| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: ned pro 19, 2010 8:31 pm Naslov
: |
|
|
| Ne želim se miješati, to je njegov izbor,a i mi ne namjeravamo nikoga tjerati da igra za nas.Nama je bitno da se družimo, treniramo i da napredujemo, fala bogu ima nas još, ne samo ovi koji su ove sezone igrali ligu.A što se poteza tice, covijek hoce brze napredovati, a i Vjeko je bolji "sparing partner" od Tina ili mene. Poštujem to. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned pro 19, 2010 9:23 pm Naslov
|
|
| Private_Driver (napisa): | | Ne želim se miješati, to je njegov izbor,a i mi ne namjeravamo nikoga tjerati da igra za nas.Nama je bitno da se družimo, treniramo i da napredujemo, fala bogu ima nas još, ne samo ovi koji su ove sezone igrali ligu.A što se poteza tice, covijek hoce brze napredovati, a i Vjeko je bolji "sparing partner" od Tina ili mene. Poštujem to. |
Ma i mene briga, nego tek tak komentiram... da se nekaj napiše na tu temu, kad si već rekel  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: ned pro 19, 2010 9:25 pm Naslov
|
|
Ma jasno mi je, sve 5  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: ned pro 19, 2010 10:39 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Znači Jana vam je "oteo" Vjeko
Sorry, ali mislim da Janu to nije neki potez, a ni sreća  |
Nisam ja nikoga oteo.Jan mi se je sam ponudio u vise navrata,i iskreno dosta sam razmisljao dali da ga uzmem u ekipu ili ne,tek nakon sto je Abramovic osobno provjerio Jana i rekao da je stvarno perspektivan i da trebam pristati da igra kod mene onda sam odlucio da ce biti tako
A daj mi molim te obrazlozi zasto je to za Jana los potez?decko je stvarno jako perspektivan i ovo je za njega pun pogodak,em ce imati dobre sparing partnere em ce igrati 17. ligu gdje ce moc jos brze napedovati.A i vise od pola ekipe je iz istog kvarta tak da ce i to bit super  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned pro 19, 2010 10:49 pm Naslov
|
|
| Dobro, to je pošteno i želim vam sve najbolje i nadam se da cemo ostati izrazito prijateljske momčadi, da cemo i skupa trenirati povremeno te igrati prijateljske susrete.Vjeko ti i ja se moramo dogovoriti oko njegovog prelaska. Hocete prije ili poslije zimskog kupa? Moram znati na koji sastav mogu računati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: ned pro 19, 2010 10:54 pm Naslov
|
|
| Private_Driver (napisa): | | Dobro, to je pošteno i želim vam sve najbolje i nadam se da cemo ostati izrazito prijateljske momčadi, da cemo i skupa trenirati povremeno te igrati prijateljske susrete.Vjeko ti i ja se moramo dogovoriti oko njegovog prelaska. Hocete prije ili poslije zimskog kupa? Moram znati na koji sastav mogu računati. |
Pa zimski kup igra sa vama posto je za vas prijavljen bio na jesen.
Naravno da mozemo prijateljske susrete uvijek sad preko zime bi definitivno trebali neku odigrat,ja sam prilican fan prijateljskih tekmi,pa ih mislim sto vise organizirat jer ipak duge su ove pauze. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:04 pm Naslov
|
|
@apolon:
Dalo bi se raspravljati.
Od 21. razreda do negdje 16.og razlike u kvaliteti liga su zbilja male.
Jan nije pogrješio ni u kom slučaju, ukoliko će trenirati i igrati. U bilo kojoj od navedenih liga.
S obzirom na tvoj entuzijazam, moguće da je tvoja konstatacija ispravna - da je to dobar potez...no moram to uzeti s rezervom.
Zašto?
Jer, (nemoj mi to uzeti za zlo, već kao savjet) s obzirom koliko ti treniraš i s kim igraš, ne napreduješ dovoljno. Mogu to pouzdano reći jer sam igrao s tobom i prošle i ove sezone. Vidi se da si napredovao ali trebao si više.
Trebalo bi izanalizirati zašto je to tako i optimizirati treninge. Izvući najviše iz njih. Raspitaj se okolo, (Abramović bi bio izvanredan izbor kad ga već spominješ) i probaj to sredit. Fakat mislim da možeš izvuć više iz treninga koje imaš nego jesi do sad (ako se nešto nije promjenilo u zadnjih mjesec dana a bilobi super ako jest)
U svakom slučaju, ne vjerujem da je Ikota mislio išta zločesto svojim komentarom
Inače, po stilu igre mislim da će Jan kao sparing tebi je poprilično dobra kombinacija. ti si dosta siguran a njemu treba da se utrenira
btw, ja sam u zg, i ako si za neki trening itd, slobodno zovi i/ili slobodno navrati  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:04 pm Naslov
|
|
Naravno, mi ovaj tjedan igramo s Konektirom u srijedu pa nam je malo gusto ali za slijed tjedan( između Božića i nove god) se dogovorimo bez problema jer je ekipa tad ugl slobodna, također bi volio da vi igrate s punom postavom za proljece kao i mi da steknem nekakav prvi uvid u to kako bi to moglo izgledati  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:15 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | @apolon:
Dalo bi se raspravljati.
Od 21. razreda do negdje 16.og razlike u kvaliteti liga su zbilja male.
Jan nije pogrješio ni u kom slučaju, ukoliko će trenirati i igrati. U bilo kojoj od navedenih liga.
S obzirom na tvoj entuzijazam, moguće da je tvoja konstatacija ispravna - da je to dobar potez...no moram to uzeti s rezervom.
Zašto?
