NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Brainstorm za moju novu gumu! :D

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 31, 2010 9:49 am    Naslov : Brainstorm za moju novu gumu! :D Citirajte i odgovorite

Onu "normalnu", jel.

Sad imam Tackiness Drive 1.5, postoji li nešto jednake debljine i hvatljivosti, ali brže? Nešto tipa Tackifire C (običan ili Soft), ili Tackifire D..

Bilo bi lijepo da je Butterfly Srami se ali može i ostalo!

I kad sam već tu, zna li itko točnu razliku između Feint Long II i Feint Long III?
Navodno potonja slabije obrće spin, ali sama može zadat više rotacije, jel to to?

Da, imam krizu stolnoteniskog identiteta Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ČUPKO

PostPostano: pon svi 31, 2010 11:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ostavi se filozofije i primi se treninga Gitara Headbang
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: pon svi 31, 2010 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a tackifire dosta cepa al se jako brzo trosi...i sad, dal je brzi od tackinesa D, mislim da su tu negdje...

probaj Huricane 3, on je dosta hvatljiv a nije spor...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
geek

PostPostano: pon svi 31, 2010 3:57 pm    Naslov : Tackiness Drive 1.5 Citirajte i odgovorite

U pravilu, kod hvatljivih (tacky) guma, brža je ona koja ima tvrđu spužvu.

Druga mogućnost je, na gumu primijeniti postupke tuninga (nanošenje 5 - 6 slojeva JUIC tunera) i priminga (nanošenje 3 tanka sloja brzog ljepila uz korištenje stakla, kako ljepilo ne bi isparilo).

Svakako trebaš probati Friendship Transcend Higher, gumu koja na Dandoy-u od 13 recenzija, na svima ima 5 zvjezdica i smatra se boljom od DHS Hurricane3. Imam je u debljini 1.5 mm crvenu/crnu, po cijeni od 100 kn. Ako bi bila prespora, mogao bi na nju primijeniti postupak pod 2
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon svi 31, 2010 4:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tackiness-chop II mozda?

feint long III je jako hvatljiva, navodno mozes s njom i spin povuc...
drz se dvojke, ako mogu koji matsushita i gionis panagiotis mozes i ti Very Happy

i da, ovo isto:

"ostavi se filozofije i primi se treninga Gitara Headbang " Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 31, 2010 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vas dvojica, ovo se zove RASPRAVA ako niste primijetili Zmaj

chop i chop II su prespori, morao bi ić na 1.7, što mogu i sa Tackiness Driveom Very Happy
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon svi 31, 2010 4:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eh, ti bi zapravo gumu koja jednako dobro cepa kao ova sad, ima jednaku kontrolu i isti osjecaj, ali kad udjes s njom da leti bomba. Zubo

kad mijenjas gumu nesto dobijes nesto izgubis... znaci ako mislis mijenjati moras vidjeti u kojem smjeru zelis ici i na kojem dijelu igre si spreman izgubiti. :p

al uglavnom... ne lovim pa ne mogu dati pametan savjet. Pojma nemam
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto lip 01, 2010 8:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, Izra ti je stvarno dobro reko...moras razmislit sto zelis...i onda isprobat...ja bi da sam ti stavio jos sporiju i hvatljiviju gumu na forhend ako to sluzi za lov...

a 100kn od Geeka za gumu nije puno isto tako...odi na 1.7 pa pogledaj razliku dal si dobio ono sto si htio...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.