NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga Jesen 2010.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: uto pro 14, 2010 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa valjda onaj dio s Isusom Moli Zubo
masterinsider

PostPostano: uto pro 14, 2010 11:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi dobili Odru, u petak sami odlučujemo o svojoj sudbini protiv Trešnjevke, pobjedom smo ziher a i bod nam je dosta ak Marko polo ne izgubi od Odre, u kaj ćisto sumnjam ali ipak u zadnjem kolu se znaju događat čuda Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Iceman

PostPostano: sri pro 15, 2010 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, veselo je ko i svake godine na zacelju 1ve lige Juhuu
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zrinski

PostPostano: sri pro 15, 2010 2:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kaj je sa rezultatima 10 kola, pa te su tekme već "odigrane" gdje su rezultati Confused Ceka , ajmo neka netko obznani rezultat Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
masterinsider

PostPostano: sri pro 15, 2010 9:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke SLOGI NOVOSELCU na osvojenom maximalnom trećem mjestu, s time da moram naglasiti uz prve dvije ekipe i Jolu jedina ekipa koje je svoje mećeve odigrala u punom sastavu ne kalkulirajući i ne puštajući nikome, bravo dečki Thumbs up Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
zmilko

PostPostano: čet pro 16, 2010 4:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

KAJ SE U PRVOJ LIGI PUŠTAJU UTAKMICE? UŽAS. A JA MISLIO DA SE EVENTUALNO IGRA PREF ILI ŠAH.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet pro 16, 2010 5:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
KAJ SE U PRVOJ LIGI PUŠTAJU UTAKMICE? UŽAS. A JA MISLIO DA SE EVENTUALNO IGRA PREF ILI ŠAH.

Kad igrate sa M. Polom?
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet pro 16, 2010 9:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
zmilko (napisa):

Kad igrate sa M. Polom?

Danas! Kako se je lijepo sam a sobom razgovarati Bonk! , čestitam na pobjedi Odra sutra igramo kod tumare u 17:00 dođite navijati za 5:5 u zadnjem kolu su čuda moguća, već smo se 100 puta uvjerili u to Beljenje
[Vrh]
antispin

PostPostano: pet pro 17, 2010 12:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, uspjeli smo pobijediti Marco Polo.Sada se može svašta pričati,možda je suvišno i pisati o utakmici ,jer možda nečete vjerovati činjenici da je Marco Polo odigrao ozbiljno utakmicu.Savjest mi je čista,uostalom pitajte Pongraca ili Thamma.Što se tiče Vaše sutrašnje utakmice znam da bi nama odgovaralo 5-5,ali to nije bitno jer u ovim sastavima u kojim sada igramo i mi i Škofina i Trešnjevka po mojem mišljenju koje se nemora uvažiti nemaju nikakve šanse u prvoj ligi na prolječe.Nažalost nisam vidio Masterinsiderovo pitanje kada igramo jer nisam bio doma,jer bi mu sigurno odgovorio, ali znao je Zrinski da igramo u četvrtak jer je bio u kontaktu sa Pongracom.Što se tiče utakmice između Trešnjevke i Škofine,ne očekujem da nijedna ekipa igra za Odru ali očekujem fer borbu do zadnje partije pa kako ispadne.Mi smo svoj fer pley pokazali pa makar i ispali iz I lige.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pet pro 17, 2010 7:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

antispin (napisa):
Da, uspjeli smo pobijediti Marco Polo.Sada se može svašta pričati,možda je suvišno i pisati o utakmici ,jer možda nečete vjerovati činjenici da je Marco Polo odigrao ozbiljno utakmicu.Savjest mi je čista,uostalom pitajte Pongraca ili Thamma.Što se tiče Vaše sutrašnje utakmice znam da bi nama odgovaralo 5-5,ali to nije bitno jer u ovim sastavima u kojim sada igramo i mi i Škofina i Trešnjevka po mojem mišljenju koje se nemora uvažiti nemaju nikakve šanse u prvoj ligi na prolječe.Nažalost nisam vidio Masterinsiderovo pitanje kada igramo jer nisam bio doma,jer bi mu sigurno odgovorio, ali znao je Zrinski da igramo u četvrtak jer je bio u kontaktu sa Pongracom.Što se tiče utakmice između Trešnjevke i Škofine,ne očekujem da nijedna ekipa igra za Odru ali očekujem fer borbu do zadnje partije pa kako ispadne.Mi smo svoj fer pley pokazali pa makar i ispali iz I lige.

