NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

savjet

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sigana

PostPostano: pet ožu 31, 2006 10:07 am    Naslov : savjet Citirajte i odgovorite

Molim savjet Vas iskusnijih majstora, Trenutno koristim drvo "Korbel" sa Catapultom 2.1 i Tackinessom 2.1. E sad, mislim da mi je reket još uvijek spor, pa Vas molim da mi preporučie neko fino mekano drvo s kojim ću dobit na brzini?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Free runner

PostPostano: pet ožu 31, 2006 11:51 am    Naslov : Re: savjet Citirajte i odgovorite

sigana (napisa):
Molim savjet Vas iskusnijih majstora, Trenutno koristim drvo "Korbel" sa Catapultom 2.1 i Tackinessom 2.1. E sad, mislim da mi je reket još uvijek spor, pa Vas molim da mi preporučie neko fino mekano drvo s kojim ću dobit na brzini?

Fino,mekano i brzo; brže od Korbela Cool
Korbel je strašno brzo drvo koje zahtijeva puno treninga. Znam to jer, sam igrao sa njim. Što ne uzmeš Primorca, Viscariju,Krangu ili Schlagera carbon Evil
Što ne uzmeš Bryce max i kilu ljepila Evil

Dvije poslovice za tebe: 1. Brzina bez kontrole je drek
2. Misliti je drek znati

Zaključak:Ja nisam ni iskusan,ni majstor ali molim lijepo se ophoditi! ib,
odnosno stvar je u tebi ne u reketu Laughing
[Vrh]
Free runner

PostPostano: uto tra 04, 2006 6:34 am    Naslov : Re: savjet Citirajte i odgovorite

STK Zagorec Krapina (napisa):
sigana (napisa):

Fino,mekano i brzo; brže od Korbela Cool
Korbel je strašno brzo drvo koje zahtijeva puno treninga. Znam to jer, sam igrao sa njim. Što ne uzmeš Primorca, Viscariju,Krangu ili Schlagera carbon Evil
Što ne uzmeš Bryce max i kilu ljepila Evil

Dvije poslovice za tebe: 1. Brzina bez kontrole je drek
2. Misliti je drek znati

Zaključak:Ja nisam ni iskusan,ni majstor ali molim lijepo se ophoditi! ib,
odnosno stvar je u tebi ne u reketu Laughing

Zbog cenzure nece svatiti kontekst. Ja stojim iza svojih rijeci i ne zelim dadilju koja ce me ispravljati. Evil
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto tra 04, 2006 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ngh.
Jadna sigana je samo pitala za savjet, nije baš da se hvalila znanjem i nije djelovala da je uvjerena da je u pravu i da ne bi prihvatila tuđe objašnjenje.

Po meni je i hrpa ironije u odgovoru takvoj osobi previše, a "sereš kao grlica" samo dođe kao šlag.

Eto. Sad će shvatiti kontekst.

Rolling Eyes

Vaša Supernanny

ONTOPIC:
Je li Korbel zaista toliko brz?

Butterfly ga svrstava u OFF (ne plus) drva, nominalna 8.0 brzina ne djeluje zastrašujuće, a ni na ovim tablicama nije pri vrhu:

http://www.butterflyonline.com/shake_pen_racket_specs.asp?racktype=shakehand
http://www.butterflyonline.com/images/shakehand_perf.jpg

Ne znam šta je Catapult, ali Tackiness (D pretpostavljam) bi eventualno mogao bit razlog "sporosti".
S tim se mi lovci igramo! Osama

Sigana, da probaš neki Sriver ili nešto (ovo je već van moje domene Very Happy)?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Free runner

PostPostano: sri tra 05, 2006 6:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ngh.
Jadna sigana je samo pitala za savjet, nije baš da se hvalila znanjem i nije djelovala da je uvjerena da je u pravu i da ne bi prihvatila tuđe objašnjenje.

Po meni je i hrpa ironije u odgovoru takvoj osobi previše, a "sereš kao grlica" samo dođe kao šlag.

Eto. Sad će shvatiti kontekst.

Rolling Eyes

Vaša Supernanny

ONTOPIC:
Je li Korbel zaista toliko brz?

Butterfly ga svrstava u OFF (ne plus) drva, nominalna 8.0 brzina ne djeluje zastrašujuće, a ni na ovim tablicama nije pri vrhu:

http://www.butterflyonline.com/shake_pen_racket_specs.asp?racktype=shakehand
http://www.butterflyonline.com/images/shakehand_perf.jpg

Ne znam šta je Catapult, ali Tackiness (D pretpostavljam) bi eventualno mogao bit razlog "sporosti".
S tim se mi lovci igramo! Osama

Sigana, da probaš neki Sriver ili nešto (ovo je već van moje domene Very Happy)?

