NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tan Ruiwu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
King

PostPostano: ned sij 08, 2006 9:19 pm    Naslov : Tan Ruiwu Citirajte i odgovorite

Baš danas gledao sam tekmu protiv Charleroia i našao se u diskusiji o tome koliko naš turbo kinez ima godina. Pošto sam mišljenja da je na azijcima jako teško pročitati dob, pretpostavio sam da ima oko 30 ljeta na plećima, dok je druga strana vagnula malo više od 20-tak.
Pošto istu informaciju nisam uspio izgooglati, evo pitam zna li netko koliko Tan ima godina??? Cro

PS. Čestitka dečkima na pobjedi, uz žaljenje za Rokov 4 set protiv Samsonova, 3:0 bi bila drugačija priča za uzvrat! Pivo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: ned sij 08, 2006 10:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

30.06.1983. - 22 godine

Svaka čast svoj trojici Klanja se Klanja se Klanja se , uz nadu da ih vidimo u Zagrebu u polufinalu!

Prekrasan meč Klap i odlična publika Thumbs up - stvarno je vrijedilo biti tamo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Moover

PostPostano: ned sij 08, 2006 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A izvješće s terena? Ništa.... Sad Sram vas bilo....
ib
Site Admin

PostPostano: pon sij 09, 2006 2:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kupi Sportske danas, ja ću samo reć da je bilo jako uzbudljivo i da je Večernjak dobio 3:2, po partijama:

Zoki - Saive 3:0 (na ovo prebijanje nisam ni stigao, navodno okrenuo 6:10 u drugom)
Roko - Samsonov 2:3 (vodio 2:0 u setovima i u četvrtom 7:0 i izgubio Glavom u zid)
Tan - Smirnov 3:2 (11:9 u petom, gdje mi se čini da je Tan bio bolji u igri, a Smirnov na svojoj servi)
Zoki - Samsonov 0:3 (koliko god je Samsonov bio loš u prvom dijelu meča s Rokom, toliko je ovdje vladao..)
Roko - Saive 3:2 (treba li reći - 11:9 u petom, opet nakon 2:0 za Roka, koji je još jednom demonstrirao kako treba s publikom Thumbs up)
Svaka čast dečkima još jednom, pružili su stvarno jako puno srca jučer! Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
King

PostPostano: pon sij 09, 2006 8:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uz mali dodatak na meč Tošić - Samsonov: nakon 2:1 u setovima Roko vodi i 7:0, 8:4, 9:6... 9:9, meč lopta Roko na 10:9, super napad na Samsonov backand, no ovaj u tom trenutku lupa iz drugog reda gledališta kontra backand koji Roko samo isprati pogledom.... Thumbs down

I malo što bi bilo kad bi bilo: da je roko dobio, uz Tanovih 3:2, u uzvratu bi im bila dovoljna jedna pobjeda ili samo 4 osvojena seta, a u jednoj verziji i 3 seta uz više osvojenih poena. Da čovjek vrišti, jedna loptica od raja do pakla! Bonk!
[Vrh]
Slick

PostPostano: pon sij 09, 2006 12:39 pm    Naslov : Re: Tan Ruiwu Citirajte i odgovorite

King (napisa):
Pošto sam mišljenja da je na azijcima jako teško
pročitati dob, pretpostavio sam da ima oko 30 ljeta na plećima,
dok je druga strana vagnula malo više od 20-tak.

Ruga se lijepo sam ti rekao da ima godina ko i ja (uspio sam fulati za godinu dana, dok ti za cca 10 Im with stupid ) Pivo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.