SOKAZ forum
Jeftini stolovi, jeftini reketi?
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Jeftini stolovi, jeftini reketi?
Di tog ima za kupit? 
Dobro za rekete ajde, nađe se po all-purpose sportskim dućanima, ali stolovi u rangu 1k - 2k kuna? Znači oni tanki na kotačiće sklopivi?
Priča je da prijatelj i njegova ekipa imaju fond od cca 2.000 kuna za četri reketa i stol, za bubanje za svoj gušt. Ne znaju igrat baš, i kvaliteta komponenti im nije glavni prioritet.
I sad su pitali mene di da odu u shopping, a ja fina gujsca nemam pojma za te jeftine stvari
pa reko idem pitat vas, sigurno znate bolje.
Pomozite im!
A i meni da saćuvan kakav-takav pingpongaški autoritet i ugled! 
Dobro za rekete ajde, nađe se po all-purpose sportskim dućanima, ali stolovi u rangu 1k - 2k kuna? Znači oni tanki na kotačiće sklopivi?
Priča je da prijatelj i njegova ekipa imaju fond od cca 2.000 kuna za četri reketa i stol, za bubanje za svoj gušt. Ne znaju igrat baš, i kvaliteta komponenti im nije glavni prioritet.
I sad su pitali mene di da odu u shopping, a ja fina gujsca nemam pojma za te jeftine stvari
Pomozite im!
Ja imam stol iz metroa na terasi već nekih 8 godina na kiši i snijegu , ploča je još uvijek ravna , ne odbija ko olimpijski ali mi se svejedno tokom ljeta dobro zahebavamozalive je napisao/la:u metrou su nekad davno lifrali neke niže stolove, van standarda, pa treba pripazit
ta tanja ploča se objesi samo tako...
Stolovi
Da se naći jeftinih profesionalnih stolova Donic sa Europskog veteranskog prvenstva ...
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
Re: Stolovi
Gdje?geek je napisao/la:Da se naći jeftinih profesionalnih stolova Donic sa Europskog veteranskog prvenstva ...
super...komentar o tanjoj ploči nije se odnosio na kineske stolovewolf je napisao/la:Ja imam stol iz metroa na terasi već nekih 8 godina na kiši i snijegu , ploča je još uvijek ravna , ne odbija ko olimpijski ali mi se svejedno tokom ljeta dobro zahebavamozalive je napisao/la:u metrou su nekad davno lifrali neke niže stolove, van standarda, pa treba pripazit
ta tanja ploča se objesi samo tako...
mi smi uzeli od pospiša (ali preko oglasnika) za 1500 kn butterfly stol, to je bilo tamo negdje 2003., i bome se objesile ploče
kakve kopače, ne kužim te nišrope je napisao/la:i ja sam uzeo kopače iste godine i isto su se objesilezalive je napisao/la: mi smi uzeli od pospiša (ali preko oglasnika) za 1500 kn butterfly stol, to je bilo tamo negdje 2003., i bome se objesile ploče
stol se objesio u roku godinu dana. bil je unutra