NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Generalski stol 9.1.2010.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: pon sij 10, 2011 12:33 pm    Naslov : Generalski stol 9.1.2010. Citirajte i odgovorite

Pozdrav, kratak osvrt na turnir ...
kako sam se u nedjelju ujutro probudio oko 6 i nisam više mogao spavati odlučih neplanirano to nedjeljno jutro ubiti izletom u Generalski stol i sudjelovanjem na istoimenom turniru, krenuo sam oko 6.45.

Moram priznati kada sam došao tamo oko 8.30 malo sam ostao iznenađen jer sam očekivao neku školsku dvoranu (kako to najčešće bude), a i samo mjesto je manje nego što sam očekivao.
Dakle uđem u neki oronuli društveni dom u kojem kao da nitko nije bio zadnjih 10 godina (nekada se u društveno vlasništvo puno više ulagalo), a tamo nigdje nikoga pola sata prije roka za prijave. Neka mala dvoranica sa malom binom, dušu dalo za seoske zabave.
Nema problema malo sam prošetao po selu i uzbudio lokalne pse.

Kada sam se vratio iz šetnje bila su postavljena 3 stola (butterfly space saveri), ali prilično blizu jedan do drugoga bez arena između, a iza stolova isto tako blizu zidovi pa pomislih da je pametnije igrati bliže stolu.
Pod je od starog parketa na mnogo mjesta malo propao pa su mnogim stolovima noge bile u zraku, a stolovi na koso.

Pomalo su se počeli skupljati ljudi, osim moje ZG registracije vidio sam samo još jednu do tada. Pomalo sam nekako počeo sumnjati da je ovaj dolazak bio PROMAŠAJ ...

ALI ... možete zaboraviti sve ovo, događaj je na kraju završio oko 16h i bio je PUN POGODAK.
Skupilo se negdje trideset i nešto ljudi, glavne face su bili finalisti turnira u Prečkom Knez i Miki, Prstec, Kovačev ... predstavnici Trešnjevke Hrga, Kern, najstariji sokazovac mislim Fiolić, došla je neka grupica slovenaca (nisu bili loši), zatim dečki i cure iz obližnjih STK-ova i naravno lokalci. Dakle međunarodni turnir.

Voditelj Franjo Capan (inače čovjek koji je uveo sistem A, B, C i D nokaut skupina nakon grupa) je i ovdje to primjenio što smatram jako jako dobrim jer se i slabijim igračima isplati potegnut na dulji put jer svaka jakosna skupina ABCD ima svoj nokaut sistem. (da podsjetim 1. u grupi ide u A, 2. u B, 3. u C, 4. u D i u svakoj skupini se dijele pehari).
Prijavnina 70 kn, ali je uključen dobar gulaš (još ga je ostalo), sokovi i gemišti (ja sam za sok).

E sad zašto je turnir pun pogodak ? ... zato jer je atmosfera bila odlična, kad se krenulo igrati bilo je puno navijanja, vikanja, bacanja reketa, svi su igrali kao da je nagradni fond 10.000 eur.
Svaka interesna skupina je navijala za svoje, bilo je malo i Slovenci protiv Hrvata.

Ovo me podsjetilo kada smo nekad kao klinci znali skinuti vrata od šupe staviti ih na dvije kante i igrati, igra je bila odlična jer je bila važna igra i pobijediti protivnika pa makar i na vratima, tako i ovdje bez obzira na uvjete igralo se super.

Bilo je dakle 8 grupa, neočekivano Knez je u svojoj grupi izgubio (i to 0:3), ipak je prošla noć za njega bila pretežak teret bez obzira koliko dobar bio.
Ja prošao u A skupinu i onda me u četvrt finalu neki Kovačev iz Poreča doslovce rastavio na stolu i to je za mene bilo to.
No zanimljivije je što je Kovačev poslije toga napravio Mikiju u polufinalu, 5 super setova izjednačene i lijepe borbe i Kovačev u finalu protiv Prsteca.
Činjenica je da se Mikiju bilo možda i teško motivirati nakon onakvog auditorija u Domu sportova i subotnjeg finala u Prečkom, ali to ne smije umanjiti pobjedu i stvarno dobru igru Kovačeva.

