NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. HRVATSKA STOLNOTENISKA LIGA
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pon stu 08, 2010 11:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pingić stvarno zanima samo ljude preko 40? Sad

Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
primo

PostPostano: pon stu 08, 2010 11:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
Dragi moj Primo,
nije uopće glupost. Ja se gotovo u potpunosti slažem s Vašim mišljenjem.
Što se drugih tiče, teško da su mogli komentirati kad su svi oni koje pingić stvarno zanima bili u Koprivnici. A onda je bilo izbrisano. Šteta.
Lp

Ma ima toliko toga što bi se moglo napraviti u samom savezu i za savez i za napredak našeg stolnog,ali šta vrijedi pisati o tome,kao da će se oni zapitati gdje greše i poslušati koju našu,tako da nam je ta priča prebacivanje iz šupljeg u prazno,a ono što si pročitao obrisano,ono je samo jedan segment u cijelom sistemu na kojeg bi se trebala obratiti pažnja i gdje se može ostvariti napredak.lp Primite se vi iz Časla neke fotelje u savezu jel vi pretvarate sve u zlato Very Happy Thumbs up lp
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
primo

PostPostano: sub stu 20, 2010 10:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ares nisi nas izvjestio o današnjem meču?
[Vrh]
ARES

PostPostano: ned stu 21, 2010 1:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sorry, nešto sam bio bolestan pa sam poslije zaboravio.
Bilo je zanimljivo iz barem jednog razloga. Kako je rekao g. Drago Šurbek, ne sjeća se kad je igrala ekipa tri dešnjaka s ekipom tri ljevaka. I ispalo je da ljevaci nisu “ljevaci”.
Ova nam je tekma bila jedan od dva ozbiljnija treninga pred meč sa španjolskom ekipom. Nažalost, hrvatska je liga ove sezone jako slaba.

U prvom je meču Tan dobio Krivića 3:0 (na 8,7,3).
U drugom je Kolarek dobio Ređepa 3:0 (na 10,7,7). U prvom je setu Ređo poveo 6:2 pa Kolarek 10:7 i onda 10:10.
Treći je meč Zeng dobio Zubčića 3:0 (na 8,8,6).
U parovima su Tan i Zeng igrali sjajno i Kolareku i Zubčiću nisu dali nikakve izglede. Bilo je 3:0 (na 3,7,6). A svi su se pitali kako će igrati dva ljevaka pa i coach Bucko. A igraju strašno! Kolarek i Zubčić su grizli, vidjelo se da im je jako stalo. Bilo je nekoliko zaista sjajnih poena. Sve smo snimili u velikoj kvaliteti snimke, samo me zanima kako to staviti negdje da se može vidjeti. (Ja sam ipak iz one generacije koja je na faksu rabila šiber i logaritamske tablice. Za nas je ova internet tehnologija ipak malo prenapredna).
U posljednjem je meču Tan igrao s Kolarekom. Prvi je set dobio glatko 11:4. U drugom je bila borba jer je Kolareku jako stalo da odigra što bolje. Kod 8:8 je Kolarek namočio lopticu prije servisa (slučajno ili namjerno?) i nije htio to priznati iako je na Tanovom reketu bio okrugli mokri flek od loptice. Tan je popiz..... i u nastavku ga razbio (treći set na 4). Moram priznati da ga još nisam vidio tako bijesnog. Što se mene tiče, to je ispalo super. Više ga ne ću morati motivirati protiv Zadra! Ha, ha, ha ...
[Vrh]
primo

PostPostano: pet stu 26, 2010 1:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma i mislio sam da ćete ih razbiti i da jedino ko vam može uzeti partiju je Kolarek.Zubčić i Krivić nisu više što su nekad bili bar po meni,tak da se i očekivala ovakva pobjeda.Hvala na izvještaju!!!

