SOKAZ forum
6. premium liga, jesen 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ib je napisao/la:e, neam pojmaa već se dogodilo jednom ove sezone
daj pomozi i sjeti se jesi klikao šta na "popravi upis", ili brisao pa ponovo unosio, ili klikao back botun u brauzeru?
pomozite jadnoj ivani da svati šta se događa
a je,išao sam jednom na "popravi upis", ak ti to šta može pomoći!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Evo,malo da se osvrnemo i na jučerašnji(već) meč između gore navedenih.
Bilo je kako što sam i mislio...lukovi,strijele a bogami i kečige!
U trećem krugu došlo je do velike izmjene u redovima Hrvatske reprezentacije!!!!!!
Vinkec u meč uvodi Z.Korenić i nakon velike drame završava 6:4 u korist domačina!!!
...naravno, drama u svemu osim u mečevima sa Zvonkecom...(Boka & par)
frajer fakaz zna!!!
Burke dobar,puno bolji
al' nije to taj burke koji lupa,tuče,udara...
Boka ko Boka
bo dolazi od borbenosti a ka je...sami prosudite al nemojte pisat'!
I šećer na kraju,,autor ove besmislice....................brod jr.=
-u sledečem nastavku:
----------KRVAVI ZAPISNIK----------
Bilo je kako što sam i mislio...lukovi,strijele a bogami i kečige!
U trećem krugu došlo je do velike izmjene u redovima Hrvatske reprezentacije!!!!!!
Vinkec u meč uvodi Z.Korenić i nakon velike drame završava 6:4 u korist domačina!!!
...naravno, drama u svemu osim u mečevima sa Zvonkecom...(Boka & par)
Burke dobar,puno bolji
Boka ko Boka
bo dolazi od borbenosti a ka je...sami prosudite al nemojte pisat'!
I šećer na kraju,,autor ove besmislice....................brod jr.=
-u sledečem nastavku:
----------KRVAVI ZAPISNIK----------
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Je, i meni je bilo napeto dok smo mi "rekreativci" igrali!
"Trans-doktor" sindrom uzima maha i po bezveznim ligama...
Sva sreća da ove sezone nemremo za ligu dve napred,je lko zna ko bi nam tam mogel istrčat,možda Primorac
!
I tak,bodove nismo uzeli,al je piva posle bila super!
Jedino mi je žal kaj su mi profesora uspjeli iznervirat!
"Trans-doktor" sindrom uzima maha i po bezveznim ligama...
Sva sreća da ove sezone nemremo za ligu dve napred,je lko zna ko bi nam tam mogel istrčat,možda Primorac
I tak,bodove nismo uzeli,al je piva posle bila super!
Jedino mi je žal kaj su mi profesora uspjeli iznervirat!
Zvonkec nije nikada igrao nigdje drugdje osim u SOKAZ-u za razliku od Bunčća i moje malenkosti. Od privilegija što igra sa suigračima svoje stare momčadi iz prve lige u nekim drugim vremenima, nastupom je stekao pravo da zove 2 runde piva u POLU Dakle usporedba s TRANSOM se može pripisati ogorčenosti poraženog. Čudno je da se nitko nije ogorčen na 5 singlova koje su odigrali slabiji igrači. Ne znam tko je profesor a ne znam ni čime je iznerviran nije valjda zato što ima i boljih ipak je naša postava bila dobronamjerna.
Ma to se samo tak veli.
Nije profa iznerviran vašom postavom,neg kaj su mu štopovi letjeli okolo po plafonu!!!
Svatko ima pravo prijaviti igrača kojeg hoće pa tako naravno i vi!!!
Stoga Vam želim puno uspjeha u daljnjem
i odlazak u višu ligu da vas se "riješimo"!
A nama želim više treninga i više sreće iduči put!!!
Nije profa iznerviran vašom postavom,neg kaj su mu štopovi letjeli okolo po plafonu!!!
Svatko ima pravo prijaviti igrača kojeg hoće pa tako naravno i vi!!!
