NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11.liga proljeće 2011
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šljiva

PostPostano: ned ožu 06, 2011 3:34 pm    Naslov : 11.liga proljeće 2011 Citirajte i odgovorite

S obzirom da igram prvi put u 11.ligi otvaram ovaj post.Vidim da ovdje ima dobrih igraća i trebat če se pomućiti za visoku poziciju.To je i izazov za mog sina o kojem ovisi naš plasman.Posebno bi pozdravio mog starog protivnika ali zato dobrog prijatelja Obrad Bosanca.Ima tu još poznatih ali da ih ne moram sve imenovati,lijepo ih pozdravljam i krenimo s takmićenjem('Macevanje') a poslije čemo na('Zivili')
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dmelti

PostPostano: pon ožu 07, 2011 7:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Obrad je izgleda "van stroja" ovu sezonu, ali će vjerovatno dolaziti na tekme.
Nazalost, neki su problemi sa zdravljem. Sad
Vidimo se ! Thumbs up
Jopi

PostPostano: pon ožu 07, 2011 11:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima od Operatora, nadamo se dobrom pingacu, fair playu i marljivim upisivacima!
David
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: pon ožu 07, 2011 11:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dmelti (napisa):
Obrad je izgleda "van stroja" ovu sezonu, ali će vjerovatno dolaziti na tekme.
Nazalost, neki su problemi sa zdravljem. Sad
Vidimo se ! Thumbs up

A kaj mu je?Nadam se da nije nešto teško.I mene koljeno steže i otiće već pola godine.Idem na terapije,vježbe a kirurg-ortoped bi isto operiral ali ja za sada nedam!('Strah')
[Vrh]
dmelti

PostPostano: uto ožu 08, 2011 1:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Još se ne zna, ide još na pretrage. Ja eto tražim igrača za ovu sezonu, pa ćemo vidjeti Pojma nemam
Šljiva

PostPostano: sub ožu 12, 2011 12:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo 1.kolo smo odigrali.I ako smo bili domaćini odigrali smo tekmu zbog usklađivanja slobodnosti igraća na PMF-u.Dobra dvoranica!Dečki iz Operatora II.su se pokazali kao dobri igraći i namućili su mog Tomislava(svi znaju igrati na travu) ('Klanja se')Pobijedili smo ('Very Happy')bez igre u paru i idemo dalje.
[Vrh]
alf

PostPostano: sri ožu 16, 2011 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nažalost dogodilo se i to. Nedostatak razumijevanja s malo slučajnosti da se poklope neodgodive obveze i dobije se predan meč.

Kao dodatno objašnjenje kopiram obrazloženje napisano na poleđinu zapisnika i potpisano od strane oba kapetana (Operator 2 vs. Bukovac 3).

Citat:

Dana 10.3.2011. (četvrtak) dogovorena je utakmica 2. kola 11. lige izmedju Operatora 2 i Bukovca 3 za petak 18.3.2011. na PMF-MO. Ekipa Operator 2 je domaćin susreta. Prilikom dogovaranja ekipa Operator 2 je ponudila srijedu(16.3.) i petak(18.3.) s zamolbom da se ako je ikako moguce utakmica odigra u srijedu jer zbog problema s dvoranom (igra 5 ekipa na PMF-MO od toga 3 u nasem tjednu su domaćini) i zbog neodgodivog puta 2 od 4 igrača ekipe Operator 2 bi u petak mogli doci samo 2 igraca. Kapetan ekipe Bukovac je javio kako oni nikako ne mogu doci u srijedu zbog sprijecenosti jednog od njihovih igraca te ce oni doci onda u petak. Igrom slucaja u nedjelju (13.3.) jos jedan igrac ekipe Operator 2 je saznao kako u petak mora na neodgodivi put te time 3 od 4 prijavljena igraca NIJE u mogucnosti doci na utakmicu u petak. Toga dana, u nedjelju 13.3. kapetan Bukovca je obavijesten o tome i zamoljen da se utakmica odigra neki drugi dan u tjednu ili odgodi za sljedeci tjedan, samo da bar 2 igraca Operatora 2 mogu doci na utakmicu. U pon. 14.3. Bukovac javlja da ne mogu niti jedan drugi dan u tjednu niti žele odgoditi za sljedeci tjedan iako smo mi nudili igranje u bilo kojoj dvorani sto ukljucuje i njihovu. Nakon konzultacija s referentom lige g. Kosićem i njegovog dopustenja da se utakmica po potrebi moze i duze odgoditi (cak i mjesec dana) samo da se odigra te zahtijeva da jos jednom nazovemo ekipu Bukovca i pokusamo dogovoriti termin isto smo i ucinili. No, ekipa Bukovca je nakon 10 min javila da oni ne zele odigrati s nama utakmicu niti jedan drugi dan osim u dogovoreni petak iako im je vec stotinu puta receno da moze doci samo 1 igrac i da je time utakmica ne regularna. Kapetan Bukovca, gospodin Rubin, je predlagao da idemo lažirati zapisnik na sto nismo pristali jer, prvo je to protiv pravila i duha sokaza, drugo mi zelimo ODIGRATI utakmicu a ne potpisivati zapisnike. Nakon toga je o njihovom odgovoru obavijesten referent g. Kosic koji je obecao nazvati ekipu Bukovca sto je i ucinio. Vrlo brzo je nas nazvao kapetan Bukovca i jos jednom potvrdio da ce oni doci samo i jedino u petak(18.3.) potpisati zapisnik. Tada je dogovoreno da za to ne moramo cekati petak jer na utakmicu ne mogu doci niti kapetan niti zamijenik kapetana Operatora 2 te je dogovoreno potpisivanje praznog zapisnika u srijedu 18.3. Na kraju napominjemo, kako je utakmica bila dogovorena, ali je zbog opravdanih razloga bilo nemoguce regularno odigrati utakmicu. S obzirom da, unatoc dovoljno ranom javljanju o problemima s terminom (5 dana prije utakmice!!), nije postojala dobra volja sa strane ekipe Bukovac 3 da se utakmica odgodi za neki drugi termin prisiljeni smo predati utakmicu bez borbe.

