Kak mi ova cijela diskusija tesko pada , nadam se da cete se uskoro zgasiti... nije dosta sto sam popusio, svim vodstvima i mec loptama usprkos , nego mi jos sol na ranu sipate.
Ali eto, probat cu biti pravi sportas, cestitke jos jednom (nakon onih silnih rukovanja jucer), nadam se da cemo sljedece sezone imati priliku za revans
Iz moje perspektive ovako ljutom travom vračanje do iznemoglosti i onda iznenadni napad pogledaj kako igra yoo se hyuk(to ti je naša banfička) http://www.youtube.com/watch?v=Oidw8__e6pw
i pazi se murije.
Jučer je Hrvatska policija(u liku idjelu Gabrića) uspjela pronaći izgubljen Zokin reket(ustvari "nestali reket"),tako da je sve spremno za danas u 5!
U Tumijevoj jazbini danas deru Vidre,dodjite i vi po svoju Davie Crocket kapicu!
Bilo je dobrih mečeva i krasnih poena,rezultat zvuči uvjerljivo al nije bilo baš tak,mislim da bi Južna u gostima kod Vidre prošla puno gore nego doma.
Bilo je fair - play,borbeno i napeto,a to je najbitnije.
Zoki je odrao sve tri vidre,al zato produžuje život jednom odojku za još koje kolo!
...najnovija vijest iz Japana...radi sve veće popularnosti našeg Zoke, tvornica Butterfly je izbacila novi reket. Zove se Zoka 007 i u stvari je prerađeni Timo Boll Spirit. Razlikuje ga ugrađeni čip za satelitsko praćenje kako bi ga se lakše pronašlo...
pimpl je napisao/la:...najnovija vijest iz Japana...radi sve veće popularnosti našeg Zoke, tvornica Butterfly je izbacila novi reket. Zove se Zoka 007 i u stvari je prerađeni Timo Boll Spirit. Razlikuje ga ugrađeni čip za satelitsko praćenje kako bi ga se lakše pronašlo...
Ja čuo da će imat i alkohol detektor , tak da ga nemre koristit u alkoholiziranom stanju , jer je onda preeeejak
A kaj se tiče satelitskog praćenja trebalo bi izbacit i takvu torbu na tržište... ak niš drugo ...spasili bi se klošari