Dajte probajte nekako staviti taj video ovdje ili na neki drugi forum,samo nam recite na kojem da i mi znamo
Very Happy šteta je nevidjeti,kad već nemamo priliku vidjeti na tv-u bar nekakav insert mali,ali izgleda da ćemo se još načekati da pogledamo na tv-u utakmicu prve hrv. lige Wink

vidiš,vidiš..., sad sam se sjetio zašto to ne dati savezu,(mislim na snimku meča) pa bi na njihovim stranicama mogla biti još jedna rubrika gdje bi bile snimke malo jačih mečeva ili iz naše lige ili naših igrača sa nekakvih turova ili svetskih ,europskih prvenstava,Recimo gledao sam snimku naših mladih sad iz Turske(Kojić,Čipin,Fučec) gdje smo u finalu izgubili od Francuske ....izvrstan meč a masa naših ljudi koji vole pingić ga nije vidjelo,isto tako ovaj vaš meč derbi 1.hrv.st.lige šteta to nevidjeti ,a mislim da to savezu nije problem staviti pogotovo sad jer im je stranica proradila,a imat će još jedan dodatan sadržaj na stranici.Mogao bi to netko pitanje postaviti na sjednici,zašto se nestavljaju snimke(ako ih ima) na stanice saveza kad već nisu vrli da lobiraju na HTV-u za poneku snimku,pa da bar vidimo na domicilnoj stranici saveza???

Zadnja promjena: primo; pet stu 26, 2010 2:29 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ARES

PostPostano: pet stu 26, 2010 7:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobra ideja. Razgovarat ću danas s Alenom o tome.

Inače, još u utorak smo odigrali i drugi derbi sa Zagrebom, ranije zbog Svjetskog juniorskog prvenstva. Dobili smo 4:1, ali je bilo puno tvrđe nego sa Zadrom.

Mladići (Kojić, Čipin, Simović) su bili napaljeni, a moram priznati i da jako napreduju. Najviše me iznenadio Miho koji je poveo Zengu 2:0, a onda je Zeng ubacio u petu.

U prvom je meču Tan dobio Čipija 3:1. U drugom je Kojić dobio Ređepa 3:1. Onda dolazi taj treći Zeng Simović 3:2. U parovima su Tan i Zeng iz paralelnog svemira, 3:0. I na kraju Tan Kojić 3:0.

Moji su bili komplet u mislima u današnjem meču s Borgesom i Zagrebaši su skoro kapitalizirali tu odsutnost duha. No, na kraju je sve ispalo prema očekivanima.

BTW: sinoć sam gledao Borges na treningu - koji dinamit!!! Ludnica. Hu je lani dobio Samsonova u polufinalu ETTU kupa - i sad mi je jasno zašto. Čovjek ne želi igrati pro-tourove i zato nije u prvih 50 na svijetu.

Danas će biti poslastica. Tko može doći, neka ne preskoči!
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pet stu 26, 2010 9:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kak je proso mec danas?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
primo

PostPostano: sub stu 27, 2010 12:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Bogu da su bar ovi sa HTV-a rekli u večernjim vijestima u 21i 50 kako su prošle naše ekipe danas u europskim natjecanjima...mislim na Dr.Časl i Mladost
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub stu 27, 2010 11:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čuo sam da je bilo jako zanimljivo na kraju meča ROFL al čekam pojašnjenje Confused
ARES

PostPostano: sub stu 27, 2010 10:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U našoj momčadi time-out zove četvrti igrač jer ima najbolji feeling za to. Tako je radio i lani, tako je radio i na Svjetskom prvenstvu (školskom) i tako je to radio i ove jeseni. I nikad se nitko nije žalio. Trener nam se toliko uživi u meč da često previdi potrebu zvanja time-outa.

Jučer smo slabo počeli. Tan je odlično krenuo i glatko poveo 2:0 i 10:6. Onda ga je Kou Lei isprasičario u tri poena i na kraju mu uzeo set. Tu je Tan pokazao vrlo tanke živce, ali je ipak dobio meč 3:1.

