NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tko je ovdje lud?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bill

PostPostano: čet lis 14, 2010 9:22 am    Naslov : Tko je ovdje lud? Citirajte i odgovorite

U SOKAZ-u je prošle polusezone igrao registrirani igrač. Saznanje o tome došlo je do voditelja lige koji tu informaciju prezentira na sastanku voditelja. Oni zaključuju da je sve u redu pošto se nitko nije žalio. Takav stav u moju glavu ne ulazi pa se pitam da li trebam ići na pregled glave ili se moral ove zemlje srozao i do nivoa SOKAZ-a, pa krimeni znače snalaženje a ne djelo koje podliježe sankcijama. Pomozite mi svojim mišljenjem!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: čet lis 14, 2010 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad bi bili malo konkretniji,ne bi škodilo!
Koji igrač,koja liga,koj voditelj lige? Smile
bigdedi

PostPostano: čet lis 14, 2010 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, iz perspektive voditelja...

NE provjeravam svakoga ko mi igra u ligi koju vodim, ni ne kanim to raditi...

...a sad...... ukoliko netko primjeti neregularnost (bilo kakve prirode, npr. registrirani igrac koji ne zadovoljava uvjete nastupa u sokazu) on je to moze prijaviti voditelju... nakon toga voditelj MORA donijeti nekakvu odluku u korist nekoga... onaj koji se osjeca ostecen odlukom voditelja moze pisati zalbu diciplinskoj komisiji unutar 5 dana od ODLUKE VODITELJA... (primjetite da ne postoji koncept gdje se pismeno zalite na neregularnost u ligi, nego iskljucivo na odluku voditelja)...

tako da u vasem slucaju, ako je voditelj odlucio (ili nije znao) da taj igrac zadovoljava uvjete nastupa u sokazu, te se nitko nije zalio na tu odluku, znaci da je sve proteklo regularno...

voditelj opcenito moze odluciti nesto posve nerealno i van pravilnika i ta odluka je konacna ukoliko se nitko ne zali protiv nje... koncept zalbe postoji samo kako bi se drzalo voditelje pod kontrolom da ne donose krive odluke jer ih onda moraju braniti pred disciplinskom komisijom...

slican slucaj je bio prosle sezone u 6. ligi u vezi registriranih igraca bez prava nastupa gdje je voditelj objasnjavao kako se mora pisati zalba na tog igraca sto uopce nije tocno, i tek nakon sto je ostecena strana trazila odluku voditelja uvezi tog slucaja te najavila da ce pisati zalbu na odluku voditelja tek onda je voditelj profunkcionirao u izvrsavanju svojih duznosti i odlucio jedino sto je mogao u skladu sa pravilnikom, te je ta neregularna momcad diskvalificirana.... sto zelim reci je da ni voditelji ponekad nisu sigurni u svoje ovlasti... te u tezim slucajevima bi radije da se stvari rjesavaju preko zalbi i disciplinske... morate shvatiti i nas voditelje koji volonterski radimo posao u kojem ce netko biti ostecen i nezadovoljan, morati cete se svaditi s ljudima, i sve to o svom trosku mobilne telefonije... najsretniji bi voditelji bili kada ne bi bilo problema i neregularnosti...

(wall of text.... sorry)
bill

PostPostano: čet lis 14, 2010 12:53 pm    Naslov : tko je ovdje lud Citirajte i odgovorite

Hvala Juraju na iscrpnom eseju, ali me nije uvjerio. Stojim pri stavu da ako je netko pokrao naprimjer "PODRAVKU" nije pokradena samo "PODRAVKA" nego i svi državljani Hrvatske. Po Jurinoj logici sve je u redu ako se "PODRAVKA" nije žalila???
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet lis 14, 2010 1:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žao mi je da vam se voditelj s kojim ste u ekipi povjerio eto tek sada kada ste odigrali 5:5 s tom ekipom, jer pretpostavljam da u slučaju pobjede ne bi bilo nikakve reakcije Thumbs down

U slučaju da se samo pitate ima li spomenuti igrač pravo nastupa, odgovor je: ima, nije registriran u HSTS-u. Al to već sigurno znate.

Nadam se da vam voditelj u toj gorčini nije propustio napomenuti i zaključak navedenog sastanka, a to je da se nekako mora stati na kraj registriranima u HSTS-u, te da sam ja kao posljedica toga pred ovo prvenstvo tražio i dobio od HSTS-a popis registriranih igrača, upoređivao liste, nakon čega je zaista nekoliko igrača ostalo bez prava nastupa u ovom prvenstvu.
Ubuduće će to postati praksa pred svako prvenstvo jer nam je HSTS pristao na taj ustupak i vid suradnje, i to je jedini način da budemo sigurni da nitko ne vara. Ako HSTS bude redovno ažurirao popis, naravno.

