NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tuna25

PostPostano: sub ožu 26, 2011 10:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
Oped vruće prognoze i more novih komentara.
P.S. moraćemo nekome reći da otvori novi Forum naše 20 lige.

Više apsolutno ne želim da prognoziram jel ovdje je veća gužva nego u prvoj profi ligi.

Mi protiv arhitekata BOD ko kuća Plazi jezik

EJ PA KAK I NEBI BILI SVI NABRIJANI KAD NAM JE LIGA PREJAKA
Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Private_Driver

PostPostano: sub ožu 26, 2011 10:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uff sutra ce bit gusto, zato jer su decki iz petog elementa odlicni ali i zato sta se mi nikad nismo osjecali bolje sta se tice stolnog, a iovako nam ljudi nedaju previše šanse pa možemo samo pozitivnu stvar napraviti Very Happy
nedihgu

PostPostano: sub ožu 26, 2011 11:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ej! Zagrebaši! Nemojte zaboravit samo da se sat pomiče preko noći i da morate zapravo doći sat vremena ranije. Laku noć i sretno sutra! Very Happy
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: sub ožu 26, 2011 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bez brige vec sam zaprijetio svim svojima da se probude u 8 za svaki slučaj hehe Very Happy bit cemo na vrijeme !
55

PostPostano: ned ožu 27, 2011 4:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I, kako je prošao dvoboj "titana"? Čisto tako, da vidimo koliko će se obistiniti Drenove prognoze za 4. kolo... Ceka Ceka Ceka
[Vrh]
nedihgu

PostPostano: ned ožu 27, 2011 6:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
I, kako je prošao dvoboj "titana"? Čisto tako, da vidimo koliko će se obistiniti Drenove prognoze za 4. kolo... Ceka Ceka Ceka

Evo... Dobili smo mi 8:2, upisano je več pa možete i sami pogledati. Nisam imao pojma da su to tak mladi dečki. Malo smo poslije još odigrali par prijateljskih mečeva. Uglavnom! Bilo je svega. Dobrih poena, sudačkih previda, smirivanja publike, slušanja dobre glazbe i tako. Pozz! I čestitke Zagrebašima na dobroj borbi. Embarassed)
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned ožu 27, 2011 7:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

au, kad se gledaju rezultati, izgleda grozno Sad Al poznajući dečke iz Zagreba, na terenu sigurno nije izgledalo tako.
Ajde bar je frane pružio najveći otpor Klanja se mada sumnjam da mu je to utjeha.
[Vrh]
55

PostPostano: ned ožu 27, 2011 9:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa eto, moran reći da me rezultat nije začudio, unatoč tome što imam visoko mišljenje o dečkima iz STK Zagreb, u razgovoru s Drenom predvidio sam rasplet kakav se i dogodio... u prvom redu zato što sam procijenio da će Petom elementu jako odgovarati način na koji igraju Zagrebaši, ali i zato što sam na svojoj koži osjetio igru Petog elementa i mislim da igraju super, iako sam dobio dva singla osjećao sam se tijekom cijelog meča ovako Cekicem po glavi , Pažek me tako prebio u prvom setu (a moram dobiti meč) da nisam znao ni gdje sam... Confused Confused Confused

Sve u svemu, čestitam jednima i drugima na dobrom meču i što ste kasnije igrali i prijateljske partije, to je to! Cestitamo! Cestitamo!
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned ožu 27, 2011 10:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kako stvari stoje, meni je 5 element favorit za 1. mjesto lige.
Doduše mi imamo bolju poziciju (čak možemo kiksati s jednim nerješenim jer imamo bolju set razliku od njih) ali problem je što sumnjam da ćemo mi moći u punom sastavu odigrati sve tekme do kraja, a to znači da bi mogli i gore kiksati.
Od ostalih ekipa s kojima igramo, mislim da realno jedino nam Velux Arhitekti mogu pomrsiti račune svima.

Kao što sam rekao i na početku, mislim da ćemo velux, 5element, intercapital i mi voditi borbu za prva 3 mjesta.
(pre)uranjena prognoza poretka bi bila:
5element
bridž
intercapital
velux
pohabane
uriho
zg
komiža
pbz
ora
dr starčević
snajper
[Vrh]
tuna25

PostPostano: ned ožu 27, 2011 11:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Pa eto, moran reći da me rezultat nije začudio, unatoč tome što imam visoko mišljenje o dečkima iz STK Zagreb, u razgovoru s Drenom predvidio sam rasplet kakav se i dogodio... u prvom redu zato što sam procijenio da će Petom elementu jako odgovarati način na koji igraju Zagrebaši, ali i zato što sam na svojoj koži osjetio igru Petog elementa i mislim da igraju super, iako sam dobio dva singla osjećao sam se tijekom cijelog meča ovako Cekicem po glavi , Pažek me tako prebio u prvom setu (a moram dobiti meč) da nisam znao ni gdje sam... Confused Confused Confused

Sve u svemu, čestitam jednima i drugima na dobrom meču i što ste kasnije igrali i prijateljske partije, to je to! Cestitamo! Cestitamo!

