NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

OTVORENO NATJECANJE U STOLNOM TENISU - KRAPINA 2010.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Free runner

PostPostano: pon kol 30, 2010 12:59 pm    Naslov : OTVORENO NATJECANJE U STOLNOM TENISU - KRAPINA 2010. Citirajte i odgovorite

STOLNOTENISKI KLUB "ZAGOREC"- KRAPINA
Krapina 04.rujna 2010.
PROPOZICIJE 9. OTVORENOG NATJECANJA U STOLNOM TENISU
I.
Organizator 9. otvorenog natjecanja u stolnom tenisu je "STK Zagorec-Krapina" iz Krapine.
II.
Pokrovitelji natjecanja su : Grad Krapina, Turistička zajednica krapinsko zagorske županije, radio RHZK, Kaminko Mužek, Samoizbor Krkalo, Jedinstvo d.d., Kotka d.d., pakara Vilina, Srednja škola Krapina, Općina Đurmanec, Print centar, Krakom-Pekom, Gradska plinara Krapina i
Centar A Mače.
III.
Natjecanje ce se održati u subotu 04.rujna 2010. u novoj športskoj dvorani
"Srednjoškolskog centra Krapina" u Krapini, ulica Ivana Rendica bb sa pocetkom u 09:00
sati.
IV.
Pravo nastupa na turniru imaju svi NEREGISTRIRANI i REGISTRIRANI igraci, odnosno
igracice bez obzira na godine starosti, uz uvjet da su uplatili prijavninu. Natjecati će se u četiri konkurencije - KADETI, JUNIORI, SENIORI i VETERANI.
V.
Prijavljeni igraci/igracice biti ce svrstani u skupine (broj i velicina skupine ovisi o broju
prijavljenih igraca/igracica ), u kojima se sastaju svaki sa svakim. Po dva prvoplasirana
igraca/igracice iz svake skupine nastavljaju dalje KO sustavom.
Plasman u skupinama se odreduje brojem osvojenih bodova. Ako dva ili više igraca/igracice
osvoji jednak broj bodova, plasman ce se odrediti iz rezultata medusobnih susreta
igraca/igracica s osvojenim istim brojem bodova.
Sve discipline igraju se na tri/3 dobivena seta. Set se igra do 11 osvojenih bodova (na 2 boda
razlike), svaki igrac ima 2 servisa, u 5. setu radi se promjena mjesta za stolom kad jedan od
igraca osvoji 5 bodova. Na natjecanju se mogu koristiti iskljucivo reketi sa crveno/crnim
gumama. Igra se sa bijelim lopticama NITTAKU od 40mm. Organizator osigurava sudacku
službu.
VI.
Ždrijeb ce se održati pola sata prije pocetka natjecanja, a ždrijebati ce se samo nazocni
igraci/igracice, koji su uplatili prijavninu.
VII.
Po tri najbolje plasirana igraca/igracice u svim disciplinama organizator ce nagraditi
prigodnim športskim trofejima (unikatnim). Nagrade ce biti urucene po završetku turnira.
VIII.
Prijave s dokazom o uplati prijavnine primaju se u pismenom obliku na broj
fax-a: 049/315-047, zakljucno sa 02.09.2010. ili iznimno na broj telefona 049/373-357
od 08:00-18:00 sati u trgovini "SAMOIZBOR", Krapina, Magistratska 12.
Prijava treba sadržavati ime i prezime, godinu starosti, klub i rang (za registrirane igrace
odnosno razred za igrace "SOKAZA" ).
IX.
Prijavnina iznosi 40,00 kuna za uzraste do 18 godina, odnosno 60,00 kuna ako se uplaćuje na dan natjecanja i 50,00 kuna za uzraste od 18 godina, odnosno 70,00 kuna ako se uplaćuje na dan natjecanja.
Prijavnina se uplacuje na žiro racun kluba "STK ZAGOREC KRAPINA" iz Krapine,
Magistratska 12 ; maticni broj kluba: 3451496
Broj žiro racuna: 2340009-1110024090
-u poziv na broj upisati JMBG igraca ili MB kluba koji placa prijavninu
- u opis placanja upisati : "za stolnoteniski turnir"
* u prijavninu je ukljucen topli obrok i pice po ucesniku
X .
Organizacijski odbor zadržava pravo tumacenja ovih propozicija

ORGANIZACIJSKI ODBOR
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Free runner

PostPostano: pon kol 30, 2010 1:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i plakata.
Još bi jednom zamolio admina da isto stavi pod rubriku "kalendar" ili "naslovnica", poslano mu je mailom prije dva tjedna. Hvala.