U sljedeća dva susreta Zeng i Ređep su ušli totalno usr..i i dok trepneš gubili su 0:2. Ne znam zašto! Uzalud sam i ja došao da ih ohrabrim - jednostavno im nije išlo.

Sad je Tan već bio jako živčan jer je uvidio da su mu suigrači za pos....
Isto tako, on je zadnji meč protiv Hu Bina u Kineskoj ligi izgubio i bio je zato još više živčan. Dobio je prvi set, izgubio zatim dva sljedeća i na kraju izjednačio na 2:2. U petom je setu poveo 7:3 pa 9:5. Hu je smanjio na 7:9 i došao je red na Tana da servira. Bio je VIDLJIVO nervozan i svaki bi trener u tom trenutku zvao time-out da ga smiri i da što bolje izvede serve i privede meč uspješno kraju. To su mi potvrdili kasnije svi treneri u dvorani, a bilo ih je dosta, uključujući i španjolskog. Tino je zvao time-out i Tan je počeo vikati i glumatati umjesto da se koncentrira na kraj meča. Nije mu bilo dosta pa je i išao prigovarati sucima zbog neke mrežice par poena ranije i potpuno se izgubio. Pri tome je bio vrlo bahat i pokazao nepoštivanje prema svima nazočnima u dvorani i umjesto da stane i dovede meč kraju, nastavio je gestikulacijama i vikanjem - te je glatko izgubio preostala 4 poena. Može se reči da je poklonio meč protivnicima, mada je upitno bili Zeng išta napravio u petom susretu s obzirom na tragičan kukavičluk koji je ispoljio u prvom meču. Jučer sam konačno dobio odgovor na pitanje zašto su njih dvojica ispali iz kineske reprezentacije.

Treba biti pošten prema protivnicima i priznati da su bili spremniji. Nisu bez veze drugi u jakoj španjolskoj ligi, a lani su izgubili u finalu kad je Kou Lei igrao za njihove protivnike - aktualne prvake - i dobio Hu Bina. Sada igraju zajedno i bez problema će osvojiti španjolsko prvenstvo ove godine, a ne bih se iznenadio da daleko doguraju i u ETTU kupu.

Osobito mi je drago da su mi večeras na večeri rekli da se 5 godina natječu u ETTU kupu, obišli su mnoge gradove, ali im je najljepši prijem i gostoljubivost iskazana kod nas u Zagrebu. Pozvani smo u goste na otvaranje njihove nove dvorane, ali meni su ipak draže dvije ulaznice za sljedeći El Clasico.

Dakle, kad sve sagledamo, nismo uspjeli u športskom nastupu, ali sam stekao drage prijatelje i riješio pitanje ulaznica u budućnosti (predsjednik Borgesa je član uprave Barcelone!). To ti je tak - negdje dobiš, negdje izgubiš! Dobro je i to što neću morati sredinom prosinca na -30 u Moskvu gdje, iskreno, s ovakvim igračima nemam što tražiti.
[Vrh]
geek

PostPostano: ned stu 28, 2010 6:31 am    Naslov : Zapažanja jednog gledaoca ... Citirajte i odgovorite

Sada, kada sam sredio misli, moram reći da je cijeli meč bio na granici nevjerojatnog ... To je, za Vašu ekipu bila utakmica godine, budući da su tehnički toliko nadmoćni u Hrvatskoj ligi. Nevjerojatno je to koliko su tehničko-taktički i psihološki bili nespremni ...

U prvom meču Tan je dobro odigrao, no bespotrebno je gestikulirao (glumatao) nakon "prasica" ...

Drugi meč bio je specifičan po tome što smo prvi put vidjeli kineskog penholderaša koji stoji na mjestu "kao ukopan", zatim "bježi" od stola i na kraju "pada" na rit. Posebno je jedan poen bio groteskan, gdje je, nakon leta loptice od 10 m, za vrijeme kojeg se nije "uspio" pomaknuti sa mjesta, pokušao izvesti udarac penhold backhandom 3 m od stola. Vrlo interesantno ...