Unatoč apelu i u novom biltenu na toleranciju prilikom dogovaranja mečeva dogodio se taj nemili događaj neodigravanja utakmice.

Mislim da treba ipak još malo poraditi na "promociji tolerancije" jer vremena sada nisu više kao što su bila za vrijeme osnivanja sokaza. Socijalizma više nema, ne radimo svi u Jugoplastici do 3 popodne i petkom do pola 2, a da si doma već u 1. Svi mi sretnici koji imamo posao često imamo neodgodive obveze koje kada se poklope većini ljudi u ekipi se mogu dogoditi sranja kao što su se i dogodila sada. Uostalom, izgleda da bi isti epilog bio i da su se slučajno 3 čovjeka razbolila jer "druga strana" ne želi slušati.
Prihvaćam i argument da se u slučaju takvog posla i čestih obveza onda ne treba baviti tim sportom ili treba igrati u ekipi s puno više igrača, no ZNAM da se i u ovakvim slučajevima može naći rješenje. Npr. mi smo prošle sezone meč sa Šlankerima odgodili oko 3 tjedna jer oni nisu mogli nikako sastaviti NAJJAČU ekipu, dakle, ne da ih nije bilo dosta, nego najjaču, pa smo vrlo rado dogovorili to za jednu subotu popodne kad su došli svi njihovi najjači igrači i s guštom odigrali protiv njih.

Nadam se da se u buduće nikome pa niti nama više neće događati ovakve stvari.
Mi ovdje ne želimo nikakve kazne, kako za nas, tako niti za protivničku ekipu, nego samo još jednom ukazati na problem koji je iz sezone u sezonu sve češći... Sad

Čestitamo ekipi Bukovca na pobjedi, bravo dečki, još samo dvije takve i osigurali ste opstanak.
Jopi

PostPostano: sri ožu 16, 2011 3:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i ja se pridružujem čestitkama na uvjerljivoj pobjedi. Što je je, nikad nas nitko brže nije pobjedio. Od srca vam želim da osvojite ligu. Ne samo ovu, idite do kraja, navijam za vas.

Cro

Nema se što reći, sve je bilo po pravilniku - meč je bio dogovoren za petak i obje momčadi moraju pristati na odgodu. Niti je bitan korjen riječi pravilnik.

David
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 16, 2011 3:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bljak Thumbs down
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod jr.

PostPostano: sri ožu 16, 2011 4:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

uuaaaaaaaa za neprihvačanje igranja u novom terminu!!! Thumbs down Thumbs down Thumbs down

jednom dok smo mi bili sa dotičnima u ligi,moj burke nije mogal doć na tekmu jer je bil u šibeniku i tako mi to njima sve objasnili a oni se pravili englezi,nisu mogli,bla,bla.......nekaj slično ko i kod vas!

i pazi sad ovo....moj ludi burke potegne za zagreb,dodje na tekmu,nakantamo ih ko volove i frajer se vrati nazad u šibenik!!! Eeeek! Klanja se Klanja se Klanja se

....to ja zovem branit boje kluba!!!

...a kaj se vas operatori tiče,nije to ni prva ni zadnja koja vam se tak posložila i ja se iskreno nadam da će se to jednog dana promijeniti.....mada čisto sumnjam jer 100 ljudi 100 drugačijih brija.

idemo dalje u nove pobjede!!!!! Juhuu
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 16, 2011 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kakva krasna topla prića s hepiendom! Juhuu In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
alf

PostPostano: sri ožu 16, 2011 4:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se
Brod jr. (napisa):

i pazi sad ovo....moj ludi burke potegne za zagreb,dodje na tekmu,nakantamo ih ko volove i frajer se vrati nazad u šibenik!!! Eeeek! Klanja se Klanja se Klanja se

Klanja se Klanja se

Nažalost, kod nas bi dvojica morala potegnuti iz Njemačke i to jedno 2 i pol soma km do tamo i nazad.