PLAKAT
[Vrh]
kotlovnik

PostPostano: sri ruj 01, 2010 4:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ide ko na ovaj turnir??

2 uzorna mladica (ante stosic aka toni i darko komljenovic aka ja) bi isla al nemaju prijevoz. Pa ak neko ide i ima 2 ekstra mjesta u autu bili bi vrlo zahvalni da nas se povede! Zauzvrat cemo cijelim putem pricat originalne viceve i time drzat atmosferu na razini Smile

pozdrav!
[Vrh]
rope

PostPostano: sri ruj 01, 2010 8:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kotlovnik (napisa):
ide ko na ovaj turnir??

2 uzorna mladica (ante stosic aka toni i darko komljenovic aka ja) bi isla al nemaju prijevoz. Pa ak neko ide i ima 2 ekstra mjesta u autu bili bi vrlo zahvalni da nas se povede! Zauzvrat cemo cijelim putem pricat originalne viceve i time drzat atmosferu na razini Smile

pozdrav!

trazite dalje, ak ne ja vas povezem ak krenem do Krapine.... nisam bas pouzdan al bi mogao potegnut... danas mi je jos rano da kazem sigurno IDEM.... uzorno mi je biti u uzornom društvu uzornih mladića ---- neprocijenjivo
[Vrh]
STROJAL

PostPostano: čet ruj 02, 2010 10:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
kotlovnik (napisa):
ide ko na ovaj turnir??

pozdrav!

trazite dalje, ak ne ja vas povezem ak krenem do Krapine.... nisam bas pouzdan al bi mogao potegnut... danas mi je jos rano da kazem sigurno IDEM.... uzorno mi je biti u uzornom društvu uzornih mladića ---- neprocijenjivo

to se napiše ovako :

benzin do Krapine : cca 80,00 Kn - prijava za turnir : 70,00 Kn - cuga, klopa izvan kotizacije : 50,00 Kn - DRUŽENJE SA UZORNIM MLADIĆIMA - NEPROCJENJIVO !!

he - he Laughing Thumbs up
zmilko

PostPostano: ned ruj 05, 2010 8:12 pm    Naslov : k r a p i n a Citirajte i odgovorite

a rezultati turnira ? sigurno zagrebački igrači nisu pobijedili inače bi rezultati već bili na forumu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: pon ruj 06, 2010 5:24 pm    Naslov : Re: k r a p i n a Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
a rezultati turnira ? sigurno zagrebački igrači nisu pobijedili inače bi rezultati već bili na forumu.

SENIORI:
1. Ajdarpašić (Čakovec)
2. Zrinski (Stk Stubaki (Škofina))
3. Komljenović (Uzorni mladići)
4. Brglez (Sveta nedjelja)

VETERANI:
1. Grantverger (Knežijanac)
2. Drčić (Ptuj)
3. Križanac (Sraćinec VŽ)
4. Coha (Stk Stubaki (Škofina))

PAROVI:
1. Zrinski-Kačavenda (Stk Stubaki (Škofina))
2. Coha-Klobučar (Stk Stubaki (Škofina)-Brod SL.Brod)
3. Ajdarpašić (Čakovec)-Križanac (Sraćinec VŽ)
4. V.Grantverger (Strojal)-Cebović(Stk sesvete)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
zmilko

PostPostano: pon ruj 06, 2010 7:16 pm    Naslov : rezultati Citirajte i odgovorite

jak turnir,žao mi je što nisam mogao doći. slijedeće godine sam sigurno na turniru. čestitke svim igračima.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Free runner

PostPostano: uto ruj 07, 2010 6:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala master, evo ja bi dodao još kadete i juniore.

KADETI
1.Luka Martinek - STK Sesvete
2.Mislav Martinek - STK Sesvete
3.Lucija Mamić - STK Sv. Nedjelja-Novaki
4.LUka Cvetko - STK Zabok

JUNIORI
1.Ivor Grantverger - Sokaz
2.Stjepan Brglez - STK Sv. Nedjelja
3.Mario Kalac - STK Sesvete
4.Filip Feješ

Hvala svima koji su došlli, nadamo se da je sve bilo korektno i da ste se dobro proveli. Vidimo se sljedeće godine.
Molim Vas da sve eventualne kritike postate ovdje, kako bi u budućnosti organizacija bila još bolja.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.