Finale je, u isto tako dobroj igri, odnio Prstec koji je morao potegnuti majstorske poteze, koje inače vidimo samo na velikim takmičenjima, da bi pobjedio.

I za kraj, bez obzira gdje igramo, na čemu igramo .... nije bitno jer volimo ovu igru.
Što bi rek'o Pospa, kad se dvojica zakrve mogu igrati dobar meč i na betonskom stolu.
Vidimo se na sljedećem turniru
Kemil

Zadnja promjena: Kemil; pon sij 10, 2011 1:33 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pimpl

PostPostano: pon sij 10, 2011 1:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...Knez je ipak prevelik igrač da izgubi 0:3...navodno je izgubio 0:5 Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: pon sij 10, 2011 2:58 pm    Naslov : Re: Generalski stol 9.1.2010. Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):
Pozdrav, kratak osvrt na turnir ...
Kemil

Osvrt je sve ...samo ne kratak , ali ... Bravo Kemo , mora da je turnir stvarno bio super kad je u tebi pobudio ovakvo poetsko raspoloženje Klanja se ,krasan tekst Thumbs up daj bože više takvih događaja na kojima se i Kemo otkravi Spring Zubo
Brod

PostPostano: uto sij 11, 2011 7:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Krasan "putopis"!
Ko Stipe Božić kad se penjal na Mont Everest. Evil
Jedino mi nije jasno zakaj nisi bacil osvrt na meč u kojem si nasapunal Hrgu,čovjek po poraz potegne do Generalskog Stola a ti tak! Thumbs up Laughing
Malo mi je čudno da ni Miki ni Knez ni Hrga nemaju pehar,mora da su zaribali negdje u "pripremama"... ROFL

Izgleda da samo Kern zna pit... Thumbs up
pimpl

PostPostano: uto sij 11, 2011 9:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

...razmišljam o promjeni nicka u "pit pimpl"...mislim da je za "pit bull" još prerano...
[Vrh]
Kemil

PostPostano: uto sij 11, 2011 10:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Krasan "putopis"!
Jedino mi nije jasno zakaj nisi bacil osvrt na meč u kojem si nasapunal Hrgu,čovjek po poraz potegne do Generalskog Stola a ti tak! Thumbs up Laughing
Malo mi je čudno da ni Miki ni Knez ni Hrga nemaju pehar,mora da su zaribali negdje u "pripremama"... ROFL
Izgleda da samo Kern zna pit..

Ja sam fino odgojen pa ću pustit Hrgu da on ispriča svoju verziju kako je to bilo.
Ta četvorka je gadno zabrijala noć prije toga, ali točno, Kern je to najbolje podnio.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Washo

PostPostano: uto sij 11, 2011 2:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni je ovo baš super tekst, kad bi barem tako svi pisali, a ne npr. ono u finalu je pobijedio ovaj ovoga i to ne znam koliko i nisam siguran da li je uopće pobijedio! Ovo je baš ko Stipe Božić, u jednoj priči dočarano fizičko, duševno i stolnotenisko stanje u jednom, moguće razočaranje i ipak happy end u drugom dijelu priče! Što se tiče Kovačeva, milsim da se zove Jadran, tog dečka nisam dugo vidio, ali u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji je uvijek bio u top 10 Hrvatske, prošle godine je igrao 2. Hstl zapad čak mislim u momčadi sa Prstecom, tako da me ne čudi da još uvijek odlično igra!
Ipak citat pobijednik je : "Nema problema malo sam prošetao po selu i uzbudio lokalne pse." Svaka čast!!! Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.