| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Wang Li Čin Ka
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub pro 18, 2010 3:17 pm Naslov
: |
|
|
valjda će izač i bolji pregled. Mislim, steger dobije, a 80% poena u pregledu osvojio ovtcharov
Očito da je montažer poprilično navijao na jednu stranu (pogrešnu ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: pon pro 20, 2010 4:10 pm Naslov
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_Nz-wM3tW_g
finale
mizutani, jun vs. steger, bastian
steger je jako podigao razinu igre u zadnje vrijeme, jako napet mec
prasica u zadnjem setu za stegera, cisti njegov poen
nije priznala sutkinja, uz mizutanijevo negiranje da je bio poen
lose, lose
negdje sam citao (ili mi je netko rekao) da je najbolje ocijeniti da li je loptica pogodila gornju stranu stola, tj. igracu povrsinu (rubnu povrsinu) tako da se loptica odbije iznad zamisljene ravnine stola, sto je u ovom slucaju i bilo tako
po meni je to vrlo dobar pokazatelj da je loptica udarila igracu povrsinu, jer ako je pogodila sastrane u 99% slucajeva ce se dobiti prema dolje |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto pro 21, 2010 10:01 am Naslov
|
|
Yep, taj Steger je Wawrinka stolnog tenisa. Lijepi udarci, backhand pogotovo, tehnički fino izgleda, no nema ono nešto, karizmu ili what ever.
A Mitzutani se malo pomalo potvrđuje kao jako veliki japanski talent, koji bi mogao uskoro uzeti koji skalp svemoćnim Kinezima. _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto pro 21, 2010 12:45 pm Naslov
|
|
ovo mi uvjek dobro zvući "talent" ,kaj to znaći ti dečki su do neke 7-8 godine talenti sa 20 i nekaj mi to baš nekak neleži il se varam , opet sam zaborasvio staviti . oprostite _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto pro 21, 2010 12:57 pm Naslov
|
|
Dečec ima 21 godinu, našeg Ančića su do 24 g. zvali Croatian talent super Mario, a Čilića još uvijek zovu talentiranim. Rafo je osvojio supertalent s 23, 24 godine. Eto, argumenata za zvati čovjeka talentom. Naravno da Boll, Samsonov, Ma lin, Zovko i Primorac nisu više talenti, to su potvrđeni talenti. Talenti su i Xu Xin i Ma long i Zhang i Magaš i Detelj i evo baš sad se nisam razočarao u sebe ko čoveka.  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Zadnja promjena: rogi; uto pro 21, 2010 1:09 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto pro 21, 2010 1:05 pm Naslov
|
|
mislim da ova dva kineza xjuxčin i ma long i naš zovko ne spadaju pod talenete već pod potrđene talenete osnosno telente koji su se več dokazali kao takvi i shodno tome više nisu talenti več nešto što je sasvim očekivano od takvih "talenata"  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto pro 21, 2010 1:07 pm Naslov
|
|
Pa zato sam se i razočarao jer sam skužio kaj sam napisao!!
Najbolje će bit da editiram svoj post od maloprije _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: uto pro 21, 2010 1:47 pm Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | Naravno da Boll, Samsonov, Ma lin, Zovko i Primorac nisu više talenti, to su potvrđeni talenti. Talenti su i Xu Xin i Ma long i Zhang i Magaš i Detelj i evo baš sad se nisam razočarao u sebe ko čoveka.  |
Sad nista ne kuzim...
Hoces reci da ces smatrati da se Jun Mizutani uspio potvrditi kao veliki talent ako skine skalp kineskim velicinama kao sto su De Ne Seri Telj i Ma Gaš Lin?!
Da se vratimo na temu...
Mizutani je svakako puno napredovao igracki, on je vec neko vrijeme u ili oko Top 10-a, sto je fenomenalan rezultat za ne-kineza od 21g. Jedan od najboljih blokera i najbolja lob obrana na svijetu, pojacao je napadacku igru, postao pravi allround (jos mozda da zacepa koju kao sto schlager zna kad ga šune u ludu glavu).
