| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Rangel
Pridružen/a: 12. 11. 2009. (15:52:06) Postovi: 83 Lokacija: Utrina
|
Postano: uto ožu 22, 2011 3:38 pm Naslov
: Loptice - gdje kupiti povoljno |
|
|
Trebao bih malu pomoć, naime kupio bih loptice sa 3 zvijezdice (Nittaku, Joola, Butterfly no otvoren sam i za druge dobre brand-ove).
Pa me zanima gdje se može povoljno kupiti u Zagrebu?
Ili dali ima netko tko prodaje povoljno...
Hvala na info...
pozz
Rangel |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ožu 22, 2011 5:05 pm Naslov
: |
|
|
Imaš ih u Butterfly dućanu u Preradovićevoj  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
.........
|
Postano: uto ožu 22, 2011 6:49 pm Naslov
|
|
Probao sam DHS,Tibhar,butterfly,JOOLA,Yasaka sa 3 zvezde
najvise mi se svidaju Yasaka i butterfly,jako su slicne
DHS i Tihbar su prilicno krute
JOOLa mi je nekako najlosija,ali je najeftinija |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Rangel
Pridružen/a: 12. 11. 2009. (15:52:06) Postovi: 83 Lokacija: Utrina
|
Postano: uto ožu 22, 2011 6:52 pm Naslov
|
|
Hvala svim na pomoci  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dr. BOB
Pridružen/a: 23. 11. 2009. (13:26:33) Postovi: 18 Lokacija: Between the sacred silence and sleep
|
Postano: pet ožu 25, 2011 12:41 am Naslov
: loptica |
|
|
| Po meni je Joola najkvalitetnija loptica dok je butterfly najlošija...što se tiče kvalitete izrade loptice. U SOKAZu je najcjenjenija dok se sve ostale loptice podcijenjuju (a bez razloga). Mislim da je butterfly lopta skupa samo zato što plaćamo ime a ne kvalitetu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: pet ožu 25, 2011 8:51 am Naslov
: Re: loptica |
|
|
| Dr. BOB (napisa): | | Po meni je Joola najkvalitetnija loptica dok je butterfly najlošija...što se tiče kvalitete izrade loptice. U SOKAZu je najcjenjenija dok se sve ostale loptice podcijenjuju (a bez razloga). Mislim da je butterfly lopta skupa samo zato što plaćamo ime a ne kvalitetu. |
100 ljudi 100 ćudi
meni je joola gold 3* skroz ok, mozda samo malo 'laksa' u odnosu na ostale, po osjecaju naravno
ali cinjenica je da joola gold 3* pucaju puno prije vecine ostalih
sa super40 i select 3* nisam bas imao prilike igrati
meni je najbolja (osjecaj+kvaliteta) loptica bty 3* i nittaku 3*
s tim sto nittaku loptice imaju problem sto nece puknu pa da stanes na nju i skaces
zato se cesto dogodi da ljudi igraju s toliko izlizanom nittaku lopticom da se vise ni oznake ne vide, a to opet nema vise veze sa lopticom
meni su dhs 3* bile jako dobre jedno vrijeme, vrlo slicne bty ali jos 'cupavije', ali onda su valjda dosle fake verzije, preplasticne, nepravilne, pa tu valja pripaziti
od trening loptica mi daleko najbolji osjecaj imaju yasaka, koje su vrlo slicne lopticama s 3*
eto, toliko od mene, sa ostalim lopticama se nisam bas naigrao pa nemogu komentirati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet ožu 25, 2011 9:30 am Naslov
: Re: loptica |
|
|
| Dr. BOB (napisa): | | Po meni je Joola najkvalitetnija loptica dok je butterfly najlošija...što se tiče kvalitete izrade loptice. U SOKAZu je najcjenjenija dok se sve ostale loptice podcijenjuju (a bez razloga). Mislim da je butterfly lopta skupa samo zato što plaćamo ime a ne kvalitetu. |
Ne znam zašto, ali uvijek se navučem da nešto napišem o ovoj 100 puta prožvakanoj temi!!
Ne kužim odakle ti zaključak da je JOOLA najbolja, a Buterfly najgori "po kvaliteti".
Ne znam što to smatraš kvalitetom izrade, ali činjenica je (a to može potvrditi veliki broj dugogodišnjih igrača) da i jedna i druga loptica jako brzo pucaju. Pri tom mislim na Joola Gold ***.
Što se osjećaja tiče tu je Buterfly (nešto) bolji za valjda 90% ljudi!! Kad gledamo omjer cijene i izdržljivosti je Joola puno povoljnija (podjednako puno pucaju, ali je Joola 3 puta jeftinija).
Primjetio sam još jednu stvar, a to je da "Što imaš veći igrački staž to ti manje smeta razlika u lopticama".
Ako bi zanemario cijenu i brzinu pucanja (dakle, gledao samo osjećaj) tu su po meni Buterfly, Nitaku i Yasaka u vrhu (s Donicom sam jako malo igrao, ali sam čuo da je i ona jako dobra) uz napomenu da je Nitaku odlična dok se ne izliže, a tada je "katastrofa".
Inače, meni je dobra i većina ostalih loptica sa 3* (Joola, TSP, DHS, ...) s tim da kod npr. DHS-a ovisi gdje je nabavljen (ima jako dobrih, ali ima i "lažnjaka").
Bitno je jedino da loptice nisu druge klase (čitaj: jajaste) što se kod nas zna često dogoditi. Tada je kod svake loš osjećaj.
Svaka bi loptica sa 3* koja nije jajasta (i "lažnjak") trebala biti dobra. Stvar je samo navike...
I da zavšim sa jednom subjektivnom ocjenom: od svih loptica (3*) sa kojima sam igrao najlošija po osjećaju mi je Tibhar, ali i na nju se valjda čovjek može naviknuti! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ožu 25, 2011 11:30 am Naslov
|
|
ehehe evo i mene navukoše.
Inaće slažem se sa Wang Li Čin Kom...s tim da mi je draže da mi loptica pukne pa uzmem novu nego da igram s izlizanom al čitavom. Tako da mi joola 3* odgovara jer nije skupa a puca taman kad treba. Jedino mi je problem što je nekako mekša od ostalih nabrojanih pa mi je kontrola redovno bolja sa btfy ili nittaku (koja mi je daleko najbolja loptica, samo treba bit kul pa je polomit kad počne klizat ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet ožu 25, 2011 9:50 pm Naslov
|
|
moja rang lista:
1. Nittaku al japanska, ne kineska...(preskupa)
2. Butterfly (skupa, jako brzo puca), sjajan osjecaj...
3. ...
ukratko...koju god probam drugu, nije mi ni do koljena ove dvije... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub ožu 26, 2011 12:46 am Naslov
|
|
moja rang lista
1. crne po mogućnosti , al može i drugih boja
2. kruškaste po mogućnosti al može i drugih oblika
3.
ukratko , koje god da probam - sve valjaju , samo da nisu do koljena  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub ožu 26, 2011 2:31 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | moja rang lista
1. crne po mogućnosti , al može i drugih boja
2. kruškaste po mogućnosti al može i drugih oblika
3.
ukratko , koje god da probam - sve valjaju , samo da nisu do koljena  |
ko zna...mozda se tebi svidjaju i neke duge "loptice"  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 26, 2011 10:18 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | samo da nisu do koljena  |
meni paše kad su mi kod koljena |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 26, 2011 11:00 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dr. BOB
Pridružen/a: 23. 11. 2009. (13:26:33) Postovi: 18 Lokacija: Between the sacred silence and sleep
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|