|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: sri stu 24, 2010 12:27 am Naslov
: |
|
|
Eto, da je pingić nepredvidljiv, dokazali smo i mi prije svega sebi, pa onda i svima drugima.
I bez 2. igrača - ozljeda leđa - uspjeli smo dobit' doma momčad HEP-a uz izniman podvig našeg Dede, koji je dobio njihovog prvog igrača - Merkaša.
Sve u svemu dobra tekma, puno emocija, nervozacije i potrganih živcih, al' na kraju 6:4 za nas.
U petak s KUD-om pa ćemo uhvatiti priključak sa redovitošću odigravanja utakmica.  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: sri stu 24, 2010 6:38 am Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Još jedan dokaz kako je pingić luda igra, gdje puno ovisi o samo jednom jedinom poenu u meču, nisam znao, naravno, da ne zamjerite.
Evo, upisao sam i naš rezultat. |
Ma nemam kaj zamjeriti, jedino na koga mogu ici zamjerke i to jako velike, a to je na nas same, jer smo previse bodova prokockali ove sezone, ali jbg bude valjd bolje drugu sezonu...
Vidim da vi lipo gazite prema prvom mjesti... _________________ ITD, 10. Liga
Zadnja promjena: Dario; sri stu 24, 2010 9:55 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sri stu 24, 2010 8:23 am Naslov
|
|
ITD, držim vam fige za iduću sezonu, da vam se napokon poslože kockice, ko nama ove sezone (bar zasad).
Upravo sam vidio rezultat STROJAL II - HEP, i gornji komentar, ostao bez riječi , ovaj rezultat je za svaku pohvalu, svaka čast prvenstveno g. Banu, a onda i cijeloj ekipi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sri stu 24, 2010 9:24 pm Naslov
|
|
Da se STROJAL-ovci ne iznenade, špijun stiže u petak gledati tekmu i navijati za sve pomalo . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sri stu 24, 2010 11:58 pm Naslov
|
|
Nisam ništ' drugo nit' očekival'
Ne budete sve vidli, nekaj moramo skriti.  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub stu 27, 2010 5:38 pm Naslov
|
|
Stvarno zanimljiva liga, još uvijek je sve otvoreno u gornjem dijelu tablice.
Zaprešić je vjerojatno treći ako pobijedi Helenu, a Podsused, Strojal, HEP i Sloga se još mogu nadati da će ih prestići (s time da HEP ima najlakši raspored do kraja).
Realno, Jablanovec će biti drugi ako mi ne kiksamo protiv ITD-a zadnje kolo, inače su prvi.
Na začelju je sve jasno, vjerujem da će sadašnji poredak ostati do kraja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Anatoly
|
Postano: ned stu 28, 2010 1:20 pm Naslov
|
|
| Dario (napisa): | | Norrin (napisa): | Još jedan dokaz kako je pingić luda igra, gdje puno ovisi o samo jednom jedinom poenu u meču, nisam znao, naravno, da ne zamjerite.
Evo, upisao sam i naš rezultat. |
Ma nemam kaj zamjeriti, jedino na koga mogu ici zamjerke i to jako velike, a to je na nas same, jer smo previse bodova prokockali ove sezone, ali jbg bude valjd bolje drugu sezonu...
Vidim da vi lipo gazite prema prvom mjesti... | Pozdrav kolegi Dariu i Zabi-očito najjačoj ekipi ove sezone ,jedan komentar samo:naravno da je pingač luda igra,i da jedan poen može preokrenuti cijeli meč,ali snaga igrača se sastoji i u tome da te prijelomne poene riješi u svoju korist-što mi do sad očito nismo uspijevali-kad je npr fix 5.seta i kad rukica drhti -onda je važno odigrati ono kaj znaš-ali dosta pametovanja-pozdrav i veselim se tekmi sa Zabom u zadnjem kolu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: pon stu 29, 2010 12:14 pm Naslov
|
|
Jufač pa tebe nitko ne dozivljava...da imas pravo mislim je krajnje vrijeme da poradis na sebi i prestaneš gubiti te partije i nemoj da ti rukica drhti prije tekme drmni nesto kratko i sve ce biti dobro...  _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon stu 29, 2010 5:14 pm Naslov
|
|
Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
U pravu je, ali svakome se malo skrati ruka u fixu petog seta, jer je tu i faktor sreće prisutan.
