Univerzalna chat tema

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

#21 Post Postao/la ib »

Da ne otvaram tamo temu, samo ću napomenut da Jerko ima sliku u bazi u integralnoj verziji i svoj ljepoti.
Odma da kažem, prije nego me krenete spemat sa slikama, da su Jerko i Jura jedine osobe koje smiju imat takvu sliku jer su godinama radili na svojoj reputaciji na ovom forumu :cerek:

Btw. Tonči, kad se vraćaš više? Lako šta ćemo sutra popušit prijateljsku, nego u ekipi je pravi darmar nastao otkad nema tvoje disciplinske čizme! :eek:
Ja sam ponovo na Tenerđiju :bijelo: sutra stižu trave :hippie: a Kamba je postao pravi huligan nu vidi!
Danijel je na rubu plača s nama i jedino što ga spašava su cinizam (staro) i cionizam (novo!).
A i tebe čeka kapica da ne odudaraš! :fulir: <-- ?הבעיה
wolf
Kontakt:

#22 Post Postao/la wolf »

ib je napisao/la:Da ne otvaram tamo temu, samo ću napomenut da Jerko ima sliku u bazi u integralnoj verziji i svoj ljepoti.
]
:top: Dobraaaa :lol: :s: Vidim da se ova posjeta Demokratskoj i bratskoj republici(?) Izrael isplatila , pozitivan pomak se odmah vidi :top: :zubo:
Izra
Kontakt:

#23 Post Postao/la Izra »

kad me kapica ceka nema druge nego da se veceras ukrcam na bus. :cerek:

odem doma za praznike i gle sto se dogodi, kakav crni tenergy?? :azdaja: (ili je crveni?)

s kim je prijateljska?
Izra
Kontakt:

#24 Post Postao/la Izra »

a jerkova slika nesto najjace na sokazovoj stranici.. :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#25 Post Postao/la ib »

crveni naravno :jumping:
a utakmica je s kemom :lux: kapiten utanačio da se malo vježbamo! :mirko:
Izra
Kontakt:

#26 Post Postao/la Izra »

ako mislis igrati s tim tenergyem mozda sam stvarno potreban za prijateljsku. :hihihi:

kad igrate?
ib
Site Admin
Kontakt:

#27 Post Postao/la ib »

u 6, al požuri :trk: kameni će kasnit! :D
Izra
Kontakt:

#28 Post Postao/la Izra »

e jebiga sad, do sad sam stizao na vrijeme na tekme ovaj put cu ja zakasnit. :zubo: rekao bih da ih imate i bez moje logisticke potpore s klupe ali ako ces igrati s tenergyem sve je moguce. :(
Iceman

#29 Post Postao/la Iceman »

al ovakva protekcija sa slikama...mrzim te Jerko :zubo:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ib
Site Admin
Kontakt:

#30 Post Postao/la ib »

Samo sam se došao javit da je Bliskoistoćna Prijetnja na položaju i da vreba i samo ćeka na najmanju pogrešku da padne koji ben. JEŠČUO? :zmaj:

:snajper: :mad:
Iceman

#31 Post Postao/la Iceman »

jebote...citam 3 stranice postova teme "Što je lov?", i gustam se sta cu sve napisat, da bi tema na kraju bila zalokana slika
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
zacko

#32 Post Postao/la zacko »

A mene bi baš zanimalo kaj bi ti napisao kao neokrunjeni ubojica lovaca!
Sa onim svojim ground&pound širokim pokretom spina! Nevrativim čak i od najboljih lovaca u Sokaz-u.
Dren

#33 Post Postao/la Dren »

i ja bi čuo icemanovo mišljenje...nisam čovjeka još uživo upoznao (nažalost...a možda i jesam al mi nije rekao da je on iceman na forumu?!?) al cjenim jako njegovo mišljenje ovdje, svaka mu je na mjestu :s: :s: :s:
Brod jr.

