SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Opa, odlično. Dakle sigurno prve 4 ekipe idu u 20. jer je u 20.oj otkazala jedna ekipa.
Ako pogledamo tablicu onda se 7 ekipa bori za prva 4 mjesta!!! fakat neizvjesna liga
Doduše, Breza, KoMIŽa i Interkapital su gotovo osigurali prolaz, jer pretendanti za 4. mjesto (ili čak jedno do prva 3) STK Zagreb i BK Element igraju međusobno a ostali pretendanti na 4. mjesto ih ni teoretski ne mogu stići.
Vidit ćemo kako će odigrat Breza i STK zagreb, te Konektira i STKI URIHO ovaj tjedan, to će puno toga razjasnit (ili zakomplicirat
)
Ako pogledamo tablicu onda se 7 ekipa bori za prva 4 mjesta!!! fakat neizvjesna liga
Doduše, Breza, KoMIŽa i Interkapital su gotovo osigurali prolaz, jer pretendanti za 4. mjesto (ili čak jedno do prva 3) STK Zagreb i BK Element igraju međusobno a ostali pretendanti na 4. mjesto ih ni teoretski ne mogu stići.
Vidit ćemo kako će odigrat Breza i STK zagreb, te Konektira i STKI URIHO ovaj tjedan, to će puno toga razjasnit (ili zakomplicirat
nešto si zaboravio Konektiru koja ima relativno lagan raspored do kraja STKI Uriho, Operator IV i AŠ Jerko i teoretski i oni mogu do 4. mjesta u ligi tj s sadašnjih 6 bodova mogu do 15 bodovaDren je napisao/la: Vidit ćemo kako će odigrat Breza i STK zagreb, te Konektira i STKI URIHO ovaj tjedan, to će puno toga razjasnit (ili zakomplicirat)
STK Zagreb je za sad u najboljem položaju sa 9 bodova ali zbog rasporeda koji imaju Breza, Komiža i BK Element nekako vjerujem da će i ostati na tom broju bodova
STKI Uriho ima isto 6 bodova ali nešto teži raspored: Konektiru, Operator IV i BK Element
EDIT: Konektira i Uriho igraju danas
Ikota je napisao/la: mcanadi; s tobom neću više igrati na "travi"
heh ... moram priznati da mi je dobro doslo ..
ne samo za pobjedu .. vec da se i malo razmasem za zadnji mec
a sto se tice revansa .. ne vidim zasto ne bismo dogovorili
prijateljsku jednu ...
nakon sezone recimo .. tako ionako imamo samo jos 2 kola ..
Ma nisam ih zaboravio - jesam napisao 7 momčadi za 4 mjesta?WaterDog je napisao/la:
EDIT: Konektira i Uriho igraju danas
Stoga i mislim da ovaj tjedan odlučuje dosta - ako konektira i uriho odigraju nerješeno onda to komplicira stvari, a ako bilo tko pobjedi, gubitnik ispada iz igre za 4 mjesto.
Isto tako ako stk zagreb izgubi od breze onda su breza, interkapital i komiža osigurali prolaz.
Čuj, prijateljske i jesu za treniranje...što stolnog što ispijanja pivaIkota je napisao/la:mcanadi,; Ja sam ZA (prijateljsku tekmu naravno, da nebi bilo zabune)
Samo nam dajte jedno mjesec dana treninga da se još malo ispraksiramo)
Veli Dren da nije treniral 2 mjeseca, ja nisam igral 20 godina
Ionako nije bitno tko dobije već da se dobro zabavimo
Mi vam imamo termine pon I cet poslije 6 pa se javite (samo se bojim da ce vas najjaci clan trebati malo modificirati igru u nasem prostoruIkota je napisao/la:Ok Dren vrijedi dogovor, može kod nas ili kod Vas. Dogovorili bumo u dvanajstom mjesecu tekmu![]()
Mi imamo termin u "Areni" srijedom u 17 što Vama vjerovatno ne odgovara, a možda ...
Pozz
- Private_Driver
- Private_Driver
Pa da malo je bed sta smo gosti ali jbg-a da cemo se potrudit mozeze biti sigurni a Element nemojte se zavaravati da ce vam biti lako igrate protiv nas kod nas a mi smo doma izgubili samo od Intercapitala i to 6:4WaterDog je napisao/la:Povjerljivi izvori kazu da je STKI Uriho protiv Konektire odigrao 5:5
Stvari se jos kompliciraju
Private_Driver je napisao/la:Pa da malo je bed sta smo gosti ali jbg-a da cemo se potrudit mozeze biti sigurni a Element nemojte se zavaravati da ce vam biti lako igrate protiv nas kod nas a mi smo doma izgubili samo od Intercapitala i to 6:4WaterDog je napisao/la:Povjerljivi izvori kazu da je STKI Uriho protiv Konektire odigrao 5:5
Stvari se jos kompliciraju
Kako bi to cika ajnstajn reko:"tajm vil tel, tajm vil tel"
Pozdrav svima!
Prvo bi se zahvalio svojim prijateljima i suigračima na pobjedi protiv auto š.j.. kojom smo se plasirali u ligu više.
Isto tako, zahvala za još jedno izuzetno ugodno gostovanje(a pobjeda nije razlog), kod izvrsnih dečki iz a.š.j.
Nadam se da će se naše druženje(uz odojak na ražnju) nastaviti prema dogovoru.
A sad , je ispred nas Breza i pravi test naše vrijednosti.
Mislim da i oni s nestrpljenjem čekaju taj meč.
ps. Normalno, apsolutni respekt prema odličnoj Komiži ali oni su tjedan kasnije.
Step by step.
Prvo bi se zahvalio svojim prijateljima i suigračima na pobjedi protiv auto š.j.. kojom smo se plasirali u ligu više.
Isto tako, zahvala za još jedno izuzetno ugodno gostovanje(a pobjeda nije razlog), kod izvrsnih dečki iz a.š.j.
Nadam se da će se naše druženje(uz odojak na ražnju) nastaviti prema dogovoru.
A sad , je ispred nas Breza i pravi test naše vrijednosti.
Mislim da i oni s nestrpljenjem čekaju taj meč.
ps. Normalno, apsolutni respekt prema odličnoj Komiži ali oni su tjedan kasnije.
Step by step.