U trećem meču, Vaš igrač je, prosječno, po svakom setu, 5 protivnikovih servi bacio u mrežu ili van stola ili digao "balon", tako da nije ni bilo igre. Čovjek nije ispustio ni kap znoja. Upravo sam na Youtube-u pogledao meč Duran-a protiv Steger-a sa Svjetskog prvenstva u Moskvi. Sve serve sa snimke su identične onima iz meča, ništa novog. Da li je to itko pogledao prije meča ? Steger je serve vraćao BH i FH flipom, dok je Vaš igrač sva 3 seta servu pokušavao vratiti FH rezanjem, flip uopće nije pokušao. Ne razumijem ...

U četvrtom meču, protivnički "kinez" je puno pametnije servirao Tanu, u kratki FH, tako da mu nije mogao "uvaliti" soft. No, Tan je toliko iskusan igrač da zna kada mu treba "time-out" i morala se prethodno dogovoriti situacija ili gestikulacija. I, umjesto da ga kompetentnost trenera smiri, tek je tada podivljao ...

Čudi me da u pripremu momčadi za meč niste uključili Vidolina, on je toliko psihološki i taktički jak, da iz "svojih" cura izvlači znatno više od njihovih stvarnih mogućnosti. Niti u jednom meču, a pogledao sam ih na desetine, protiv raznih igrača, nisam vidio "stajanje" ili "bježanje". Očito, Vaš postojeći trener nema nikakvog autoriteta u momčadi.

Na kraju bih, za razliku od Vas, izveo različit zaključak. Citiram Vidolina "Kada igrač dođe za stol, više on ništa nije kriv, kriv sam samo ja (trener)".
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ARES

PostPostano: ned stu 28, 2010 11:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve, baš sve što ste napisali je točno.

I zato će biti promjena.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned stu 28, 2010 3:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

uuu, znaci bilo je veselo... Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: ned stu 28, 2010 4:28 pm    Naslov : Re: Zapažanja jednog gledaoca ... Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
Očito, Vaš postojeći trener nema nikakvog autoriteta u momčadi.

Je li to još uvjek Aldin ili netko drugi?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
King

PostPostano: ned stu 28, 2010 9:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam bio na utakmici i ne mogu komentirati pojedine detalje poput spomenutog timeouta, no kao neutralnog sportomana (nova definicija: osoba koja prati skoro sve sportove i pamti mnogobrojne uglavnom nevažne rezultate), ne mogu ne primjetiti da me izrazito iznenađuje Aresov komentar utakmice i neskriven prezir prema vlastitim igračima.

Dok rasturaju po hrvatskoj lizi (u kojoj nažalost nemaju što raditi), isti igrači su sjajni i hvale se na sva usta... ono, pobjeđuju čim malo jače frknu lijevim uhom.
Sada, nakon utakmice protiv renomiranih igrača u kojoj se očito nisu savršeno snašli ili su pak jednostavno imali loš dan, isti igrači se doslovno ismijavaju i vrijeđaju po forumu. Confused

Nekako bi prije očekivao malo podrške i pokoju pozitivnu riječ, jer iako su Vaši igrači ispali iz "slabe" kineske reprezentacije (stvarno ne razumijem kako im se to moglo dogoditi, jer ipak riječ je samo o najboljoj svjetskoj reprezentaciji, ništa više, ništa manje), ipak su se borili za Vašu ekipu i jednostavno nisu uspjeli. Više sreće drugi put.
Iskreno gospodine Ares, na Vašem mjestu ja bi se sada sramio. Brukica

Da zastranim s temom, što će se dogoditi u zadnjem kolu prve lige Sokaza??? Ako Vaša profi momčad slučajno izgubi, pretpostavljam da možemo očekivati sličan post, jer tada će Vam biti jasno zašto Vaši momci nisu bili dovoljno dobri za hrvatsku repku!? Ajooj

Sorry ekipa za wall of text, ali od ljudi koji okreću leđa svojoj ekipi nakon jednog poraza mi se jednostavno Rigo !
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.