SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Dan; Kad igrate sa Brezom? Koji dan .
Water dog; To što žicaš intercapital da ti osvoji pehar ...
Ako slučajno budete 4. dat ćemo vam sliku naše ekipe (komiža) da ju držite u regalu
Da... i zaboravljaš da zadnje kolo igrate sa Zagrebom, pa si mogao i njih malo zamolit za pomoć, mada sumnjam jer se oni bore sa urihom (koji igra sa operatorom i vjerovatno dobiva) za 5. mjesto i možebitnim ulaskom u 20.-u ligu
Water dog; To što žicaš intercapital da ti osvoji pehar ...
Ako slučajno budete 4. dat ćemo vam sliku naše ekipe (komiža) da ju držite u regalu
Da... i zaboravljaš da zadnje kolo igrate sa Zagrebom, pa si mogao i njih malo zamolit za pomoć, mada sumnjam jer se oni bore sa urihom (koji igra sa operatorom i vjerovatno dobiva) za 5. mjesto i možebitnim ulaskom u 20.-u ligu
Ma, KOMIŽA, da se ne bi krivo shvatili, iz svih komunikacija s ostalim ekipama, znamo da ste cool dečki koji vole pingić kao i mi!
Biti će, sigurno, jedno ugodno gostovanje, i ako pomognemo briđevcima, neće biti osobno, jer oni su, kao i Vi, ekipa odličnih đečki s kojima smo se u ovo malo vremena našeg SOKAZ stanja, imali priliku bolje upoznati.
Prije svega, mi SVI smo POŠTENI sportaši, i nismo sjebani s kojekakvim kalkulacijama.
Siguran sam da nakon našeg "dvoboja" neće biti repova.
...I da Danijel je na turniru odigrao naj... jebeniji meč, pobjedio "boljeg".
PS. skromno mogu konstatirati, da sam prvoligašu, vrhunskoj osobi "uzeo set".
Zahavljujem Na obziru.
Biti će, sigurno, jedno ugodno gostovanje, i ako pomognemo briđevcima, neće biti osobno, jer oni su, kao i Vi, ekipa odličnih đečki s kojima smo se u ovo malo vremena našeg SOKAZ stanja, imali priliku bolje upoznati.
Prije svega, mi SVI smo POŠTENI sportaši, i nismo sjebani s kojekakvim kalkulacijama.
Siguran sam da nakon našeg "dvoboja" neće biti repova.
...I da Danijel je na turniru odigrao naj... jebeniji meč, pobjedio "boljeg".
PS. skromno mogu konstatirati, da sam prvoligašu, vrhunskoj osobi "uzeo set".
Zahavljujem Na obziru.
Razvalio te?!?Brod jr. je napisao/la:heh,i mene je razvalio u 1/4 finala...nije loš,nema šta!!!![]()
samo tak dalje ekipo,turniri su vam najbolja škola!!!
Tako ti i treba kad igraš turnir prije nego popiješ dnevnu dozu
Da se turniri igraju navečer poslije 7. ko SOKAZ,vjerujem da bi Brodovi bili najjači (napune trbušine....ovaj baterije
Inače, što se lige tiče...Mi ovisimo o drugima ako se želimo dokopat trećeg mjesta. Zapravo jedina realna opcija nam je da KoMIŽa kiksa ili protiv STK Zagreba ili protiv Intercapitala a da mi dobijemo STK Zagreb.
Interkapital nam bježi za 2 seta ako ostanu na 19 bodova (ahhh znao sam da će me tih 10:4 u zadnjem setu parova proganjati do kraja sezone ako ne i duže
Na vama je da nas razočarate
P.S. Ako Intercapital dobije Brezu sigurno je prvi. (eto vam šanse!) No ako izgubi od Breze, vi pobjedom protiv njih grabite drugo mjesto, tako da će oni gristi više za sebe nego za nas "navijače"
Ako Intercapital dobije Brezu a mi dobijemo Zagreb i Intercapital - mi smo prviDren je napisao/la: /cut/
Tako, KoMIŽani...žao mi je, al navijamo protiv vas![]()
Na vama je da nas razočarate![]()
P.S. Ako Intercapital dobije Brezu sigurno je prvi. (eto vam šanse!) No ako izgubi od Breze, vi pobjedom protiv njih grabite drugo mjesto, tako da će oni gristi više za sebe nego za nas "navijače"
Problem je što sam ja malo strgan pa ću sutra igrati u leru,
ali će zato moja ekipa potegnuti i sve pobjediti
- Private_Driver
Apolon je napisao/la:Ajme pa zasto govoris da si htio da izgubite 10:0?Spin je napisao/la:Zagreb:Komiža 6:4
Osobno sam htio da Zagreb dobije 10:0,
na žalost na 5:0 su se opustili.
