NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Private_Driver

PostPostano: pon ožu 28, 2011 9:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jaaavi seeee, jaaavi seee Very Happy hehe. . . .
dan

PostPostano: pon ožu 28, 2011 9:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stari, iskrene čestitke. Sve najbolje cijeloj obitelji.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ORNI

PostPostano: pon ožu 28, 2011 10:16 pm    Naslov : I ORA je tu, samo Vas gledamo!!! Citirajte i odgovorite

Bok dečki, vidim, krasno ste se raspisali... komentari, savjeti, prognoze... svega ima, još malo pa lektura, isprint i uvez i s knjižicom na štandove po prvi milijunčić...
Moram priznati da mi je siroto iskustvo s forumima i ovom vrstom druženja (nemam čak niti fejs profil). Jedva sam prokužil kak se ulogirat i ukrcat na ovu furku, ali razlog je bio prejak i nisam se uspio suzdržati: kolega Dren, čestitam Ti od srca!!!, a vjerujem da govorim i u ime svojih Ornih kompića. Juhuu
Osobno, niti jedan drugi dan nisam zapamtio kao ta dva dana u životu (mojih dvoje klinaca). Juhuu Very Happy Confused

Malo o pingiću: ORA nikog ne pozna - nitko ne pozna ORU. Jednostavno - Sokazna iskustva nam ne sežu daleko u prošlost. Prošle godine nam se ekipa razdvojila, 2. (Neno) i 3. (Siniša) igrači su promijenili ekipu i ostali u XIX, a 1. (Boris), 4. (Mario) i 5. (moja malenkost) nastavili pingaški se rekreirati pod nasljeđenim imenom s čitavim jednosezonskim iskustvom. Pridružili još dvojicu da popunimo brojno stanje i evo nas.
Toliko za prvi puta, vidimo se i čujemo, glavno da znate da postojimo. Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 28, 2011 10:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dobro došli Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuna25

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

još nam fali netko iz ekipe SNAJPER.. Juhuu
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eto nam i ORE to što se ne poznamo nije presudno grantiramo dobru zabavu i solidan pingać dobro nam došli u naš mali raj 20 ligu Cheer Juhuu
[Vrh]
kelemen

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drene, iskrene čestitke tvojoj gospođi i tebi. a Mišici puno puno zdravlja i sreće!
[Vrh]
kelemen

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Pivo pozdrav Profesore!!!!

Dali ste saznali gdje se odigrava meč Vas Box Box Box i nas Trio ??? Gore na bregu ili ...?

javim se na vrijeme, nema brige
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Ikota (napisa):
Pivo pozdrav Profesore!!!!

Dali ste saznali gdje se odigrava meč Vas Box Box Box i nas Trio ??? Gore na bregu ili ...?

javim se na vrijeme, nema brige

Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
WaterDog

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo nas kod drena doma i moram reci da je dobar domacin Cheer Cheer Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo Pivo
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 28, 2011 11:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki polako!!!
ŽIVILI

[Vrh]
Žugec

PostPostano: uto ožu 29, 2011 6:47 am    Naslov : Re: I ORA je tu, samo Vas gledamo!!! Citirajte i odgovorite

ORNI (napisa):
Bok dečki, vidim, krasno ste se raspisali... komentari, savjeti, prognoze... svega ima, još malo pa lektura, isprint i uvez i s knjižicom na štandove po prvi milijunčić...
Moram priznati da mi je siroto iskustvo s forumima i ovom vrstom druženja (nemam čak niti fejs profil). Jedva sam prokužil kak se ulogirat i ukrcat na ovu furku, ali razlog je bio prejak i nisam se uspio suzdržati: kolega Dren, čestitam Ti od srca!!!, a vjerujem da govorim i u ime svojih Ornih kompića. Juhuu
Osobno, niti jedan drugi dan nisam zapamtio kao ta dva dana u životu (mojih dvoje klinaca). Juhuu Very Happy Confused

Malo o pingiću: ORA nikog ne pozna - nitko ne pozna ORU. Jednostavno - Sokazna iskustva nam ne sežu daleko u prošlost. Prošle godine nam se ekipa razdvojila, 2. (Neno) i 3. (Siniša) igrači su promijenili ekipu i ostali u XIX, a 1. (Boris), 4. (Mario) i 5. (moja malenkost) nastavili pingaški se rekreirati pod nasljeđenim imenom s čitavim jednosezonskim iskustvom. Pridružili još dvojicu da popunimo brojno stanje i evo nas.
Toliko za prvi puta, vidimo se i čujemo, glavno da znate da postojimo. Thumbs up

e, sad si me ORAspoložil! Very Happy Very Happy Very Happy
willcomen!!!
samo smo otišli u frent dok ne prizdravi ostatak, tak da ne propadnu
kak bu dalje...
[Vrh]
ČUPKO

PostPostano: uto ožu 29, 2011 7:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

četitam dren na prinovi to je super vijest Gitara Headbang
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: uto ožu 29, 2011 8:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bravo dren majstore!!!!! Juhuu

-sad ćeš umjesto razglabanja o suhom listu,lobu i ostalim nebulozama Evil zamijenit sa teorijom visokog podvezivanja,mjenjanja pelena i ostalim veseljem!!! Thumbs up
55

PostPostano: uto ožu 29, 2011 8:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uf, kod Drena je bilo super, svašta smo radili: Zivili , Smoking , Pivo , ali u neka doma sam morao Trk i na Zzz , jer je danas novi dan! Ovi neki dečki iz Bridža možda i nisu vrhunski Pingic , ali zato kako brzo mogu popiti kriglu piva Pivo ... pa to je prestrašno... između dvije i pol i tri i pol sekunde... brrrrr...

Da ja to uopće pokušam napraviti odmah bi bilo Rigo , ja sam više onaj što pije polako i onda Drunk .

Eto ga, Intercapital vs. KoMIŽa u nedjelju, naknadno ćemo objaviti točno kada i gdje. Još jednom čestitke obitelji Bilanović! Hero
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto ožu 29, 2011 9:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

tuna25 (napisa):
još nam fali netko iz ekipe SNAJPER.. Juhuu

I Pohabane gumice se ne javljaju Wink

[Vrh]
Dren

PostPostano: uto ožu 29, 2011 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e hvala svima na čestitkama! Idem sad na jutub gledat kako se visoko podvezuje Very Happy ROFL
[Vrh]
Spin

PostPostano: uto ožu 29, 2011 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitka i od mene ekipi Bilanović Smile

I da svi budete zdravi ko dren ROFL

(znam da si se ove fore naslušao u životu, a što ćeš Very Happy )
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto ožu 29, 2011 10:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

isse Mikroval didn't see that coming ROFL
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto ožu 29, 2011 11:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
e hvala svima na čestitkama! Idem sad na jutub gledat kako se visoko podvezuje Very Happy ROFL

Dren. ; Djevojćica ti je prvo dijete????
Kolko ja znam da nema "visokog podvezivanja" već "širokog"
Kad preko obične "Pampersice" stavljaš "Švedsku pelenu"
Ali.... to se više ne radi, mislim Misli

Kak je danas kad si se zbudil?? Jel bilo Duplo

P.S: Bolje da se vratimo na pingać jer ak ovak nastavimo počet će nam dolazit u temu ženski dio SOKAZ-a, i počet pametovat kak niš neznamo Laughing i eto ti odmah još par str. o prematanjima, pupku, dječjoj žutici, nosiljkama, kolicima itd. itd.... Zubo Zubo Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Sljedeće
Stranica 17 / 42.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.