SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Jedva čekam petak!!!!!!!
Najviše zbog Babe Vange (Dren), da vidim dali je bila u pravu
Žao mi je jedino što ovaj meč odlučuje o puno toga (ali u biti baš i ne) pa se nećemo moći odigrati i zaigrati onak ko djeca - od srca
U svakom slučaju če meč biti interesantan, pa ako nemate ništa pametnije za petak, navratite u "Arenu"
UPAD BESPLATAN 
Najviše zbog Babe Vange (Dren), da vidim dali je bila u pravu
Žao mi je jedino što ovaj meč odlučuje o puno toga (ali u biti baš i ne) pa se nećemo moći odigrati i zaigrati onak ko djeca - od srca
U svakom slučaju če meč biti interesantan, pa ako nemate ništa pametnije za petak, navratite u "Arenu"
- Private_Driver
A ako se Frani nebude do šale i raskupusa svu trojicu?Dren je napisao/la:Hehehe nadaj se
u oba slučaja, "treći" igrači će odlučiti utakmice.
Dakle, ti i kelemen.
frano iz stk zagreb.
Ako frano uspije pobjedit jednu protiv nas, mogli bi osvojiti sve bodove. Ako izgubi sve tri, ne piše im se dobro.
Pa to ti ja i kažem...ako se Frano raspojasa, gotovi smo. A ako ne odigra dobro, onda ste vi gotoviPrivate_Driver je napisao/la:
A ako se Frani nebude do šale i raskupusa svu trojicu?(netko s formuma se u to uvjerio kad se najmanje nadao) Dren-SVAKO ALI SVAKO predviđanje u ovoj ligi je nezahvalno, pogotovo u našoj tekmi gdje bar po meni svatko svakog može dobit
pretpostavka da ostalih 6 mečeva će ići pola-pola (osim ako neka ekipa fakat bude cijela imala dobar dan)
a jeste se raspisali ..
koliko vidim za sada sve ide kako smo i htjeli ..
(sorry interkapital .. ali nemogu rec da mi nije drago da ostajete sa nama
)
i samo bi htio napomenuti ..
uz sve te vase analize (citaj drenove) ...
svaki put kada stisnem post reply ...
onak .. stanem ...
i pomislim .. " koji k... da napisem .. kada je vec sve napisano "
sto se tice meca u areni ..
mozda i ja svratim .. ako mi nista ne uleti ...

koliko vidim za sada sve ide kako smo i htjeli ..
(sorry interkapital .. ali nemogu rec da mi nije drago da ostajete sa nama
i samo bi htio napomenuti ..
uz sve te vase analize (citaj drenove) ...
svaki put kada stisnem post reply ...
onak .. stanem ...
i pomislim .. " koji k... da napisem .. kada je vec sve napisano "
sto se tice meca u areni ..
mozda i ja svratim .. ako mi nista ne uleti ...
- Private_Driver
Dren je napisao/la:aj, avaj, ja vjerojatno otpadam za petak.
Upao posao, mora se radit.
Sretno svima, a vas dvojica mojih, nemojte više od gajbe da možete nešto i odigrat u subotu
Svaka cast decki, ja mislim da bez ove naše 21. lige sokaz bi bio skroz na skroz dosadan. Nemamo badava forum praćen skoro više nego svi ostali zajedno. Uz jedan izuzetak, svima kapa do poda i nadam se da ce se vecina ekipe odrzat u kojojgod ligi slijed sezonu.
- Private_Driver
Ikota je napisao/la:Ma i buduća dvadeseta bu ista ili još bolja. Svi glavni akteri ove teme prelaze u 20-u ligu
Slažem se u potpunosti, samo se nadam da ćemo i mi spadati pod te aktere, tj. nadam se da ce Uriho odraditi posao s Operatorom za nas pa da možemo opušteno s Bridževcima, možda dati šansu igračima koji nisu previše igrali( sto je izgledno jer Uriho je prosle god dobio Operator)
Osim Tomislava iz Operatora IV mislim da su na forumu najaktivnije ekipe od 2. do 5. pozicije i ako bude malo sreće isto ćemo diskutirati i u 20. ligi
Drenove analize su zakon,
jest da fula konačni rezultat, ali sve to ima glavu i rep
Zadnja dva susreta između KoMIŽe i Intercapitala i Bridž Klub Element i STK Zagreb će odlučiti poredak 2. do 5. mjesta,
odnosno ako mi izgubimo BKE ne mora pobjediti da zadrži poziciju,
ako igramo neriješeno ili dobijemo, BKE mora napraviti isto.