#34 Post Postao/la Brod jr. »

e majke ti dren,ak ti je svaka njegova na mjestu onda treba da se lečiš prijatelju moj!!!! :cerek: :zubo: :rofl:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Iceman

#35 Post Postao/la Iceman »

haha, opet me lijepo nasmijaste :s:

ma svasta sam htio napisat, al sada hladne glave mogu samo rec da se moje misljenje sta je lov i sta je lovac vise poklapa sa misljenjem ib-a i zacka-a a manje sa drenovim...ali posto smo u "demokraciji", postujem da neko misli drugacije...jedino me na neki nacin smeta kad se to isto misljenje pokusava nametnuti ostatku SOKAZ-a/foruma...

moja klasifikacija:

lovac: ib, capan, radocaj...pimpla na stolu a kad ga se napadne makne se od stola i vraca loptice sa tzv. lovom
pimpler bloker: brnas, gregl, mozda cak i tadic...pimpla na stolu a kad ga se napadne brani se sa stola sa blokom
chop bloker: bosanac, coha, mozda cak i zrinski...prakticki nema pimpla jer svaku pimlplanu loptu napadaju (feniranom) travom okomitim pokretom, pa se protivniku vraca lopta koja je cak neki poluspin...a kad ih se napadne spinom brane se sa stola tzv. chop blokom sa travom

ima tu jos raznih stilova, sto i je car SOKAZ-a, al to je neka druga tema...
eto, tolko od mene...

joj kak sam pametan lol
Dren

#36 Post Postao/la Dren »

ehm. ovaj da se još malo educiram...saznao sam pravilnu definiciju lova a sad mi treba i definicija pimpla :D
Jer do igranja u sokazu nikad nisam čuo za taj udarac.
zapravo za sve mi treba potvrda, ispravak ili sinonim:
spin - zapravo topspin, sa stola ili s distance.
sajd spin - top spin sa sajd rotacijom
blok - guranje loptice bez spina ili s malo spina, sa stola uglavnom koristeći energiju lopte koju je poslao protivnik.
štop bi bio isto što i blok al se uglavnom koristi kad blokiraš protiv spina ili bilo kojeg napada, recimo drajf
flip ili flik - napad sa stola na kratke lopte
rezanje - backspin po engleski dakle udarac sa stola ili poludistance u kojem daješ rezanu loptu nazad
čop, cjepanje, lov - slično rezanju al s puno više rotacije i uvijek sa distance
suhi list - čop visoke lopte na stolu ili blizu stola. lopta leti kao kad pada list sa stabla
skračena - slično štopu, koristi se sa stola, al uglavnom na lobane ili čopane lopte...bit je da je protivnik daleko od stola a da se ti trudiš da loptica odskoči dvaput na njegovoj strani.
drajf - čist udarac bez rotacije ili s malo top spina, jak.

Gdje je sad tu pimpl? blok ili rez?
ib
Site Admin
Kontakt:

#37 Post Postao/la ib »

gle kako icemanu vjeruje a nas tri šljuke ko šiša :azdaja: :cry:

jebate jesi zakomplicirao sve :mikroval: "rezanje"? :rofl: SUHI LIST?!?!? :mikroval:

pimpl ti je "push" na engleskom, brijem da ćeš tako najlakše shvatit :hihihi:
ib
Site Admin
Kontakt:

#38 Post Postao/la ib »

:bicedobro: saće tebi tvoj igor reć SVE šta ti IKAD treba za opisat stolnoteniske udarce:

spin (sajd kao varijanta), drajf, pimpl, štop, lov i balon. :amen:

flip ako baš oćeš izgledat pametno, a ti brijem oćeš :mig:

skraćena nije vrsta udarca, nego samo varijanta pimpla ili štopa.

blok i štop ti je isto. balon i zicer jednako tako (makar je zicer u širem značenju sve što se moglo zabit).

pimpl je rezanje ili guranje otvorenim reketom, ali dolazne rezane lopte.
znači ono što je lov na spinanu loptu, to je pimpl na odpimplanu (ili odlovljenu) loptu. samo šta pokret pimpla ide otvorenim reketom prema naprijed, a pokret lova okomitim reketom prema dolje, zbog razlike u ulaznim loptama (topspin ili backspin).

a sad čekaj da ti iceman isto ovo odgovori :rolleyes:
ib
Site Admin
Kontakt:

#39 Post Postao/la ib »

neke moderne škole smatraju i ovu terminologiju prekomjernom, te idu čak tako daleko da cijelu igru sažmu i opišu jednom riječju - ČOKLJANJE :cerek: (eng. čakljanje) :jumping:
Dren

#40 Post Postao/la Dren »

pa čika igore, ja i jesam prihvatio tvoje objašnjenje i prije nego je ice se javio.

a to što ti ne znaš za suhi list, to je tvoj problem :B:

e da, mislim da smo oba zaboravili lob.
Odgovorite