Što se tiče prošlog prvenstva i tog slučaja, istina je, odlučeno je da se neće retroaktivno kazniti ekipu najprije zbog nepostojanja žalbe, te zato jer se pratila "blaga" praksa SOKAZ-a da se prvi put oprosti, a zatim upozori i kaže da više neće biti tolerancije. Tom blažom opcijom najčešće idemo zato što nam je moral u zemlji srozan do nivoa SOKAZ-a, do voditelja liga i vodstva, pa nemojte trošit novce na razne preglede, sigurno je sve ok...
Na tu se odluku nitko nije usprotivio na sastanku, vjerojatno zato jer nije provjerio jesu li iduće prvenstvo u istoj ligi. Rigo

Ponovo, žao mi je da niste došli do tri boda u prvom kolu, ali nadam se da ćete i bez toga biti prvi.

Over & out.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: čet lis 14, 2010 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

Ponovo, žao mi je da niste došli do tri boda u prvom kolu, ali nadam se da ćete i bez toga biti prvi.

Over & out.

neće, neće.... sam da nam je Srećko živ i zdrav.... Živjela Galaksija !!!!!
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet lis 14, 2010 4:13 pm    Naslov : Re: tko je ovdje lud Citirajte i odgovorite

bill (napisa):
Hvala Juraju na iscrpnom eseju, ali me nije uvjerio. Stojim pri stavu da ako je netko pokrao naprimjer "PODRAVKU" nije pokradena samo "PODRAVKA" nego i svi državljani Hrvatske. Po Jurinoj logici sve je u redu ako se "PODRAVKA" nije žalila???

voditelja je na neregularnost mogao upozoriti bilo tko iz te lige, bilo tko iz sokaza, bilo tko iz stolnog tenisa, pa i bilo tko je nesto cuo prilikom ilegalne kupovine sira na placu... tako da žaliti se mogu svi. EOD

btw... dativ od "Juraj" je "Jurju"... common mistake....

Zadnja promjena: bigdedi; sub lis 16, 2010 11:24 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
geek

PostPostano: čet lis 14, 2010 6:53 pm    Naslov : Registrirani igrači Citirajte i odgovorite

Prilikom turnira u Prečkom, prošle polusezone, upozorio sam Leskovca i Komeričkog, koji su bili tamo, na neregularnog igrača u 20. Ligi. I napravili su ... NIŠTA ... Nisu me ni uputili da to prijavim voditelju lige ... A, kontrola je vrlo jednostavna. Na stranicama HSTS-a se nalazi abecedni popis igrača, sa klubovima za koje su registrirani.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Rossi

PostPostano: pon lis 25, 2010 6:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ima i sad toga 19. liga, necu imenovat... al jos mi je draze kad je neko bahat i prepotentan a izgubi glatko... Beljenje Beljenje
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 26, 2010 10:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam od frenda čuo da dvojica u vašoj ekipi igraju u Njemačkoj Eeeek! al nije htio imenovat.

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Rossi

PostPostano: uto lis 26, 2010 12:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dobro si cuo, cak i do 5 rade i iz njemacke stignu do 7 na tekmu!
[Vrh]
Brod

PostPostano: sri lis 27, 2010 7:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

najjači su mi ovi indiskretni kaj ne žele imenovat! Evil
Nije ni čudo da nas jedna stranka(neću imenovat) prca već 20 godina... Rolling Eyes
Brod jr.

PostPostano: sri lis 27, 2010 1:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a onda nije nikakva novost ni da kod nas u dvorani niko nemre(neću imenovat) maznut 2seta!!! Thumbs up
zoko007

PostPostano: čet lis 28, 2010 4:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
a onda nije nikakva novost ni da kod nas u dvorani niko nemre(neću imenovat) maznut 2seta!!! Thumbs up

Very Happy ROFL ROFL ROFL Very Happy kaaj veliišš Zubo
[Vrh]
zacko

PostPostano: čet lis 28, 2010 1:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jel vidite sad kak se dolazi do uspjeha!?
Pogledajte kad se Zoka-TRICA diže na trening!
I još prije treninga pogleda novosti na forumu najznačajnije sporedne stvari u životu! Smile)))
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: čet lis 28, 2010 10:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Jel vidite sad kak se dolazi do uspjeha!?
Pogledajte kad se Zoka-TRICA diže na trening!
I još prije treninga pogleda novosti na forumu najznačajnije sporedne stvari u životu! Smile)))

Klanja se Klanja se Klanja se
Tak je zacko Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.