NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga Jesen 2010.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: sri pro 08, 2010 3:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pridruzujem se cestitkama Odri... Klanja se

sto se tice registriranih igraca i zena...

bas sam jucer pricao sa jednim od vrsih ljudi Sokaza, i kaze mi da i oni o tome razmisljaju...da bi bilo dobro da slozimo neko pismo sa potpisima od svake ekipe, po ligama, da pokazemo da je vecina za to...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: sri pro 08, 2010 5:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
pridruzujem se cestitkama Odri... Klanja se

sto se tice registriranih igraca i zena...

bas sam jucer pricao sa jednim od vrsih ljudi Sokaza, i kaze mi da i oni o tome razmisljaju...da bi bilo dobro da slozimo neko pismo sa potpisima od svake ekipe, po ligama, da pokazemo da je vecina za to...

Što se registriranih igrača tiće stvar je jasna. profići nemaju što tražiti u SOKAZ-u. To je bio jedan od osnovnih postulata. Sječam se prve takve afere prije 20-tak godina kada su otkriveni u "profi" aferi kažnjeni sa doživotnom zabranom igranja u SOKAZ-u. Doduše kasnije je to ublaženo...

Što se žena tiće ..teško mi se na stolu kako treba napaliti na protivnicu...problem..
Možda na nekom drugom mjestu.... Fulir
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Jopi

PostPostano: sri pro 08, 2010 5:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako će htjet promijenit će promijenit, ako neće htjet onda knjige neće biti dobro uvezene...

Ali 3 potpisa imate!
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sri pro 08, 2010 6:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E jesmo uzurpirali temu na forumu, trebali smo to negdje drugdje otvoriti.

Iceman (napisa):
da bi bilo dobro da slozimo neko pismo sa potpisima od svake ekipe, po ligama, da pokazemo da je vecina za to...

Je li pismo već u pripremi?

I pod profićem mislim na igrača koji je prošao primjerice 10 godina treninga u klubu itd., mislim da svatko od nas zna kad igra protiv takvog.
A one fore tipa bio je registriran prošle godine, ove nije, pa može pokupiti sve pokale, pa će iduće godine opet biti registriran, su mi bez veze (da ne kažem gori izraz).

Iako je pitanje da li zabraniti igranje SOKAZ-a i nekome tko je bio ili jest registriran, a realno je na SOKAZ nivou 3. ili 5. razreda, nije nedodirljiv amaterima.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sri pro 08, 2010 7:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, otvorio sam temu o registriranim igracima i zenama u Sokazu na drugom mjestu, da ne gusimo ovu o rezultatima 1 lige...
molim sve da tamo nastave pisat o toj temi i i.b.-a da sve postove vezane za tu temu a koji su napisani ovdje, prebaci tamo...

http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=1283&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sri pro 08, 2010 8:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

natrag na temu...

jel bio ko na tekmi Trans Agram:Industrogradnja?

vidim da je bilo veselo, Dominik izgubio sve 3 partije....
[Vrh]
Dr. Mitch

PostPostano: ned pro 12, 2010 9:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da li netko zna kada se igra derbi prve lige između dr.Časla i Trans Agrama?? Možda negdje i piše ali nisam našao...Hvala!!!
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned pro 12, 2010 9:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ponudjeni su cetvrtak i petak... navodno ce vjerojatno biti u petak u 7 ali jos nije sigurno.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: pon pro 13, 2010 11:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kako je moguce da se to jos nezna?

a treba sve organizirat, i suce, i cuo sam policiju koja je zvana?
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon pro 13, 2010 11:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zakaj policija,pa kaj Sanader dolazi na meč... Evil

Pretpostavljam da je gosn. Doktor u nekim problemima kad ne stigne objavit termin meča,obično zove publiku s voljom i na vrijeme,al čini mi se da ovaj put nije tako... Sad
pimpl

PostPostano: pon pro 13, 2010 12:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...treba uzeti i nešto klope sa sobom da se meč i službeno nazove "posljednja večera". to me podsjeća na simboliku predbožićnog vremena, a, kako vidim, primjenjivo je i u sokazu...
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon pro 13, 2010 12:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
kako je moguce da se to jos nezna?

a treba sve organizirat, i suce, i cuo sam policiju koja je zvana?

ne znam, mozda bi trebalo nazvati kapetana gostujuce ekipe i pitati ga kakve su zadnje informacije. valjda mu je broj u biltenu?
[Vrh]
zacko