Jedva čekam da vidim rezultate Jablanovec-Podsused i Helena-Zaprešić. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: pon stu 29, 2010 9:42 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
U pravu je, ali svakome se malo skrati ruka u fixu petog seta, jer je tu i faktor sreće prisutan.
Jedva čekam da vidim rezultate Jablanovec-Podsused i Helena-Zaprešić. |
Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna... _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Anatoly
|
Postano: pon stu 29, 2010 10:01 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Doživljava, bez brige, samo ispada da je barem svaki drugi post moj, pa eto, nije mi se odmah odgovaralo.
Jedva čekam da vidim rezultate Jablanovec-Podsused i Helena-Zaprešić. | Da da,malo sreće,malo znanja,i dobri živci ,nego,vidim da je i gosp."dvije trave"pao od moćne Zabe ,pa čestitam-nas je izludio  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pon stu 29, 2010 10:52 pm Naslov
|
|
| Dario (napisa): | | Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna... | ...
OK, da li se zna, igra li Pribičević u zadnja tri kola za Zaprešić ili ne ?!
I da li netko zna rezultate 2 preostale tekme ??! _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon stu 29, 2010 11:00 pm Naslov
|
|
| Citat: | nego,vidim da je i gosp."dvije trave"pao od moćne Zabe ,pa čestitam-nas je izludio  |
Hvala, hvala, sve me sram primati toliko čestitki . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pon stu 29, 2010 11:04 pm Naslov
|
|
| STROJAL (napisa): | | Dario (napisa): | | Mislim da je Zapresic ostao bez svih sansi za neko od prva tri mjesta, makar se nikada ne zna... | ...
OK, da li se zna, igra li Pribičević u zadnja tri kola za Zaprešić ili ne ?!
I da li netko zna rezultate 2 preostale tekme ??! |
U kaj se ova liga pretvorila, nitko ne ide spavati, (zbog Bana srednjeg )!!!
I shall say this only once (po tristoti put u zadnjih 2-3 tjedna), Pribičević (nažalost) ne igra.
Svi čekamo rezultate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: uto stu 30, 2010 8:20 am Naslov
|
|
Pa kaj to rade moji najdraži?!
Tigar dobije partiju i odmah je tu pobjeda , još kad g. Vunderl dobije 2, i par, ludilo.
Vidi se da je HEP igrao u oslabljenom sastavu, ali ipak, GOLUB-i su bili pravi ORLOV-i.
Ostanak u ligi je još uvijek utopija, ali ovo iznenađenje bi moglo značiti i čudo na kraju, svaka čast.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: uto stu 30, 2010 6:03 pm Naslov
|
|
Malo me iznenadio poraz Zaprešića, mislio sam da bi mogli izvući barem bod.
Žao mi je, sad teško mogu ići dalje.
Strojal II i Podsused su najbliži tome da idu dalje, s time da Strojal igra sve 3 tekme doma praktično.
Kad igrate sa Slogom, da špijun dođe malo škicnuti (ako je tekma u petak npr.)? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: uto stu 30, 2010 10:57 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Malo me iznenadio poraz Zaprešića, mislio sam da bi mogli izvući barem bod.
Žao mi je, sad teško mogu ići dalje.
Strojal II i Podsused su najbliži tome da idu dalje, s time da Strojal igra sve 3 tekme doma praktično.
Kad igrate sa Slogom, da špijun dođe malo škicnuti (ako je tekma u petak npr.)? |
Igramo u petak u 19:00. Škicanje odobreno, TOP ŠEKRET oznaka skinuta s predmeta.  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: čet pro 02, 2010 5:31 pm Naslov
|
|
Ak je neko vidio da su Utrine osigurale opstanak u 3. ligi (viša matematika ) , mi imamo mrvicu jednostavniju kombinaciju za prvo mjesto u 9. ligi , u zadnja 2 kola nam trebaju 3 boda (možda i manje - Laky (Viper) čekamo rezultat protiv Podsuseda), od čega jedno kolo igramo protiv dvojice . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 02, 2010 9:15 pm Naslov
|
|
E, a šta je s Pribičevićem?
Da te ne lovim po menzi..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
Pridružen/a: 20. 12. 2006. (23:11:15) Postovi: 57 Lokacija: Jablanovec
|
Postano: čet pro 02, 2010 9:36 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | | Laky (Viper) čekamo rezultat protiv Podsuseda) . |
Evo ga evo....šta si nestrpljiv ...iiii jel prema očekivanju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|