Stoga Vam želim puno uspjeha u daljnjem
A nama želim više treninga i više sreće iduči put!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Znam da niste loše mislili uostalom i tekma je bila više nego sportski primjerena, samo sam htioo da čitatelju ne ostane krivi dojam. Vjerovalo ili ne mi smo svi rekreativci i malo bolja igra ne čini nas TRANSOM a imali ste šansu za neriješeno. čak i za pobjedu. Konačno znali smo i gubiti od Vas sjetite se Mikolčevića. Inače, liga nam odgovara /u prosjeku je igrača koje smo prijavili/, dvorana je dobra pa barem ne morate putovati 50 km na tekmu. Pozdrav
http://www.stkindustrogradnja.hr/korenic.htm
Evo gospon Kuchbauch,gore vam je link s tekstom o vašem rekreativcu i bivšem suigraču.
Profesora(moj suigrač Lalić) je naljutilo što protiv takvih mora igrat u 6. lizi,a da mu je to želja trenirao bi 2x dnevno i trudio se ući u 1. ligu, medjutim on otrenira jednom tjedno i zato igra 6. ligu!
Svaki bi si igrač trebao nači svoju ligu po mjeri,a ne ovako da se vi igrate bogova i krojite ligu sistemom kome ćete istrčati u najačem sastavu i pobjediti a kome nećete baš u najjačem pa možda i otkine koji bod.
I nisam ni ogorčen ni ljut,samo pokušavam ukazati na neke nelogičnosti.
U svakom slučaju ,puno sreće u idućim susretima,nije bilo nikakvih zlih namjera,al evo o ovome smo mi malo komentirali uz pivicu nakon meča,pa bolje da spomenemo javno na forumu nego da ispada da vam nešto spočitavamo iza leđa.
Lijep pozdrav
Evo gospon Kuchbauch,gore vam je link s tekstom o vašem rekreativcu i bivšem suigraču.
Profesora(moj suigrač Lalić) je naljutilo što protiv takvih mora igrat u 6. lizi,a da mu je to želja trenirao bi 2x dnevno i trudio se ući u 1. ligu, medjutim on otrenira jednom tjedno i zato igra 6. ligu!
Svaki bi si igrač trebao nači svoju ligu po mjeri,a ne ovako da se vi igrate bogova i krojite ligu sistemom kome ćete istrčati u najačem sastavu i pobjediti a kome nećete baš u najjačem pa možda i otkine koji bod.
I nisam ni ogorčen ni ljut,samo pokušavam ukazati na neke nelogičnosti.
U svakom slučaju ,puno sreće u idućim susretima,nije bilo nikakvih zlih namjera,al evo o ovome smo mi malo komentirali uz pivicu nakon meča,pa bolje da spomenemo javno na forumu nego da ispada da vam nešto spočitavamo iza leđa.
Lijep pozdrav
Skoro sam Vam povjerovao ono o zafrkanciji na forumu. Link kaže ono što ja znam, trener je a nikad nije bio profesionalni igrač. Kad bi sve takve maknuli puno ih ne bi igralo u SOKAZU a to ne uključije doskorašnje profesionalne igrače. Što u tim nižim ligama rade Bilić, Šurbeki etc. pa im ne pišete takvim tonom. Predlažem da profesor igra 2 x tjedno pa mu nitko neće biti ravan ni u prvoj ligi. Možda je Vama pingič na ravni Boga ali nama je to ipak rekreacija. Da je profesor dobio Bunčića mi bismo mu čestitali i ne bismo prosipali otrov na forumu. Isto bi bilo da ste i meč dobili ali govoriti nam kakva treba biti naša postava da bi bila po Vašoj mjeri, ipak je previše. Mislim da sam Vas precijenio i žao mi je što sam se upustio u ovu diskusiju. Ako ste nečim uvrijeđeni, ispričavam se no neću više nastaviti ovo. Pozdrav
E sad!
Baš da ste neka ekipa starih prijatelja ne bih rekao.
Jedan od 27 god, jedan 35 i jedan 70. Četvrtog neznam.
Gospon Kuhbauch-Vi ste ipak generacija Tišljara, Resmana, Perina, Demira itd...
