NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

bez naslova

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zoko007

PostPostano: pet vel 25, 2011 5:03 am    Naslov : bez naslova Citirajte i odgovorite

Poštovanje svim zaljublenicima ove lijepe igre,trenutno pišem ovaj tekst pod dojmom, da je vrlo vjerovatno da, neću dobiti odgovor na žalbu, zbog idemo reči "neshvatljive meni ,ljudske gluposti, te uplate od 150'00 kn??"pa ako nehotično ovi tekstom povrijedim nekog, uz duboko poštvanje, najiskrenije isprike, vrlo vjerovatno je riječ o afektu Dugogodišnji sam član sokaza, i iskreno sam zbog toga bio sretan "ko malo dijete" rekli bi, i "nafilan" rijetkim entuzijazmom, a sam stolni tenis je predstavljo meni idealan "filter za stres" sa još par meni istomišljenika stvoren je , uvjetno rečeno , klub Južna Trešnjevka, do danas sam bio uvjeren, te sam si utvarao, da klub kao klub predstavlja "nešto pozitivno" u organizaciji - SOKAZ.
U svoje ime bih zamolio da mi netko objasni, več milijum puta prežvakanu i izlamentiranu temu, kažnjavanja ekipe HSTK Južne Trešnjavke 1, jer odbijanjem prve uredno uplačene žalbe, nažalost nisam dobio nikakav odgovor, to jest dobio sam odgovor - a s takvim odgovorom, utopistu poput mene, "ubija volju" za ovom lijepom udrugom
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dundo bumbo

PostPostano: pet vel 25, 2011 7:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo tako, Zoka! Kulturno, nenametljivo, do krajnjih granica pristojno... A onda slijedi... revolucija! Smile
[Vrh]
Brod

PostPostano: pet vel 25, 2011 7:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Informacije o SOKAZ-u Postupak kod podnošenja žalbe

Momčad koja smatra da je u toku natjecanja povrijeđena odlukom voditelja lige, može protiv takve odluke uložiti žalbu Disciplinskoj komisiji u roku od 5 dana od dana priopćenja takve odluke.

Žalba se podnosi pismeno u dva primjerka uz obavezno priložen dokaz o uplaćenoj taksi od 100 kuna (priložiti uplatnicu). U žalbi obavezno navesto točnu adresu podnosioca.

Taksa se uplaćuje na žiro-račun: SOKAZ, Zagreb, broj 2360000-1101553325.

Žalbe koje nisu podnesene u roku ili su bez dokaza o uplaćenoj taksi neće se razmatrati.

U slučaju pozitivnog ili negativnog rješenja žalbe, Komisija dostavlja pismeno rješenje objema stranama i tehničkom voditelju Stjepanu Leskovcu.

Protiv odluke Disciplinske komisije može se uložiti žalba Predsjedništvu u roku od 5 dana od primitka rješenja. Žalba se podnosi pismeno u dva primjerka uz obavezno priložen dokaz o uplaćenoj taksi od 150 kuna (priložiti uplatnicu).

Žalbe koje nisu podnesene u roku ili su bez dokaza o uplaćenoj taksi neće se razmatrati.

Odluka Predsjedništva je konačna uz uvjet da obje strane budu saslušane.

Žalbe se podnose na adresu: SOKAZ Zagreb, 10000 Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 11.

© 2003 - 2011 webmaster

Evo utopist!
Problem je što nekim ljudima ne treba dat ni da ti zažniraju tenisice,a kamoli tek "komplicirane radnje" kao uplata na žiro račun! Pojma nemam Ajooj

Za sva ostala neodgovorena pitanja,postoji vrijeme i mjesto kad mogu biti postavljena...
Mislim da je više suvišno i glupo o tome na forumu! Pfff
Koki

PostPostano: pet vel 25, 2011 1:31 pm    Naslov : Re: bez naslova Citirajte i odgovorite

Frustracija i razočarenje dolazi od nerealnih očekivanja. Ukoliko polazimo od pretpostavke da je Sokaz skupina nasmijanih, dobro raspoloženih i dobrohotnih ljudi kojima nije do pobjede nego, eto, do igranja pingiča, razočarenje je neminovno.
Osobno sam u više navrata vidio mnogo više fair playa kada igraju profesionalci "za dobre novce" nego u Sokazu. I nemojte se zavaravati da je "boleština" rezervirana samo za "prve" i slične lige. I oni u 22. ligi ne vole izgubit i ponekad su spremni na sve da se to ne dogodi..mada od toga nemaju nikakvu materijanu korist.

I Big Dedi je dobro rekao.... Ima stolnog tenisa i izvan Sokaza. Ukoliko je nekome istinski do rekreativnog igranja stolnog tenisa, Sokaz nije pravo mjesto za to. To se zaista može mimo toga...

Zadnja promjena: Koki; ned vel 27, 2011 11:06 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pimpl

PostPostano: pet vel 25, 2011 2:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovo mogu samo potvrditi, no već iz biltena će se vidjeti da ima i ekipa u najnižoj ligi koje ništa ne prepuštaju slučaju...
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet vel 25, 2011 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

reunited after 30 years Thumbs up Zubo
Brod jr.

PostPostano: sri ožu 02, 2011 1:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pimpl,imaš koji puding viška??? Zubo Juhuu
pimpl

PostPostano: sri ožu 02, 2011 5:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
pimpl,imaš koji puding viška??? Zubo Juhuu

dogovorit ćemo se...
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto ožu 08, 2011 11:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Ukoliko polazimo od pretpostavke da je Sokaz skupina nasmijanih, dobro raspoloženih i dobrohotnih ljudi kojima nije do pobjede nego, eto, do igranja pingiča,....

Prijatelju , grdno si pogriješio u pretpostavci Evil Evil Evil Evil Evil
( Iznimke postoje )

PS. I ČORAVA KOKA ZRNO NABODE !!! Mudri djed
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri ožu 09, 2011 12:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zole000 (napisa):

Prijatelju , grdno si pogriješio u pretpostavci Evil Evil Evil Evil Evil
( Iznimke postoje )

PS. I ČORAVA KOKA ZRNO NABODE !!! Mudri djed

ma naravno..
samo iznimke u ovom slučaju potvrđuju pravilo...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.