PostPostano: pon pro 13, 2010 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Neznam čemu ovo ismijavanje dotičnog vlasnika ekipe!?
Jel on nekom od Vas nešto nažao učinio!?
Ok - imao je odnosno ima plaćeničku ekipu- protiv čega sam i ja.
Al nije bio prvi. A očito ni zadnji budući da se stvorila poslije i ekipa Trans Agrama. Meni to poprilično isto.
Neki su možda kraće u pingaču od mene al ja se sjećam i ekipa Vukića, Pospiša, Gladova itd.. gdje su isto igrali ljudi za određenu naknadu i osvajali prvenstva. Niš novo.
Ok, malo je specifičan al ga baš ne vidim kao štetočinu ping ponga. Prije bih rekao da je dosta toga dobrog napravio. Bar prema mojim saznanjima.
I sviđa mi se to kaj je prešao u 1. Hrvatsku ligu i nadam se da će svoj fokus interesa tamo usmjerit, a SOKAZ igrat za svoj gušt sam i sa svojom ekipom u ligi u kojoj pripada prema razini igre.
Mislim da ovdje piše dosta ljudi protiv njega koji nikad s njim nisu jednu rečenicu progovorili. Mislim da to govori više o njima a ne o njemu.
Zaključuju na temelju rekla-kazala priča a to baš ne volim.
Eto - ja očekujem dobar meč, nadam se sportskom ponašanju i mislim da će završit 5:5. Mislim da neki rade ražanj a zec je još u šumi.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pon pro 13, 2010 12:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):

Eto - ja očekujem dobar meč, nadam se sportskom ponašanju i mislim da će završit 5:5. Mislim da neki rade ražanj a zec je još u šumi.

U tom slučaju bi se igrala majstorica, a kaj ak i ona završi 5-5 ?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Izra

PostPostano: pon pro 13, 2010 12:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Neznam čemu ovo ismijavanje dotičnog vlasnika ekipe!?

bas da ga se pretjerano ismijava ili vrijedja ne moze se reci, a podbadanja mislim da nitko na forumu nije postedjen. Smile
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon pro 13, 2010 1:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stvarno Žac ne vidim bilo kakvo ismijavanje bilo koga! Pojma nemam
I ja isto očekujem izvrstan meč i fair play borbu,te sportsko navijanje,stoga me zanima termin(četvrtak nemogu jel imam svoju tekmu,dok ako je petak volio bi vidjet derbi uživo),a vjerujem da ima bar još 50-100 zainteresiranih istomišljenika.Dolazim isključivo radi dobrog pingića! Thumbs up

Ako publika nije poželjna,i to bi bilo zgodno naglasiti,na kraju krajeva uvjek mogu ostati i doma!
Zna se da postoji interes za tekmu,pa ne kužim čemu ovo natezanje oko termina! Pojma nemam
zacko

PostPostano: pon pro 13, 2010 1:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma inače se kroz forum dosta s podsmijehoom odnosi prema dotičnom doktoru. Možda ne u ovom topicu al i ovdje mi zasmetao izraz "posljednja večera". Čemu to!?
Ionak će atmosfera sigurno bit vatrena pa ju netreba još više palit.
Naravno da bi što više publike bilo poželjno. I da očekujemo termin odigravanja od nekog sudionika ovog foruma.
A termin se mora znat do sutra mislim. Tak da i domaćini mogu reć kaj se dogovorilo ako gosti odugovlače s dogovorom.
[Vrh]
Dr. Mitch

PostPostano: pon pro 13, 2010 11:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jedan od sudionika mi je rekao da je tekma u petak...to je 100 % sigurno...
i mislim da mi je rekao u 19.00....eto..
[Vrh]
Dr. Mitch

PostPostano: pon pro 13, 2010 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pimpl (napisa):
...treba uzeti i nešto klope sa sobom da se meč i službeno nazove "posljednja večera". to me podsjeća na simboliku predbožićnog vremena, a, kako vidim, primjenjivo je i u sokazu...

ček, ček koji točno dio simbolike "posljednje večere" te podsjeća na simboliku Božića i predbožićnog vremena?!?!? Confused Confused Confused
[Vrh]
robi

PostPostano: uto pro 14, 2010 10:08 am    Naslov : "Posljednja večera" Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.