NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Sramota licimjerje i žalost
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bigdedi

PostPostano: pet sij 14, 2011 5:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Ja jedino znam za"gaženje autom" što je bilo izvučeno iz konteksta i u afektu.Dotični trenutno nema ni auto a bogami ni vozačku,tak da straha nema.Molio bi te da ne potenciraš stvari bez veze.U istom tom afektu Čanadi je uputio nama nekolicini par čudnih izjava,na koje sam se u šali osvrnuo u svom prvom postu na ovu temu.Nisam ga shvatio ozbiljno... Još će ispast da teroriziramo!

Čanadi je jasno rekao da su ljudi koji su s njim pričali taj dan bili u "afektu", ali čanadi nije bio u istom tom "afektu". I njegova reakcija, i reakcija predsjedništva sokaza je bila užasavajuća. Ja znam samo ono što sam čuo, a to što sam čuo nikako nije lijepo.

I nakon toga je uslijedila žučna rasprava o SVIM članovima iz južne trešnjevke, koja nije bila nimalo pohvalna, a da sve bude još gore cijelo vrijeme TAMO MORA SJEDITI IGOR BUĆO I SLUŠATI to kaj ste mu vi priredili, koji se smatra jednim od vas. Koliko sam shvatio da je drugi dan on napadnut još i u dvorani od strane "svojih". Rigo

I sad da pitam južnu trešnjevku, jel to vrijedilo toga? Prvo prema TIS-u, pa prema Gorici i Dugom selu, pa prema IB-u, pa prema Čanadiju, pa prema predsjedništvu sokaza, pa onda prema svima kaj ovo sve čitaju na forumu, prema rope-u i meni (i kojeg god već voditelja još poznajete)...
uz takav nastup prema van si ne činite baš neki prekrasan publicitet

ja shvaćam da terze toliko voli sokaz i da će ići sam igrati tekmu, pa valjda je svjestan da mu se to može obiti o glavu... morate shvatiti da postoji stolni tenis i van sokaza, da je možda TISu bitnije da Teodorović i Juričević treniraju klince tamo neg da igraju sokaz, možda je i njima to bitnije, možda i u velikoj gorici postoje termini za sokaz koji su srijedom i petkom, a da se u ostalo vrijeme također trenira s klincima i nema prostora za utakmice... tu ima puno faktora koji su učinili situaciju takvom kakva je, a nažalost izvisio je pravi SOKAZovac - Terze
ib
Site Admin

PostPostano: pet sij 14, 2011 5:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma nitko meni ništa nije priredio, jedino što mene uvijek i zauvijek smeta su svaki put kruta i zacementirana mišljenja na svim stranama.

"Južna Trešnjevka je izvor zla u SOKAZ-u."

"Frajer nas je garant htio opljačkat jer pije kavu s Bartolom."

I onda svaki put i svima ideš objašnjavat da se pokrenu prema sredini, i nikad ništa. Ponekad mislim da bi mi jednostavno, ko Pospi, svaki dan trebao biti dan smijeha, a ne ovako kukavno.
Jumping

Crying

Rigo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dr. BOB

PostPostano: sub sij 15, 2011 7:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nema se kaj reći!
Ovakvi nastupi samo vrijeđaju ekipe od prve pa do zadnje lige i cijelo natjecanje gubi smisao...Rađe ćemo onda igrati kad se kome da i bez obaveza...Rađe ću otići do Čupka i Izre na pinganje. Bez bodova, bez zapisnika bez k*** palca. Popit pivu i sa smješkom napustit dvoranu jer to je ono kaj je bitno u cijeloj priči - DRUŽENJE! Hebo bodove...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod jr.

PostPostano: ned sij 16, 2011 2:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Baš to!!! Thumbs up
Brod jr.

PostPostano: uto sij 18, 2011 12:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Al moram svim vjernim čitateljima foruma reć' da mi je uistinu žao kaj se nisam javio nigdje u ovoj tako nam dragoj temi jer sam sam u tišini i mirnoći razlučio da je bolje ostat nezapažen nego zapažen!!!!

Nije to zato kaj se bojim nego zato kaj sam proračunat!!!!!!!!!

Jako mi je žao kaj smo svi prozvani iz dotične jazbine jer vam mogu reći da je tamo nešto puno više nego koncentracija dobrih stolnotenisača i zaljubljenika u taj dotični,več spomenuti sport.(tak to ja vidim.....uz još nekolicinu meni jako dragih stvari al to sad nema veze...)

Kolko sam ja shvatio sve kaj se dešavalo ovih proteklih tjedana,problem nije ni u JTR,Gorici,DS ili bilo kom drugom.
Problem je prijatelji moji,zaljubljenici u stolni tenis samo u POŠTENJU!!!!!!

Ak' bu to krenulo tim tokom i narednih sezona siguran sam da kroz godinicu,dvije u sokazu će se igrat ne 22 nego 2 lige!!!!!

Svi bu ju bili u dugovima do grla a posebno bih napomenuo nekolicinu koja se javljala bez cenzure na ovoj temi...... ti ne da imaju putra na glavi nego im se to već polako pretvara u kajmak!

Eto,još da vam izvučem pouku iz svega toga:
Lako vam je svoju ljagu preko tuđe grbače prat'!!!!!!!!!
BEZKIČMENJACI!

Tolko od mene,kad ste me već spomenuli i ništa dobro o meni niste našli za reć'!!!!!!!!!!!(mogli ste bar napomenut da najviše popijem na turnirima)!
To je bar lepa stvar......
Brod jr.