Jer, (nemoj mi to uzeti za zlo, već kao savjet) s obzirom koliko ti treniraš i s kim igraš, ne napreduješ dovoljno. Mogu to pouzdano reći jer sam igrao s tobom i prošle i ove sezone. Vidi se da si napredovao ali trebao si više.
Trebalo bi izanalizirati zašto je to tako i optimizirati treninge. Izvući najviše iz njih. Raspitaj se okolo, (Abramović bi bio izvanredan izbor kad ga već spominješ) i probaj to sredit. Fakat mislim da možeš izvuć više iz treninga koje imaš nego jesi do sad (ako se nešto nije promjenilo u zadnjih mjesec dana a bilobi super ako jest)
U svakom slučaju, ne vjerujem da je Ikota mislio išta zločesto svojim komentarom
Inače, po stilu igre mislim da će Jan kao sparing tebi je poprilično dobra kombinacija. ti si dosta siguran a njemu treba da se utrenira
btw, ja sam u zg, i ako si za neki trening itd, slobodno zovi i/ili slobodno navrati  |
Kolko ti mudrujes,kad ovo citam imam osjecaj da ti vise imas uvid u moj zivot nego ja sam.
kao prvo s kim ja to treniram i igram?
meni je problem sto igram samo sa igracima slabijima od sebe ili na svojoj razini i to mi najveci problem.Treninge sa boljima od sebe imam 2,3 puta mjesecno(Detelj),i to ti nazivas puno? hmmm ok.
Abramovica da pitam kak da optimiziram treninge?wtf?Abramovic nikad ne trenira sa lopticama
hm ja iskreno mislim da sam jako puno napredovao,s obzirom da jos u ljeto nisam znao vratiti serve sa gornjom rotacijom a kamoli sto vise od toga.
I mislim ako sam ravnopravan sa ljudima koji godinama igraju sokaz da radim dobar posao,a i dovoljno mi govori sto sam se prija sa tobom mucio,uzimao sam ti set maximalno dva,a sad se ni ne uznojim a dobivam te po 3:0 i tako svaki mec.
Jan mi je predobar za trening,super vraca pa mogu vjezbat realizaciju poena,super se moze vjebat spin na spin,a i ima jako snazan udarac pa se dobro moze i blok vjezbati.
Inace osjecam se pomalo idijotski opce raspravljat na forumu o ovakim stvarima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:23 pm Naslov
|
|
Zašto bi se osjecao idiotski? Ta zato smo tu( mislim zato jer nemamo pametnijeg posla ali to se tako kaže ) Cek malo Vjeko koji Abramovic? je to onaj koji je osvajao Sokaz turnire ( niže vikend) i sta ce on igrat za vas? _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:25 pm Naslov
|
|
Ipak se jesi uvrijedio  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:26 pm Naslov
|
|
| Private_Driver (napisa): | Zašto bi se osjecao idiotski? Ta zato smo tu( mislim zato jer nemamo pametnijeg posla ali to se tako kaže ) Cek malo Vjeko koji Abramovic? je to onaj koji je osvajao Sokaz turnire ( niže vikend) i sta ce on igrat za vas? |
Ma nema mi vise idijostkih rasprava o tome koja je liga jaca i koji igrac je jaci koji slabiji,prestrasno ko neke babe,ocito je svima veci gust brbljat nego igrat stolni tenis.
Nece Abramovic igrat za nas,on igra 15. ligu ekipa Mirzino jato,i da on je osvajac vikend turnira. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:27 pm Naslov
|
|
moram priznat da je ovdje cak i kad se prica o treninzima zanimljivije nego u nekim drugim ligama o rezultatima.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:30 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Ipak se jesi uvrijedio  |
strasno,sta bi ti covijek opce pametnog odgovorio na ovo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:34 pm Naslov
|
|
A sta ces "babe" smo jbg-a Ali vidis saznas puno interesantnih stvari ovdje.Dren se možda malo pre grubo izrazio, ali ima tu i neke istine. Vjeko je dobar igrac, ali osim po igri protiv mene i u igri protiv Jana( ja neznam možda ja nisam primjetio) nisam primjetio neku ocitu razliku od prosle godine( mislim je bolji, ali to je fkt nijansa) i igra malo otvorenije. Ne vidim razloga zasto nebi komentirali, ali ipak je svima veci gust igrati. _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:38 pm Naslov
|
|
eeej ljudi sta je vama meni nie jasno sta sad tu mene analizirate strasno daj ono ljudi get a life.
Ok priznajem,ne znam igrati,nisam talentiran,uzalud treniram,najlosiji sam igrac sokaz lige.
jesmo sad zavrsili sa tim? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:42 pm Naslov
|
|
Cek je netko kad rekao da ti neznas igrati? ili da si najlosiji igrac lige? Bolji si igrac i od mene i od Drena( moje mišljenje) to je bila od strane Drena samo dobronamjerna kritika a od strane mene osvrt na to sta je on rekao. No hard feelings. _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned pro 19, 2010 11:43 pm Naslov
|
|
isse Apolone WHY SO SERIOUS?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon pro 20, 2010 12:18 am Naslov
|
|
Legenda
Mora da je ustao na lijevu nogu jer je inače pristojan i ful dobar momak ( i da, da potvrdim Franino mišljenje, bolji igrač od mene )
Mislim mogao je puno pristojnije odgovoriti na moj post: "Znam koji je problem s mojim treninzima - nemam kvalitetnih sparing partnera, i nadam se da s Janom i to rješimo pa da rasturimo 17. ligu slijedeću sezonu"
al eto, izabrao je malo drugačiji pristup  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: pon pro 20, 2010 12:20 am Naslov
|
|
Potpisujem Drena. _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|