| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: sub lis 23, 2010 8:38 pm Naslov
: |
|
|
Da... vidio sam to neki dan, strašno. A baš sam htio ponovo pročitati zapisnik sa skupštine. Zanimljivo štivo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARES
|
Postano: sub lis 23, 2010 11:31 pm Naslov
|
|
To je posljedica rada ili bolje rečeno nerada bivšeg predsjednika Vuletića.
O njegovom vođenju Saveza sam već pisao u proljeće. Između ostalog, nije poštivao ugovore koje je sam potpisao pa tako nije plaćen niti hosting za HSTS-ovu stranicu i zato je uklonjena sa servera.
A što reči da više od 6 mjeseci nije uopće sazvao Izvršni odbor, iako je po Statutu to morao redovno činiti. Sve je odluke donosio i mijenjao svojevoljno i stalno kršio Statut HSTS-a. Na kraju je je odlukom Upravnog suda maknut s mjesta predsjednika saveza. Do 17. prosinca mora biti sazvana izborna skupština HSTS-a na kojoj će, valjda, biti izabran netko tko želi raditi u interesu stolnog tenisa, a ne samo turistički putovati u Kinu, Japan, Rusiju itd. To je, naime, bio glavni angažman Vuletića proteklih godina. Na domaćim natjecanjima NIJE NIKAD bio, ali svjetske smotre nije propuštao. Jasno je na čiji račun.
I još na kraju oko tog famoznog zapisnika Skupštine koji je pokušao krivotvoriti i u njega je unio brojne izmišljotine pa on zbog toga nije niti verificiran. A zaboravio je napisati da je prvi put u povijesti pingića u Hrvatskoj Skupština ODBILA prihvatiti godišnje Izvješće predsjednika jer je već svima bilo dosta i Vuletića i njegove samovolje i nesposobnosti.
Za one koje zanima što se događa u HSTS-u (rezultati, rasporedi utakmica i natjecanja itd.), privremeno može potražiti na adresi:
www.stsobz.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: pet lis 29, 2010 11:11 am Naslov
|
|
Po ovom izgleda da HSTS nema pravnika, a trebao bi ga imati.
Stranica je postala dostupna, doduše u prilično okrnjenom izdanju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pimpl
Pridružen/a: 13. 05. 2010. (12:09:07) Postovi: 355 Lokacija: uglavnom nomad
|
Postano: pet lis 29, 2010 1:58 pm Naslov
|
|
...kaj tražiš pravdu ili posao?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: pet lis 29, 2010 7:23 pm Naslov
|
|
| pimpl (napisa): | ...kaj tražiš pravdu ili posao?  |
Niti jedno niti drugo - učinilo mi se to s obzirom na prethodno izneseno.
Podredno, stalkaš me. Prijavit ću te moderatorima.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|