PostPostano: uto sij 18, 2011 12:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pišem ovak kasno jer sam do sad bil u dvorani i nabijal malu bijelu.......
wolf

PostPostano: uto sij 18, 2011 8:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Pišem ovak kasno jer sam do sad bil u dvorani i nabijal malu bijelu.......
Confused Confused Confused a ja sam mislil da je mala bila plava Confused Confused stvarno moram prestat konzumirat ... ROFL Zubo
zacko

PostPostano: uto sij 18, 2011 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Al moram svim vjernim čitateljima foruma reć' da mi je uistinu žao kaj se nisam javio nigdje u ovoj tako nam dragoj temi jer sam sam u tišini i mirnoći razlučio da je bolje ostat nezapažen nego zapažen!!!!

Nije to zato kaj se bojim nego zato kaj sam proračunat!!!!!!!!!

Jako mi je žao kaj smo svi prozvani iz dotične jazbine jer vam mogu reći da je tamo nešto puno više nego koncentracija dobrih stolnotenisača i zaljubljenika u taj dotični,več spomenuti sport.(tak to ja vidim.....uz još nekolicinu meni jako dragih stvari al to sad nema veze...)

Kolko sam ja shvatio sve kaj se dešavalo ovih proteklih tjedana,problem nije ni u JTR,Gorici,DS ili bilo kom drugom.
Problem je prijatelji moji,zaljubljenici u stolni tenis samo u POŠTENJU!!!!!!

Ak' bu to krenulo tim tokom i narednih sezona siguran sam da kroz godinicu,dvije u sokazu će se igrat ne 22 nego 2 lige!!!!!

Svi bu ju bili u dugovima do grla a posebno bih napomenuo nekolicinu koja se javljala bez cenzure na ovoj temi...... ti ne da imaju putra na glavi nego im se to već polako pretvara u kajmak!

Eto,još da vam izvučem pouku iz svega toga:
Lako vam je svoju ljagu preko tuđe grbače prat'!!!!!!!!!
BEZKIČMENJACI!

Tolko od mene,kad ste me već spomenuli i ništa dobro o meni niste našli za reć'!!!!!!!!!!!(mogli ste bar napomenut da najviše popijem na turnirima)!
To je bar lepa stvar......

Super mi je kad ljudi pišu na ovakvim temama o nekim imaginarnim kategorijama kao što je poštenje, pravda, moral itd...

A još mi je bolje kad prozivaju "bezkičmenjake" bez da odrede na koga se to odnosi. Ono ak nekog temeljem ove rasprave smatraš bezkičmenjakom, nepoštenim, bedakom itd... onda lijepo napišeš zacko, ib, bigdedi itd... - smatram da je ovo kaj si napisao glupost, da si zabrijo i da nemaš pojma o moralu, poštenju, da si najgori muljator itd...
I mislim da ti taj na koga se to odnosi ne bi trebao preveć zamjerit budući da je odrastao čovjek pa vjerojatno zna procjenjivat sebe i zna tko je i što je.

PS.
Brod jr. - ovo zapravo nejde skroz tebe nego mi inače smeta kad ljudi govore s figom u džepu kad nekog etiketiraju il se pozivaju na poštenje. Pogotovo na forumu gdje je valjda sloboda govora na višem stupnju il bi bar trebala biti. Volim sučeljavanje bez da se pazi da ćeš povrijedit neku maminu mazu (naravno sve u granicama koje mislim ovdje nije nitko prešao). Brate, reci otvoreno kaj misliš!! Ne bu niko zamjeril!! Bar ne bi trebao!!
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: uto sij 18, 2011 9:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

To je bilo moje otvoreno mišljenje i ne treba se nitko uvrijedit jer je to samo moje mišljenje!!!

A ne spominjem ime jer želim da se ovo što prije okonča,naravno na pravedan način!!!!
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 18, 2011 10:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I moje mišljenje je također da je pravda dobra, a nepoštenje loše.

Rolling Eyes

Thumbs down

:kosorjosipović:
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zacko

PostPostano: uto sij 18, 2011 10:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ljubav sve pobjeđuje! Cheer

"Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske

a ljubavi ne bih imao
bio bih mjed što ječi
ili cimbal što zveči.
Kad bih imao dar proricanja
i znao sva otajstva
i sve spoznaje
i kad bih imao svu vjeru
da bih i gore premještao
a ljubavi ne bih imao - ništa sam!
...
Ljubav je velikodušna,
dobrostiva je ljubav,
ne zavidi,
ljubav se ne hvasta,
ne nadima se;
nije nepristojna,
ne traži svoje,
nije razdražljiva,
ne pamti zlo;
ne raduje se nepravdi,
a raduje se istini;
sve pokriva, sve vjeruje,
svemu se nada, sve podnosi.
Ljubav nikad ne prestaje. (Pavao; I. Korinćanima 13)

To je moje mišljenje!
I to sve objašnjava u ovom slučaju sramote, licemjerja i žalosti kako je to zoko007 nazvao.
Je da je malo općenito al jbg.
Al sigurno ljubav treba imati na umu!

Laughing
[Vrh]
pimpl

PostPostano: uto sij 18, 2011 1:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

amen. zoko daj molim te zaključaj topic jer je već sve rečeno. neke stvari i po nekoliko puta...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 18, 2011 2:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Locked
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.