NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Bilten 120!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 03, 2006 11:11 pm    Naslov : Bilten 120! Citirajte i odgovorite

Rezultati tek završenog jesenskog prvenstva još nisu ni kompletirani, a pred vratima nam je već novi izazov - Zimski kup 2006!

Ove godine još neizvjesniji s izostankom podnosioca, pa već i prvo kolo donosi puno izvrsnih mečeva!

Sve informacije su opet na webu u rekordnom roku zahvaljujući brzini glavnog tajnika gosp. Leskovca!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: čet sij 05, 2006 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Malo sam depresiva jer nas zrijeb bas nije pomazio! Maaamaaaa Glavom u zid
Moover

PostPostano: čet sij 05, 2006 8:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije ni nas, ako te to tješi.... Laughing
King

PostPostano: čet sij 05, 2006 8:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo jedno pitanje ponukano nepreciznim pravilima za Zimski kup. Dakle, u biltenu, tj. pravilima piše:

"Domaćin u prvom kolu je momčad koja je prvoimenovana, odnosno koja ima manji broj. U drugom, trećem i četvrtom kolu domaćin je momčad koja je više puta gostovala. Kod određivanja domaćina u obzir se uzimaju i utakmice dobivene bez borbe."

E sad, situacija je slijedeća: u ždrijebu su tri ekipe, A, B i C, te su istim redoslijedom i upisane unutar ždrijeba, s tim da je ekipa C u prvom kolu slobodna.
Ako ekipa A pobijedi u prvom kolu, tko je domaćin u drugom, ekipa A ili ekipa C???
Ako gledamo pravila, domaćin je ekipa koja ima više gostovanja, no pošto obje ekipe još nisu gostovale, domaćin je ekipa A jer se nalazi na višem mjestu u ždrijebu (ima manji broj).

Molim admina da se raspita i napiše odgovor, no meni se čini da je to mala rupa pravilima koja omogućuje ekipi A dva uzastopna domaćinstva!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Moover

PostPostano: pet sij 06, 2006 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Paaa, ja sam shvatio upravo je tako kako si ti napisao.

Dakle, ako dvije ekipe imaju isti broj gostovanja, domaćin je ona koja ima manji broj.

Molim da me se ispravi ako griješim....

A što se tiče omogućavanja nekim ekipama dva uzastopna gostovanja, a hebga, isto tako nekim ekipama se omogućava direktan odlazak u drugo kolo (bez nekih posebnih zasluga, koliko sam primjetio), pa se nitko nije žalio...
ib
Site Admin

PostPostano: ned sij 08, 2006 10:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

King (napisa):
E sad, situacija je slijedeća: u ždrijebu su tri ekipe, A, B i C, te su istim redoslijedom i upisane unutar ždrijeba, s tim da je ekipa C u prvom kolu slobodna.
Ako ekipa A pobijedi u prvom kolu, tko je domaćin u drugom, ekipa A ili ekipa C???
Ako gledamo pravila, domaćin je ekipa koja ima više gostovanja, no pošto obje ekipe još nisu gostovale, domaćin je ekipa A jer se nalazi na višem mjestu u ždrijebu (ima manji broj).

Molim admina da se raspita i napiše odgovor, no meni se čini da je to mala rupa pravilima koja omogućuje ekipi A dva uzastopna domaćinstva!

Evo da odgovorim ovdje radi drugih - provjereno danas, to je tako i nije bug nego feature Very Happy - ekipa A je dvaput domaćin.
Makar bi stvarno bilo logično za sva kola nešto kao "Domaćin je momčad koja je više puta gostovala, a u slučaju jednakog broja gostovanja, momčad koja je manje puta bila domaćin. Ako su i u tome jednake, domaćin je momčad s manjim rednim brojem".

Moover (napisa):
A što se tiče omogućavanja nekim ekipama dva uzastopna gostovanja, a hebga, isto tako nekim ekipama se omogućava direktan odlazak u drugo kolo (bez nekih posebnih zasluga, koliko sam primjetio), pa se nitko nije žalio...

Pa ako ima više mjesta u ždrijebu nego ekipa, a nema nikakvih nositelja do zadnjih 32 (što je najavljeno na početku sezone), onda je moguće da *bilo tko* bude slobodan u 1. kolu.
Što se ima žaliti oko toga? Misli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Moover

PostPostano: ned sij 08, 2006 11:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Paaaa, to teoretski dozvoljava da sve ekipe iz 18. lige direkt uđu u drugo kolo, dok se s druge strane u prvom kolu mogu naći sve ekipe iz 1. lige....

Pa komentari na takav sustav nisu baš bili pozitivni....
ib
Site Admin

PostPostano: pon sij 09, 2006 12:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Postoji glavnih 16 nositelja pobogu, pogledaj malo taj bilten! Sibom po guzi Laughing
[Vrh]
Moover

PostPostano: pon sij 09, 2006 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moover (napisa):
Paaaa, to teoretski dozvoljava da sve ekipe iz 18. lige direkt uđu u drugo kolo, dok se s druge strane u prvom kolu mogu naći sve ekipe iz 1. lige....

Pa komentari na takav sustav nisu baš bili pozitivni....

Pa dobro, ajd, znači "...u prvom kolu mogu naći sve ekipe iz 2. lige..." Ostalo ostaje kak sam napisao, zar ne? Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.