SOKAZ forum
IPOS 5. liga traži igrača za proljeće 2011.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ponuda je za tekuću polusezonu, kasnije bez obaveza.
Domaćinstvo je u dvorani Arena Prečko.
Ponude na mail kemil@ipos.hr.
Pozdrav, Kemil.
Pozdrav, Kemil.
Re: IPOS 5. liga traži igrača za proljeće 2011.
Kemil je napisao/la:IPOS 5. liga traži igrača za proljeće 2011.
Pozdrav, Kemil.
- dundo bumbo
Recimo da Zdravac i ja nismo bili dovoljno kompatibilni pa je bolje to napraviti sada nego usred sezone, a kako on ima trenutno nekoliko ponuda nije bilo zapreka da se to sada riješi.
I moram reći da mi je stvarno žao da je tako jer je vrlo zahvalan suigrač i na tekmi i na treningu ... uvijek na 100%, a i dosta sam naučio od iskusnog travara.
Kemil
I moram reći da mi je stvarno žao da je tako jer je vrlo zahvalan suigrač i na tekmi i na treningu ... uvijek na 100%, a i dosta sam naučio od iskusnog travara.
Kemil
nadam se da je Tomaca upoznat sa situacijom jer dočko je još mlad i teško mu se nositi s pritiskom prvog igračaKemil je napisao/la::Recimo da Zdravac i ja nismo bili dovoljno kompatibilni pa je bolje to napraviti sada nego usred sezone, a kako on ima trenutno nekoliko ponuda nije bilo zapreka da se to sada riješi.
Lijepo je da se brineš za bivšeg suigrača.rope je napisao/la: nadam se da je Tomaca upoznat sa situacijom jer dočko je još mlad i teško mu se nositi s pritiskom prvog igrača![]()
![]()
Za novu situaciju je saznao 3 minute poslije Raca.
Na njemu je da odluči kako će se postaviti u novonastalim okolnostima jer situacija nije ista kao kad smo imali prvi dogovor.
Kemil
Potraga završena.
Treći igrač pronađen, dakle molim da prestanete sa silnim pozivima jer je mjesto popunjeno.
Kemil
Kemil
Ništa novo za tebe, sve već znaš, Godec iz 3. lige se ipak predomislio igrat će za Ipos.tomaca je napisao/la:pa što me ne upoznaš sa novonastalom situacijom, sad napadamo prvo mjesto
e da skoro sam zaboravio, razočaro si me ko čoveka što me nisi obavijestio
Čovjek je u 3. imao skor 11:22, u 5. koja je 2 lige slabija prognoziram da će svakako biti pozitivan.
Za IPOS to znači da nećemo dolaziti na tekme kao "otpisani" već da će nas dočekati sa respektom, a kako ćemo na kraju završiti?, to se ne bih usudio prognozirati.
Kemil
dok ces imat taj avatar, tesko ce bit respect-a

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
zakaj? stolnoteniskog respecta ili kao čovek, pardonček mislim da je to išlo kemu- bar mislim 
je išlo je
je išlo je
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pon vel 21, 2011 12:48 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
was once Kemilov suigrač