SOKAZ forum
Pag (kod Pospe) 21. i 22.08
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pag (kod Pospe) 21. i 22.08
Prvenstveno upit za žitelje "Ježeve kučice".
Ima li zainteresiranih da mu malo oplemenimo turnir svojom nazočnošću?
Ak ima, ja bi morao potegnut s mora ranije,tak da razmatram samo ozbiljne ponude!
Usput,na Zrću usprkos groznoj glazbi kojom te izmaltretiraju do očaja,navodno se saplićeš dok plivaš kroz more guzica i sisa!
Valjalo bi se probat utopit u tome!
Poziv svim neplivačima...
Ima li zainteresiranih da mu malo oplemenimo turnir svojom nazočnošću?
Ak ima, ja bi morao potegnut s mora ranije,tak da razmatram samo ozbiljne ponude!
Usput,na Zrću usprkos groznoj glazbi kojom te izmaltretiraju do očaja,navodno se saplićeš dok plivaš kroz more guzica i sisa!
Valjalo bi se probat utopit u tome!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Re: Pag (kod Pospe) 21. i 22.08
ja sam cuo da je omjer muskaraca i zena 5:1 tako da bi se eventualno mogao saplesti u moru nauljenih talijana ili tako nesto.Brod je napisao/la: Usput,na Zrću usprkos groznoj glazbi kojom te izmaltretiraju do očaja,navodno se saplićeš dok plivaš kroz more guzica i sisa!
![]()
Valjalo bi se probat utopit u tome!![]()
ima ko na pagu/novalji?
bok ljudovi!
ima ko da je lociran na otoku Pagu il u Novalji? Ja sam u Gajcu,ima par kamenih stolova za bacit partiju,a oprema je garantovana od strane mene(mreza,loptice)..tj.ako je netko za malo 'akcije' prije Pospinog turnkasa..
ima ko da je lociran na otoku Pagu il u Novalji? Ja sam u Gajcu,ima par kamenih stolova za bacit partiju,a oprema je garantovana od strane mene(mreza,loptice)..tj.ako je netko za malo 'akcije' prije Pospinog turnkasa..