Budući da znam da je Bunca igrao sa prijateljima od djetinjstva prije pa ih napustio i otišao kod Vas.
Znam ne plaćate igrače all opet ne stoji baš da ste prijatelji od djetinjstva.
Mislim da nije najbitnije kak ko igra ako je ekipa baš frendovska. Pa i jedan može bit puno jači il slabiji. Nije bitno. Al ipak onda to mora bit ekipa koja se druži i izvan pingača.
Recimo sumnjam da Vi i Bunca odete van u Purgeraj subotom. Ili možda griješim!?
Pozdrav i bez zamjerki!
Baš da ste neka ekipa starih prijatelja ne bih rekao.
Jedan od 27 god, jedan 35 i jedan 70. Četvrtog neznam.
Gospon Kuhbauch-Vi ste ipak generacija Tišljara, Resmana, Perina, Demira itd...
Budući da znam da je Bunca igrao sa prijateljima od djetinjstva prije pa ih napustio i otišao kod Vas.
Znam ne plaćate igrače all opet ne stoji baš da ste prijatelji od djetinjstva.
Mislim da nije najbitnije kak ko igra ako je ekipa baš frendovska. Pa i jedan može bit puno jači il slabiji. Nije bitno. Al ipak onda to mora bit ekipa koja se druži i izvan pingača.
Recimo sumnjam da Vi i Bunca odete van u Purgeraj subotom. Ili možda griješim!?
Pozdrav i bez zamjerki!
Griješite, pogledajte stare biltene SOKAZ /momčadi Industrogradnje/. Razlike u godinama nisu nas smetale bili smo dobro društvo. I sada je isto ali ne vidim potrebu da neki protivnik u SOKAZ-u to provjerava. Pa zaboga, ne plaća BEK nikoga čak svaki plaća svoje prijavnine. Što onda mislite da nas povezuje? Mislio sam da ćete me prozvati zbog godina /kriv sam što mogu/, ali to obično potegnu oni frustrirani kad im nestane argumenata. I nitko nije rekao "od djetinjstva", to nije lijepo iskrivljavati rečeno a svatko vidi cijeli tekst. Imam samo još jedno pitanje : Da li mislite da bi bilo za Vas bolje da sam igrao ja /sa svojim godinama/ umjesto na pr. Šalkovića? Pozdrav
Iskreno neznam šta povezuje Vas i Buncu. Al nije moje niti da znam.
Za ovo iskrivljavanje- "od djetinjstva" se ispričavam. Ipak mi je to vjerojatno profesionalna deformacija - fiškal.
A naravno da bi bilo puno opasnije da ste Vi igrali. To znam jer sam imao čast igrati s Vama ali prije dosta godina. A Šalkovića ne poznam ali pretpostavljam da ste Vi još uvijek opasniji.
Za ovo iskrivljavanje- "od djetinjstva" se ispričavam. Ipak mi je to vjerojatno profesionalna deformacija - fiškal.
A naravno da bi bilo puno opasnije da ste Vi igrali. To znam jer sam imao čast igrati s Vama ali prije dosta godina. A Šalkovića ne poznam ali pretpostavljam da ste Vi još uvijek opasniji.
Opet netočne premise pa takvi i zaključci. Bunca je bio 2 godine momčad Vinka Beka kad me je pozvao da im se pridružim. To se bar lako provjeri. U klubovima igraju sve generacije i jaz godina nije u Industrogradnji bio prevelika zapreka. Na meni su mnoge generacije uvježbale igru na lov. /Japec-Zubčić, brača Juzbašići, Bunčić-Čukman-D.Demirivić etc./ a mnogo su mlađi od mene. A poslije utakmice s Vama Zvonka, Buncu i mene su konobari u Polu na fajruntu poslali doma, kad već mislite da bez toga nema pingiča. Mislim da Vam ne bi bilo lakše da Vas je slučajno dobio 70-godišnjak, bolje izgleda ovako. Kod Vas dolaze igrači makar na kartanje pa pitajte Valentića, Mikuleca, Thama i ostale što oni misle o odnosu snaga. I molim Vas nastavimo ovo na pivi kad bude prilika. Pozdrav