SOKAZ forum
3. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
haha, bas si me nasmijo Cvijo 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
cvijo je napisao/la:Mi u utorak dolazimo u "Jazbinu" na meč s Utrinama s rašljarom! Nikako mi nije jasno kako ja tamo ne mogu dobiti ni šepavog mrava s probavnim smetnjama... sigurno postoje neke podzemne vode! Zapravo, prije će biti da je ispod neki podrum s pivom, što me strahovito dekoncentrira
he,he,,to ti je samo zvuk kolanja piva u našim venama
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
dobre vijesti, s obzirom na naš plan i program priprema!cvijo je napisao/la:Nikako mi nije jasno kako ja tamo ne mogu dobiti ni šepavog mrava s probavnim smetnjama...
danas smo si, naime, osigurali probavne smetnje bar za iduća tri dana, sutra ću onda potražit mjesto za "sredit" nogu, jedino bi s dolaženjem na gabarite mrava mogao bit mali problem
8:2 za a1 direkt, nismo uspjeli ni skupo prodati kozu.
najvise je pokazao karlo koji je namucio i cviju i grozdanica u 5 setova a ipsu pobjedio. danijel nam je branio cast isto sa pobjedom protiv ipse dok smo ib i ja udruzenim snagama slozili nulu.
mozda je mogla koja partija od ovih u 5 setova na nasu stranu ali realno decki su nam ipak malo prejaki.
moram pohvaliti cviju na glavi i zivcima, ostao je hladne glave kad je trebalo i u sva tri meca u petom setu nadigrao protivnika.
osim sto su nas nakantali bio je ugodan i sportski mec.
najvise je pokazao karlo koji je namucio i cviju i grozdanica u 5 setova a ipsu pobjedio. danijel nam je branio cast isto sa pobjedom protiv ipse dok smo ib i ja udruzenim snagama slozili nulu.
mozda je mogla koja partija od ovih u 5 setova na nasu stranu ali realno decki su nam ipak malo prejaki.
moram pohvaliti cviju na glavi i zivcima, ostao je hladne glave kad je trebalo i u sva tri meca u petom setu nadigrao protivnika.
osim sto su nas nakantali bio je ugodan i sportski mec.
Kakva neistina!Izra je napisao/la:8:2 za a1 direkt, nismo uspjeli ni skupo prodati kozu.![]()
Konačni rezultat izgleda prilično uvjerljivo, ali... nijedan set u koji nisam ušao sa 100% nisam dobio! Dečki će još dosta toga zakuhati, samo još malo rutine i iskustva u jačim mečevima. Drago mi je da činjenicu da kod njih ima poprilično štofa nisu naplatili na meni. Još!
Tu se, u ovom trećem rangu igra ko ludo!!!
Mi evo jučer dobili po tamburi od starog Granta I Radočaja, Ja nisam bio ni blizu, a Stepan je odigrao s Grantom strašan meč, i ni to nije bilo dovoljno da ga dobije!!! Veliki pozdrav svima! Sad znam kako je izgubiti hehe, možda se naviknem!!! Južna Trešnjevka, her we gooooo!!!
Mi evo jučer dobili po tamburi od starog Granta I Radočaja, Ja nisam bio ni blizu, a Stepan je odigrao s Grantom strašan meč, i ni to nije bilo dovoljno da ga dobije!!! Veliki pozdrav svima! Sad znam kako je izgubiti hehe, možda se naviknem!!! Južna Trešnjevka, her we gooooo!!!
Nemojte se sad ćudit, pa jel ja već danima najavljujem svoj veliki povratak

Al eto, zoveš Indeks, zoveš Stori, trćiš po iventima ko sumanut(a), pa opet ko da zidovima prićam
Čak se i po Fejsu motam u ovim godinama!
(sori brod lolz
)

Odličan meč je bio, i dobra je spoznaja da malo pomalo svi pokazujemo te mliječne zubiće, i da nikad ne znaš koji će potegnuti. POLIVALENTNI SMO!
x (4 povrh 2)
Al eto, zoveš Indeks, zoveš Stori, trćiš po iventima ko sumanut(a), pa opet ko da zidovima prićam
Čak se i po Fejsu motam u ovim godinama!
Odličan meč je bio, i dobra je spoznaja da malo pomalo svi pokazujemo te mliječne zubiće, i da nikad ne znaš koji će potegnuti. POLIVALENTNI SMO!