak bigdedi šamara po 2. lizi,i sprema se za prvu!Prate ga mediji, prate,čujem da bu sljedeću sezonu dobil pozivnicu za "Farmu"  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: uto svi 04, 2010 12:37 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | sve je to lijepo i krasno... ali izgleda da ni mi od iduce sezone vise nismo u tim ligama koje nikoga ne zanimaju.  |
bravo... mozda se nedjemo u 3. ligi... ja pomalo ispadam iz ovih zanimljivih liga
| Brod jr. (napisa): | Samo,baš me zanima da skine taj soft,koju bi ligu španal onda???  |
to je ko da se ja žalim na nekog ko ima beksajde... jer da ima dve trave bi ga ja pito koju bi on ligu igro.... stavi ti sebi soft, pa pobjedjuj, ako si uvjeren da je to tajna uspjeha...  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri svi 05, 2010 11:25 am Naslov
|
|
joj, ovaj sokaz forum je selo moje malo
pozivam Utrine da se dokopaju prve lige da vide kolko bi partija ko od njih skupio (ne racunajuci dogovorene, hahaha)
nazad na temu: Pa ak te ekipa nabija 5 ili 6:0, ove ostale partije se ionako igraju za prestiz...slazem se da se i u porazu uci, al to uvijek govore gubitnici  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 05, 2010 11:50 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | joj, ovaj sokaz forum je selo moje malo
pozivam Utrine da se dokopaju prve lige da vide kolko bi partija ko od njih skupio (ne racunajuci dogovorene, hahaha)  |
čupko i ja bi imali po jednu sigurnu, drugo ne znam.
a za dogovore nikad nismo bili.
| Citat: | nazad na temu: Pa ak te ekipa nabija 5 ili 6:0, ove ostale partije se ionako igraju za prestiz...slazem se da se i u porazu uci, al to uvijek govore gubitnici  |
sokaz je amaterska organizacija tako da bi se moglo reci da se cijeli mec igra samo za prestiz.
nakon 6:0 ostale partije se igraju jer vjerojatno ipak svi volimo igrati stolni tenis, a uvijek je zanimljivije igrati sluzbenu partiju nego trening mec. a i da bi se utvrdio neki omjer snage ekipa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sri svi 05, 2010 1:18 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | nazad na temu |
tema je "sustav bodovanja i RAZNO" ...tak da ovdje nemreš fulat temu
| Iceman (napisa): | slazem se da se i u porazu uci, al to uvijek govore gubitnici  |
sad kada utrine udju u 3. ligu bus vidio kao ce naglo poceti uciti...
| Izra (napisa): | | nakon 6:0 ostale partije se igraju jer vjerojatno ipak svi volimo igrati stolni tenis, a uvijek je zanimljivije igrati sluzbenu partiju nego trening mec. a i da bi se utvrdio neki omjer snage ekipa. |
na 6:0 znaci da je treci igrac jednih, skinuo i prvog i drugog iz druge ekipe.. i nemas kaj dalje igrat kako bi saznao omjer snaga  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri svi 05, 2010 3:31 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): |
na 6:0 znaci da je treci igrac jednih, skinuo i prvog i drugog iz druge ekipe.. i nemas kaj dalje igrat kako bi saznao omjer snaga  |
znaci nije moguce da su svi igraci na priblizno slicnom nivou i nikad ne znas ko koga moze pobjediti?
pogledaj recimo ovo: http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=214&ek2=165&dat=2009-12-09
a vjerojatno je bilo i gorih situacija (5:0 na 5:5) ali mi se ne da traziti... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sri svi 05, 2010 4:57 pm Naslov
|
|
kad su jedni i drugi okretali postave.... pa blesavo ide rezultat _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
alvar_mayor
|
Postano: čet svi 06, 2010 6:55 am Naslov
|
|
| dajdosta (napisa): | Slažem se s Izrom.
Osobno radije izgubim sve 3 nego da dobijem jednu.
Bar sam se naigrao kolko tolko (i naučio štošta - iz poraza se uči, a iz 3 još više).
|
+1 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet svi 06, 2010 8:31 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | joj, ovaj sokaz forum je selo moje malo
|
Koje je to tvoje selo ??
| Citat: | slazem se da se i u porazu uci, al to uvijek govore gubitnici
| Ak si s tim mislio nekog uvrijediti - uspio si , ali vjeruj i gubitnik na forumu je gore nego biti gubitnik na sportskom terenu
| Citat: | | sokaz je amaterska organizacija |
to bi si svi veliki napuhani igrači sokaza trebali zapamtit , jer niko od njih nemože ni do 3 u profi ligi , zato smo tu da se zabavimo tj igramo a ne zarađujemo , što je i Iceman dobro primjetio u nekim drugim postovima vezano uz Časla , samo je sad zaboravio
Ja nisam dugo član sokaza ,ali ono što me posebno privuklo stolnom tenisu je baš način na koji je sve skupa organizirano u Sokazu , i naravno ljudi koji se vrte oko toga . Probao sam dosta rekreativnih sportova u zadnjih 20-ak godina ali atmosfera i uvjeti su u Sokazu po mom mišljenju daleko ispred svega ostalog .
Dakle zašto mijenjati nešto što je dobro , radije vratite žene u naše lige  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet svi 06, 2010 10:30 am Naslov
|
|
Ženeee!!!
Vratite nam Tajči!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet svi 06, 2010 4:51 pm Naslov
|
|
To sa ženama je uvjek škakljivo pitanje.
Ima žena , i žena !
Oprez! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet svi 06, 2010 9:48 pm Naslov
|
|
wolf, ne kenjaj po tavanu
forum je za pricu i raspravu, a ne da kad neko nes kaze da mu seciras svaku recenicu i govoris da je nekad bio normalan a sta to sad gluposti pise
ne volim igru parova i gotovo i zato sam reko da je PO MENI bolje da se igra do 5 bez para...valjda to smijem rec na j...m forumu!
i da, vratite nam zene u SOKAZ!!! _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pet svi 07, 2010 11:09 am Naslov
|
|
Pa nisi se valjda uvredil Sorry , ja sam mislil da sam samo ja uvredljiv no hard feelings OK?  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet svi 07, 2010 7:18 pm Naslov
|
|
ma sve 5, oni dani u mjesecu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|