čak sam i pogodija rezultat
[Vrh]
tuna25

PostPostano: ned ožu 27, 2011 11:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

najvaznije da meni i škrebi gledate u ledja .a jbg..treba te se još dosta oznojiti.heh

Zadnja promjena: tuna25; ned ožu 27, 2011 11:36 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: ned ožu 27, 2011 11:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zbog dana ki sta je bio danas izgubis volju za stolnim tenisom. Crying
tuna25

PostPostano: ned ožu 27, 2011 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):

a gle ma svi mi imamo prostora za napretk al kao sta je dren rekao mi imamo iskustva su sokazu,to nam je plus... Juhuu
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned ožu 27, 2011 11:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):

zašto? dani kao danas bi baš trebali biti inspiracija. Dakako, sad si pod dojmom poraza, al ako krelci iz 5 elementa mogu tako dobro igrat, pa zašto ne bi mogli i vi? Zubo
To je dodatna motivacija da igrate još bolje, zar ne?

A što se tiće poraza, to je sastavni dio igre i najlakše ga preboliš uz misao da ćete slijedeći put vi bit ona ekipa koja će odigrat bolje Juhuu
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon ožu 28, 2011 7:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zato jer je grozan osjecaj kad znas da si psihički limitiran da nemožeš izvuc ni jednu pobjedu u gostima cak ni kad si u odlicnoj formi. . . nikad nisam igrao bolje nego ovih dana, i u nedjelju opet paff. . .al nisam samo ja kriv makar vecinom jesam . . .
55

PostPostano: pon ožu 28, 2011 7:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):
Zato jer je grozan osjecaj kad znas da si psihički limitiran da nemožeš izvuc ni jednu pobjedu u gostima cak ni kad si u odlicnoj formi. . . nikad nisam igrao bolje nego ovih dana, i u nedjelju opet paff. . .al nisam samo ja kriv makar vecinom jesam . . .

Nemoj se sjekirati, Frano... ja sam vam pokušao na nježan način objasniti da ne očekujete previše od meča protiv njih, jednostavno su u ovom trenutku predobri... stariji su od vas i igrali su već godinama prije SOKAZ, imaju iskustva Mudri djed , normalno je da su odigrali bolje od vas, no vas još čeka cijelo more bodova u ovoj sezoni, zato se nemoj baš niti malo sjekirati, odlični ste dečki, ali vrlo mladi i sasvim sigurno ćete iz sezone u sezonu jako napredovati! Smile Smile Thumbs up
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon ožu 28, 2011 7:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Decki su trenutno bolji. Igraci SOKAZ-a. Al jos uvjek mislim da smo igrali u domu da bi to bilo druga prića( makar bi mozda opet izgubili bilo bi neusporedivo gusce) A recite mi kako da se nenadamo treniramo po 3-4 put tjedno na treninzima igramo odlicno i onda se desi ovakav gaf. . . .A nista, nije nam vjerojatno suđeno u gostima. . .Al držte gaće u domu sportova Smile
vjekoslav

PostPostano: pon ožu 28, 2011 8:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki iz Zareba su jako mladi, imaju vremena za naopredovanje i dobivanje iskustva, lako nama koji igramo sokaz duži niz godina.

Zar su stvarno ov tako jaki ko neki bodogi pingaća koju su oni ligu igrali 6 :S
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 28, 2011 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):

NE i Ne
Daju se lagano pobjedit samo kasno to shvatiš. Prednost im je što ulaze u meć kroz neku zeku... Kao briga ih za rezzzz tak da neznaš kak da se postaviš (bar je meni bilo tak) Kreni ozbiljno i razmišljaj samo o svojoj igri i dobivaš 2 od 3 100% Thumbs up Blažević bi trebal dobit sve 3 (kak taj dečko ljepo hakla pingać Klanja se )

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pon ožu 28, 2011 9:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
Dečki iz Zareba su jako mladi, imaju vremena za naopredovanje i dobivanje iskustva, lako nama koji igramo sokaz duži niz godina.

Ma nisu oni nikakvi Bogom dani igrači, ali samo su prilično sigurni... Jakić vrlo malo griješi i igra bez nekog posebnog ritma, reže pa reže pa ti zabije, a i izvrsno stiže loptice, nije mu lako zabiti... Škreblin je jednostavno super, jako se lako i brzo kreće i top-spinovima ne gađa sredinu stola (kako bi protivnik fulao) nego gađa precizno u kutove stola... Pažek će puno napredovati, ima najmanje iskustva, vrlo je neugodan kada uđe u ritam sa svojim top-spinovima.

To znači da imaju sva tri igrača koji mogu pobjeđivati, netko može imati i loš dan a svejedno mogu dobiti meč. No, nisu nikakve ninje, ako smo ih mi vodili 5:3 i parove izgubili u petom setu 11:9 znači da jesu pobjedivi, ali jako teško... Puno bi se toga moralo poklopiti...

Svejedno, protiv njih se igra samo jedno kolo od 11 kola, normalno je ponekada i izgubiti, posebno od boljih nije sramota! Amen

U petom kolu mi gostujemo kod momaka iz STK Zagreb, obzirom da su jači doma nego u gostima dobro ćemo svezati gaće i skoncentrirati se na meč, pobjeda na tom terenu bi bila super vrijedna! Pobjeda

No, prije toga nas čeka težak meč protiv naših dobrih poznanika iz KoMIŽe, veselim se druženju i dobrim mečevima! Pivo Tulum
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Sljedeće
Stranica 15 / 42.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.