Treći igrač iz Zagreba je inzistirao da on unese rezultat tako da ..
Rezultat je unesen što je i normalno jer domaćini unose rezultat.Pozdrav svima i sretno dalje.
Hej, bitno je da se igra!
A i bit će bolje u 20oj - do tad ćeš utrenirat svoje stare kosti
Inače, neizvjesnost lige u punom sjaju: 4 ekipe se bore za 1-4 mjesto i 4 ekipe za 5-8.
S tim da prva 4. mjesta sigurno vode u 20. ligu a 5. posve vjerojatno. Ja zapravo očekujem da će prvih 7 ići u 20. al vidit ćemo na početku slijedeće sezone.
STK zagreb je po meni iznenađujuće dobio sva tri boda protiv komiže...dakle momci su se uigrali u odnosu na prvi dio sezone i nas očekuje gadna borba u zadnjem kolu
Šteta što nisu otkinuli bod brezi jer bi to onda bila izravna borba za plasman. Bilo bi zanimljivije...a i ovako će bit napeto. Jedva čekam!
A i bit će bolje u 20oj - do tad ćeš utrenirat svoje stare kosti
Inače, neizvjesnost lige u punom sjaju: 4 ekipe se bore za 1-4 mjesto i 4 ekipe za 5-8.
S tim da prva 4. mjesta sigurno vode u 20. ligu a 5. posve vjerojatno. Ja zapravo očekujem da će prvih 7 ići u 20. al vidit ćemo na početku slijedeće sezone.
STK zagreb je po meni iznenađujuće dobio sva tri boda protiv komiže...dakle momci su se uigrali u odnosu na prvi dio sezone i nas očekuje gadna borba u zadnjem kolu
Šteta što nisu otkinuli bod brezi jer bi to onda bila izravna borba za plasman. Bilo bi zanimljivije...a i ovako će bit napeto. Jedva čekam!
svaka čast Zagrebu
, i meni je pobjeda relativno iznenađenje
nama je sad situacija poprilično jasna za minimalno 3.mjesto moramo pobjediti u zadnjem kolu uz moguće 2. mjesto ukoliko Intercapital kiksa i protiv Breze i protiv Komiže (u tom slučaju odlučuje razlika u setovima što će realno teško biti nadoknaditi jer nas s tekmom manje vode za 2 seta)
sretno svima do kraja
nama je sad situacija poprilično jasna za minimalno 3.mjesto moramo pobjediti u zadnjem kolu uz moguće 2. mjesto ukoliko Intercapital kiksa i protiv Breze i protiv Komiže (u tom slučaju odlučuje razlika u setovima što će realno teško biti nadoknaditi jer nas s tekmom manje vode za 2 seta)
sretno svima do kraja
Prošle sezone iz 22. lige u 20tu (dakle dvije naprijed) išlo 6 ekipa a trebale su samo dvije.
Iz 21. su išle u 19. ligu 3 ekipe a ne jedna. Mislim, prošla sezona je bila s puno odustajanja, al tko zna možda i ova bude?!
Ne bih volio, jer dobra i jaka ekipa se okupila ovdje, a i u 20oj ligi ima par zabavnih timova s kojima bi bilo zabavno igrati. Daleko od toga da nam neće bit zabavno protiv koga god igrali
Iz 21. su išle u 19. ligu 3 ekipe a ne jedna. Mislim, prošla sezona je bila s puno odustajanja, al tko zna možda i ova bude?!
Ne bih volio, jer dobra i jaka ekipa se okupila ovdje, a i u 20oj ligi ima par zabavnih timova s kojima bi bilo zabavno igrati. Daleko od toga da nam neće bit zabavno protiv koga god igrali