Ma niko ne sumnja u vaše poštenje, ali ne prihvačam da je Marko polo odigrao ozbiljnu utakmicu, jer nije bilo Matkoviča a kolko se siječam protiv nas ga je bilo, isto tak vi niste vidli ni Šešelju a mi bogami jesmo, da ne pričam kak su Valenići i Žigman ozbiljno odigrali protiv Trešnjevke ne da nije bilo Viturelija, nego ni Kovačića ali pristup je ozbiljan Laughing
[Vrh]
antispin

PostPostano: pet pro 17, 2010 8:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidimo se u Tumarinoj jazbini.Pozdrav.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pet pro 17, 2010 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a gle, matko nam se ne javlja zadnjih tjedan dana...bio nam je na 2 utakmice, i hvala mu, da nije to odigro, vjerojatno bi ispali...a sad, zasto ne igra ostalo, morat cete njega pitat...ima neke veze sa njegovim poslom, al imam samo polu informacije...

to je sto se tice njega...

tugo je dosao jucer polubolestan da odigra utakmicu koja nam nije nista znacila (a ni skofini ni juznoj tresnjevci jer vam ionako igra pobjeda za ostanak...), a mogli smo se dogovorit i ne doc u odru po ovoj hladnoci...al nismo...

nismo trenirali zadnjih tjedan dana, i nije cudo da sam ja izgubio od milkovica, a on koji je jedva stajao na stolu, da je izgubio obje...a mogao je i dobit jer je zupancicu vodio 2:0 a milku 2:1...

uglavnom, slao sam Zrinskom SMS-ove, pa si mogao biti upucen kako stvari idu...

uglavnom, zal mi je kaj igrate danas u 7 kad je i casl i trans agram, da ne mozemo pratit obje tekme...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet pro 17, 2010 8:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

šta je ovo nema live internet prijenosa?

da je tomaca online a ne tamo u sali sigurno bi vam imao šta reči o razočaranosti Sad
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 17, 2010 9:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo ja imam šta za reći o toj temi, razočarali ste me ko čoveka jer niđe live izvještaja iz meča u meč
Pfff

I ovaj Izrael me isto razočaro ko Sveta Zemlja poštena čoveka, jer umjesto da mi se sinoć pojavio u snu anđeo i šanuo rezultat, ili da je danas iskočilo neko plamteće žbunje iz gradskog parka pa da ja vas držim na iglama cijeli dan, tu sam spao ko drevni siromah na dobro staro tandrljanje po F5 cijelu večer, jel to naćin Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 17, 2010 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: pet pro 17, 2010 11:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igore transagram predvodjen lucidnim mikijem je novi prvak
[Vrh]
sux

PostPostano: pet pro 17, 2010 11:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

7-3 pobjeda trans agrama,odlični Mikulec napravio tricu Klanja se
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pet pro 17, 2010 11:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
Igore transagram predvodjen lucidnim mikijem je novi prvak

Bravo Miki trica koja bi ti inaće trebala biti podnormalno, slavi se kao iznenađenje Juhuu , i mi smo ostali u lizi, istina i bog na lakši naćin jer se Tadić razbolio.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 18, 2010 12:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Toda raba! Fulir

Zzz
[Vrh]
dean1

PostPostano: sub pro 18, 2010 8:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mec je zbilja bio odlican vrhunska igra
a Miki je odigrao fantasticno Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
inace uzivancija je bila gledati Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 6 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.