Tako da će se nakon našeg meča u petak puno toga znati.
@Kelemen - pa daj nemoj biti razočaran
ok, Breza vas je razbila ko beba zvečku, ali iduću jesen ih stižemo s time da ćemo se mi guštati u 20. ligi a oni preživljavati u 19.
Drenove analize su zakon,
jest da fula konačni rezultat, ali sve to ima glavu i rep
Zadnja dva susreta između KoMIŽe i Intercapitala i Bridž Klub Element i STK Zagreb će odlučiti poredak 2. do 5. mjesta,
odnosno ako mi izgubimo BKE ne mora pobjediti da zadrži poziciju,
ako igramo neriješeno ili dobijemo, BKE mora napraviti isto.
Tako da će se nakon našeg meča u petak puno toga znati.
@Kelemen - pa daj nemoj biti razočaran
ok, Breza vas je razbila ko beba zvečku, ali iduću jesen ih stižemo s time da ćemo se mi guštati u 20. ligi a oni preživljavati u 19.
- Private_Driver
- Private_Driver
Ikota je napisao/la:Frano, morate pobjedit!
Operator vam je za petama i mislim da URIHO nema baš previše šansi sa njima
Znam da je sve na nama, da ako izgubimo nismo zaslužili biti 5. Ali, opet kažem, prednost je sto Operator igra u cet, tako da ce nam u Petak ujutro vec sve biti jasno.Mislim da Uriho ima solidne šanse, Đira je među TOP 10, Jozić je dobio i mene a onaj treći na otvorenu igru nije loš, makar se ja nadam da ce ipak u cet sve biti gotovo i da cemo moci odigrati iz cistog gusta, otvoreno, pravo i bez napetosti sa hvala bogu odličnim protivnicima, i da će dobiti priliku neki naši članovi koji nisu imali prilike igrati kao Jan, Tin i ja.Vjerujem u Uriho.Prognoziram 6:4 za Uriho ili u najgorem slucaju 5:5 sto je nama isto uredu.
Igramo u Četvrtak u 19:30.
Pratim malo kaj se piše i mogu reći za onu analizu da je kao i Hyundaijeva ponuda - DO JAJA.
S obzirom da mi je ovo prva sezona u sokazu i da sam objektivno mogel doći do više od samo 2 pobjede ja sam zadovoljan. Nadam se da ako me budu dečki i dalje htjeli da će proljeće biti puno bolje.
Kaj se tiče URIHA, dečke znam iz PH za osobe s invaliditetom i jako su dobri. Đira je dobar, striček Viktor me pobjedil u Split i sad je vrijeme za revanš.
S obzirom da smo do prije 3 kola bili predzadnji mislim da nebudemo tužni ni ako završimo kao 6 ekipa.
Eto toliko i od mene malo za sada.
Ne znam vas po nickovima tak da....
Lp
Pratim malo kaj se piše i mogu reći za onu analizu da je kao i Hyundaijeva ponuda - DO JAJA.
S obzirom da mi je ovo prva sezona u sokazu i da sam objektivno mogel doći do više od samo 2 pobjede ja sam zadovoljan. Nadam se da ako me budu dečki i dalje htjeli da će proljeće biti puno bolje.
Kaj se tiče URIHA, dečke znam iz PH za osobe s invaliditetom i jako su dobri. Đira je dobar, striček Viktor me pobjedil u Split i sad je vrijeme za revanš.
S obzirom da smo do prije 3 kola bili predzadnji mislim da nebudemo tužni ni ako završimo kao 6 ekipa.
Eto toliko i od mene malo za sada.
Ne znam vas po nickovima tak da....
Lp