| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zalive
|
Postano: čet vel 24, 2011 9:32 pm Naslov
: Re: pametni komentari i glupi humor !!! |
|
|
koliko se sjećam, neki dan sam stavio jedan komentar, pa ga obrisao, pa pretpostavljam da se ovaj topic odnosio na mene
ako je to ipak o nekom drugom, ispričavam se
dakle...stavio sam mahinalno jedan komentar koji je bio ukupno možda 5 minuta prisutan, ako i toliko. nakon toga sam shvatio da je bio deplasiran, jer je datum posta na koji sam odgovarao bio već odavno passe. a i shvatio sam da nije najumjesniji, pa sam ga odlučio izbrisati
interesantno je da je itko to i vidio u onom kratkom vremenu koliko je bilo postano
međutim:
| Citat: | | tekst je bio objavljen jučer navečer i dok sam razmišljao o ljudskom debilizmu i granicama čovjekove gluposti i idiotizma te porivima za takvim javnim iskazom mišljenja |
rope, ako se ovo odnosilo na mene, mislim da si se malo zanio u svojim ocjenama. jer jedno je promašena šala, koju sam sam na kraju i ocijenio promašenom i ne baš šalom, i zato je obrisao, a drugo je proglašavati to debilizmom i svim ovim ostalim biranim riječima, i na taj način otvoreno vrijeđati. jer bila ona uspjela ili ne, ipak se radilo samo o šali, i baš o ničemu više
ako ti smatraš da je ovakvo izjašnjavanje poput quotanog kulturnije i bolje, samo izvoli. no radije ću se onda otvoreno javiti i izjasniti, nego da dajem materijala da se tu šalju nekakvi kuloarski tračevi i priče od uha o uha
i to bi bilo s moje strane sve |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet vel 25, 2011 7:24 am Naslov
: |
|
|
Ajd,sad bar znam tko!
Liberalniji su na forumu katoličkih sjemeništaraca!
A više me ni ne zanima šta.  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet vel 25, 2011 8:22 am Naslov
|
|
| zalive (napisa): |
rope, ako se ovo odnosilo na mene, mislim da si se malo zanio u svojim ocjenama. jer jedno je promašena šala, koju sam sam na kraju i ocijenio promašenom i ne baš šalom, i zato je obrisao, a drugo je proglašavati to debilizmom i svim ovim ostalim biranim riječima, i na taj način otvoreno vrijeđati. jer bila ona uspjela ili ne, ipak se radilo samo o šali, i baš o ničemu više
|
Da, zanio sam se, ali takva šala je za mene i dalje debilizam.
i dalje stojim kod svoje prve izjave.
| rope (napisa): |
Molim sve korisnike da prije postanja i stavljanja "duhovitih" komentara da prije klikanja "pošalji" još jednom pročitaju i promisle o svojoj duhovitosti !!!!! | |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pet vel 25, 2011 10:14 am Naslov
|
|
šora,šora  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: pet vel 25, 2011 10:15 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | Da, zanio sam se, ali takva šala je za mene i dalje debilizam.
i dalje stojim kod svoje prve izjave. |
očito ne smatraš da si se zanio ako nastavljaš u tonu
vidiš, za mene je debilizam davanje ovakvih ocjena |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet vel 25, 2011 11:04 am Naslov
|
|
| Ajd da čujemo onda šta si napisao (čujem da je bilo komentar na nešto moje?), pa da sami prosudimo. Kad se već isprostituiralo do ovdje.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: pet vel 25, 2011 11:13 am Naslov
|
|
postoji razlog zašto je autocenzurirano, zar ne? da sam htio da to ostane ne bih izbrisao u roku 5 minuta. i iz tog razloga ovakav topic kakav je rope pokrenuo nije uopće u redu. ja mogu shvatiti da čovjek ima svoje mišljenje o tome, njegovo pravo, ali mislim da je trebao zadržati isto za sebe
ali samo tebi ib ću poslati na pm što je pisalo, po najboljem svojem sjećanju, obzirom da si quotan, pa je fer da znaš |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet vel 25, 2011 11:20 am Naslov
|
|
pa ako ništa, pero nije imenovao ni osobu ni što je napisano.
ti si se javio da si to bio ti, i da je tebi debilizam to što pero smatra debilizmom ono što si napisao.
a sad, da bi sve dežurne babetine (a falabogu skupilo ih se) mogle raspetljat sve do kraja i vidjet šta je debilno a šta nije, jedino nam fali početak cijele priče da vidimo kakav je perin sud za "debilno".
NOT.
ne moraš mi slat ništa, ne planiram ništa poduzimati pa bolje da ne znam. a i pravo na autocenzuru u svakom slučaju podržavam.
pero će i dalje bit moderator jer imam povjerenja i dalje u njega, a i ovakvo bezimeno upozorenje i prijetnja i nije preloša kao podsjetnik s vremena na vrijeme
ajd smirite lijepo tenzije i idemo dalje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: pet vel 25, 2011 11:33 am Naslov
|
|
ib, ovo je bila direktna uvreda, upućena meni
možda drugi ne znaju kome je upućena, ali ja znam
očekivao sam da to ljudski riješimo, no ponovio je uvredu. pa, ok |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet vel 25, 2011 12:11 pm Naslov
|
|
predlažem  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet vel 25, 2011 12:11 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | a sad, da bi sve dežurne babetine : |
Mislim da su sve tu , samo neznam jel i ove zadnje dve spadaju u tu grupu ,ali ... meni se najviše sviđaju  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|