A recimo meni se ne svidja bas bekend tehnika Stegera, malo je pre teniska, ali zato je rezultat bomba od bekenda.
Meni su puno rafiniraniji bekendi od zhang jike-a, ovtcharova, oh sang euna pa i mazea. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto pro 21, 2010 2:44 pm Naslov
|
|
| Wang Li Čin Ka (napisa): |
A recimo meni se ne svidja bas bekend tehnika Stegera, malo je pre teniska, ali zato je rezultat bomba od bekenda. |
I've said Wawrinka damn it!!
| Wang Li Čin Ka (napisa): |
Meni su puno rafiniraniji bekendi od zhang jike-a, ovtcharova, oh sang euna pa i mazea. |
Ne spominješ Bolla samo zato kaj je ljevak, jel da? Po meni, to je najefektniji bekend na tržištu, ne najljepši, al nemreš imat i novce i traktor. _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: uto pro 21, 2010 3:20 pm Naslov
|
|
| idetelj (napisa): |
Ne spominješ Bolla samo zato kaj je ljevak, jel da? Po meni, to je najefektniji bekend na tržištu, ne najljepši, al nemreš imat i novce i traktor. |
http://www.youtube.com/watch?v=Uc5rPPIikaA
00:54
odlican mi je timov bekend!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: uto pro 21, 2010 5:45 pm Naslov
|
|
od penzića ubojit bekend je imao Jorg Rosskopf.
e sad da li je lijep ili nije... teško bi se ijedan udarac igrača takve facijalne fizionomije mogao nazvat lijepim.
al kad mu sjedne... bomba...
inače forhend mu je za curice, ko i kreanzi, to valjda tako mora biti.
edit: hmmm... sad vidim, nije ni forhend loš, al ne može se mjerit s bekendom za koji bi mu u nekim zemljama vjerojatno trebala lovačka dozvola |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sri pro 22, 2010 8:02 am Naslov
|
|
| dajdosta (napisa): |
edit: hmmm... sad vidim, nije ni forhend loš, al ne može se mjerit s bekendom za koji bi mu u nekim zemljama vjerojatno trebala lovačka dozvola |
mogel si linkat da i mi vidimo  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: sri pro 22, 2010 8:39 am Naslov
|
|
| dajdosta (napisa): | od penzića ubojit bekend je imao Jorg Rosskopf.
e sad da li je lijep ili nije... teško bi se ijedan udarac igrača takve facijalne fizionomije mogao nazvat lijepim.
al kad mu sjedne... bomba...
inače forhend mu je za curice, ko i kreanzi, to valjda tako mora biti.
je, stvarno ima ubojit bekend drive
ima covjek i solidan forhend, samo sto je problem sto ima 7ipo metara, pa ga (ne)rad nogu ubija
i on i onaj mattenet izgledaju ka neke gigantske bogomoljke nad djecjim stolovima... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: sri pro 22, 2010 10:43 am Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | | dajdosta (napisa): |
mogel si linkat da i mi vidimo  |
bilo koji njegov meč, evo npr. http://www.youtube.com/watch?v=2UPnhgbAD_Q&feature=related
prvi i zadnji poen u meču su primjer bekend bombi
a onaj udarac iza leđa... nek to proba u sokazu, dobit će kontru po dijagonali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 22, 2010 11:58 am Naslov
|
|
E na tom clipu, na 1:17, to je prava backhand bomba (ponavljao sam 3 puta da skužim je li uopće pala na stol jer Svensson uopće nije reagirao ) ili 4:53
Inače, ni svensson nema loš backhand. Zapravo, izgleda da skoro svi ljevaci imaju jači backhand nego dešnjaci. Jeste li i vi to primjetili ili sam ja zbilja naletio na posebnjake? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: sri pro 22, 2010 12:12 pm Naslov
|
|
istina, ovo na 1:17 se uopće ne vidi, jedino po sucu sam skužio čiji je poen
poznati bekendaš kreanga je dešnjak
i ja sam dešnjak a bekend mi je jači od forhenda
tak da bekend nema veze jel si ljevak il dešnjak, možda ima veze s tim kolko si u doticaju sa svojom ženskom stranom
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|