| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pasanac
|
Postano: sri sij 18, 2006 9:36 am Naslov
: Gdje igrati? |
|
|
Pozdrav, treba mi jedna informacija
Gdje se može preko zime igrati stolni tenis, a da nije u nekom klubu, tj. da se ne mora biti član nego da mogu doći npr. u subotu popodne, dobiti rekete, odigrati sat-dva i to je to - kao ljeti na Jarunu na vanjskim stolovima. Znači, gdje postoji dvorana da se može doći, platiti i odigrati, bez obaveza da si član kluba ili nešto?
Nadam se da nije offtopic, ali ovo me jako zanima pa bih vas molio odgovor, hvala, pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Free runner
|
Postano: sri sij 18, 2006 11:39 am Naslov
: |
|
|
Ja znam da to možeš u dvorani Lovro Ratković "Mladost" i na Gredicama kod Arapovića.
U biti čini mi se da to možeš u bilo kojoj "većoj" dvorani.
Brojevi dvorana i kontakt osoba su ti tu negdje na sajtu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (06:57:48) Postovi: 195 Lokacija: Samobor
|
Postano: sri sij 18, 2006 1:01 pm Naslov
|
|
| ma bila su već ovakva pitanja... nek malko pregleda forum...sigurno će nać... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tovar
Pridružen/a: 24. 05. 2005. (09:50:40) Postovi: 83 Lokacija: Planet Zemlja
|
Postano: sri sij 18, 2006 11:44 pm Naslov
|
|
| STK Zagorec Krapina (napisa): | Ja znam da to možeš u dvorani Lovro Ratković "Mladost" i na Gredicama kod Arapovića.
Nemoj čovjeku davati dezinformacije. Reci da nisi siguran ili da misliš kako može, a ne tako tvrditi.
Na Mladosti sigurno ne može tako samo doći, platiti i odigrati. Npr. u subotu popodne tamo nema nikoga, a za Gredice nisam siguran.
Najbolje ti je nazvati:
http://www.sokaz.hr/info_dvorane.php _________________ Igram po principu: snađite se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Free runner
|
Postano: čet sij 19, 2006 8:14 am Naslov
|
|
| tovar (napisa): | | STK Zagorec Krapina (napisa): | Ja znam da to možeš u dvorani Lovro Ratković "Mladost" i na Gredicama kod Arapovića.
Nemoj čovjeku davati dezinformacije. Reci da nisi siguran ili da misliš kako može, a ne tako tvrditi.
Na Mladosti sigurno ne može tako samo doći, platiti i odigrati. Npr. u subotu popodne tamo nema nikoga, a za Gredice nisam siguran.
Najbolje ti je nazvati:
http://www.sokaz.hr/info_dvorane.php |
Kakve dezinformacije O čemu ti?Tko je rekao da treba samo doći,platiti i odigrati?Normalno da treba prije nazvati odgovornu osobu,dogovoriti termin,platiti pa tek onda igrati.Siguran sam da termina ima,jedino ak je dvorana stalno puna 24/7  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pasanac
|
Postano: čet sij 19, 2006 9:27 am Naslov
|
|
| Hvala svima, nazvat ću dvorane i dogovoriti, pozdrav |