Bojim se da će ostat ovako Smile
wolf

PostPostano: sri ožu 16, 2011 5:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
uuaaaaaaaa za neprihvačanje igranja u novom terminu!!! Thumbs down Thumbs down Thumbs down

jednom dok smo mi bili sa dotičnima u ligi,moj burke nije mogal doć na tekmu jer je bil u šibeniku i tako mi to njima sve objasnili a oni se pravili englezi,nisu mogli,bla,bla.......nekaj slično ko i kod vas!

...a kaj se vas operatori tiče,nije to ni prva ni zadnja koja vam se tak posložila i ja se iskreno nadam da će se to jednog dana promijeniti.....mada čisto sumnjam jer 100 ljudi 100 drugačijih brija.

idemo dalje u nove pobjede!!!!! Juhuu

a tu su ti tipovi iz te legendarne priče Mudri djed , znači nije im prvi put No no , sigurno će i oni dobit nagradu za fair play na sljedećoj skupštini Brukica .
Brod

PostPostano: čet ožu 17, 2011 10:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Možda bi trebalo uvest "Zlatnu malinu" u SOKAZ... Misli

U svakom slučaju Rigo Ne ne Thumbs down Thumbs down Thumbs down
Šljiva

PostPostano: čet ožu 17, 2011 11:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Evo i ja se pridružujem čestitkama na uvjerljivoj pobjedi. Što je je, nikad nas nitko brže nije pobjedio. Od srca vam želim da osvojite ligu. Ne samo ovu, idite do kraja, navijam za vas.

Cro

Nema se što reći, sve je bilo po pravilniku - meč je bio dogovoren za petak i obje momčadi moraju pristati na odgodu. Niti je bitan korjen riječi pravilnik.

David

Jako mi je žao kad vidim i čujem ovako nešto.Pa tek je 2. kolo?Pa svaka normalna ekipa bi dala odgodu ako je na vrijeme javljeno.Uz blagoslov voditelja moglo se odigrati i za par tjedana kasnije.Ukljućio sam se zato jer smo mi odigrali 1.kolo s Operatorom II. i mogu reći da su dećki iz iste ekipe,sasvim uredu i vrlo fini(prilikom dogovora i u igri)Pravila se treba pridržavati ali ne u ovakvim situacijama.Iskljućivo onda kada jedna od ekipa ima u sebi lažni predznak i elemente prijevare glede dogovora,zapisnika i td.
[Vrh]
.........

PostPostano: čet ožu 17, 2011 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bas je to tuzno za vidjeti,ja mogu potvrditi za decke iz Operatora da su stvarno fer i da najvise igraju sokaz iz ljubavi prema stolnom tenisu,dok im je rezultat tek sekundarna stvar.

Zelim srecu ekipi Operator II,samo hrabro

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Šljiva

PostPostano: pet ožu 18, 2011 11:33 am    Naslov : 2.kolo Citirajte i odgovorite

Evo odigrali smo 2.kolo u Novakima.Dvorana jako lijepa(Sve manje ih je u Sokazu i moram reći,ovakovih dvorana ima još samo u predgrađima Zagreba).Dećki iz "Novaka" dobri,nabrijani i igraju školski,utrenirano.Ako im daš da se raspucaju oni se('Big gun') forhentom i bekentom.Prema tome oprez!('Bonk!')Uspjeli smo tijesno pobijediti i idemo dalje('Smile')
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub ožu 26, 2011 8:48 pm    Naslov : 3.kolo Citirajte i odgovorite

U trećem kolu bili smo domaćini momčadi A1-Direkt II, koja je ispala iz 9.lige u našu.Izvrstan test za nas da vidimo gdje smo i koliko smo jaki.
Bil je dobar('Pingic')i protivnici su odigrali('Mudri djed').Ja sam dobio sve tri ali moj sin protiv Gregla bio napet ko('Pracka')i izgubio glatko 3:0.Bio je jako('Jako ljut').Na kraju smo izgubili i u paru('Ajooj')I to je 5:5 što je za nas('Thumbs down')Sin se žurio u noćnu dok smo Damir i ja otišli u kafić.On na('Kava') a ja na('Pivo')
[Vrh]
Jopi

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi na knap izgubili od CB-a, nadamo se u srijedu uloviti prve bodove!
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:47 am    Naslov : 4.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 4.kolo kod Čistoće na dva stola.Pobijedili smo 6:4('Thumbs up') i ako sam ja igrao loše.Naime jako me boljelo koljeno('Gips')i po Dr. Sandi Dubravčić-Šimunjak trebao bi mirovati('Zzz')Međutim pošto moji 3 i 4 igraći nisu još dovoljno('Box')za ('Pobjeda')moram ja igrati.Izgubio sam od Mikulca('Klanja se')jer sam ja mislio da mogu bez igre ali to tako ne ide('No no').Nema ništa bez'Znoj'Zato je moj Tomislav odigrao('Juhuu')i izvukao mene i ekipu prema('Pobjeda')I u paru smo dobro('Vozi auto')
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.