Jadna mala bila :PNisam znao da je curica
Inače statistike govore jedno, istina ali probaj drvo i vidjet ćeš. Ljudi trebaju svatiti da nije sve u drvu ili brzini.To vrijedi pogotovo za mlade igrače koji su jako povodljivi raznim reklamama i željom za slavom. Sve je u tehnici, treningu i ako znaš smjestiti loptu na pravo mjesto, makar i sporo Cool onda si majstor.
No bilo kako bilo osjećam potrebnim ispričati se sigani i našoj dadilji.Sve je to bilo u dobronamjernom kontekstu i nadam se da niko nikom nije nešto zamjerio.Ja nisam Evil
P.S. Kad bi takve stvari privukle više ljudi na ovaj forum, radili bi ih češće, zar ne? Laughing Laughing
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri tra 05, 2006 1:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Šta ja znam jel curica, ali pretpostavljam da se zove Ana. Zubo
Usput koristim priliku pozvati je na put skromnosti, duhovnosti i vječne sreće. Nek stavi travu! Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: pet tra 07, 2006 7:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

E Zagorec,Zagorec - bas si je oprao ko smrkavicu! Mudri djed Bla bla
tovar

PostPostano: pet tra 07, 2006 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

2 Zagorec: smo nemoj da ti se desi da postaviš neko ''glupo'' pitanje pa da vidiš kako to ružno izgleda kad tebe netko sprda, a samo si savjet tražio. Wink
zacko

PostPostano: pet tra 07, 2006 4:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se sa Zagorčevom filozofijom brzine i kontrole reketa, ali način na koji on to pojašnjava i daje savjete drugima mi nije jasan. Jedno je dat savjet i ne slagat se a drugo je popljuvat nekoga bez razloga. A i način na koji to piše je u najmanju ruku kao da piše Primorac a ne neki rekreativni igrač o kojem neznamo kak igra. Zato bi bilo dobro da budeš malo samokritičniji drugi put kad daješ savjet jer možda za savjet pita i puno bolji igrač od tebe koji hoće ćut mišljenje drugih. A Sigani savjet: probaj igrat sa malo sporijim drvom i naviknut se na njega, jer mislim da bi dobila puno više sa kontrolom loptice nego čistom brzinom. Rukom uvijek možeš udarit dovoljno brzo da protivnik nemre vratit a pogotovo ak to dobro smjestiš na stolu (recimo da protivniku konstantno gađaš pupak Idea ).
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub tra 08, 2006 10:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Slažem se sa Zagorčevom filozofijom brzine i kontrole reketa, ali način na koji on to pojašnjava i daje savjete drugima mi nije jasan. Jedno je dat savjet i ne slagat se a drugo je popljuvat nekoga bez razloga. A i način na koji to piše je u najmanju ruku kao da piše Primorac a ne neki rekreativni igrač o kojem neznamo kak igra. Zato bi bilo dobro da budeš malo samokritičniji drugi put kad daješ savjet jer možda za savjet pita i puno bolji igrač od tebe koji hoće ćut mišljenje drugih. A Sigani savjet: probaj igrat sa malo sporijim drvom i naviknut se na njega, jer mislim da bi dobila puno više sa kontrolom loptice nego čistom brzinom. Rukom uvijek možeš udarit dovoljno brzo da protivnik nemre vratit a pogotovo ak to dobro smjestiš na stolu (recimo da protivniku konstantno gađaš pupak Idea ).

Bas u pupak,a?
Pa to moze samo Robin Hood! Laughing
Free runner

PostPostano: sub tra 08, 2006 2:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Aj dosta patetike, pa ispričao sam se.I nisam je popljuvao.Samo sam jasno dao do znanja ono što si ti zacko svojim postom prepisao.Ozbiljan i bolji igrač ne bi pitao da prostiš,takve gluposti.Sa svojim pitanjem odala je da je mlada i neiskusna i to uopce nije problem.Mene su naucili da sa mladima trebas nekiput malo zesce da bi svatili.
I da ti nešto kažem,nema boljeg igrača od mene.Tako mora razmišljati svatko tko gleda protivnika sa druge strane stola.U protivnom,banana.
I hvala na savjetu. Laughing
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: pon tra 10, 2006 7:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

...ja sam bolji igrač od tebe!!! Box
[Vrh]
Free runner

PostPostano: pon tra 10, 2006 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo brode jr Laughing
[Vrh]
travaroš s dva srajvera

PostPostano: pon tra 10, 2006 10:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Thumbs up

Šta ja znam jel curica, ali pretpostavljam da se zove Ana. Zubo
Usput koristim priliku pozvati je na put skromnosti, duhovnosti i vječne sreće. Nek stavi travu! Evil

Laughing
yeah baybe, grass je spas za sve nas.. Laughing
[Vrh]
travaroš s dva srajvera

PostPostano: pon tra 10, 2006 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

STK Zagorec Krapina (napisa):

I da ti nešto kažem,nema boljeg igrača od mene.Tako mora razmišljati svatko tko gleda protivnika sa druge strane stola.U protivnom,banana.

da, ali samo prije meča a poslije, samo ako si ga dobio... Plazi jezik
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.