NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pale

PostPostano: pet tra 01, 2011 11:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Private_Driver (napisa):
Very Happy jedva cekam tekmu. Komiža di igrate?

Frano, igrat ćemo u nedjelju oko 10:00 u Križanićevoj, u VII. gimnaziji, barem za sada tako stoji plan... Thumbs up

Da imamo teška dva meča u dva dana. Nedjelja Intercapital i odmah utorak Briđevci.
Bio bi presretan sa 3 boda u dva meča, sve više bi bilo Woo hoo!
Dva boda u dva meča super, ... ali teško ,
1 bod u dva meča ; zadovoljni
Bez boda; Realnost Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pet tra 01, 2011 11:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma valja se borit...pa tek je 4. kolo!
i moji momci trebaju danas protiv ore i malo sreće i puno strpljenja. Uspili su bez mene odigrati prošlu sezonu 8 kola sa samo jednim porazom, pa valjda će uspjeti i par kola ovu sezonu Cheer Cheer Cheer

e btw. vjeko, jel moš stavit rezultat vas protiv veluxa na net?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: pet tra 01, 2011 12:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ma valja se borit...pa tek je 4. kolo!
i moji momci trebaju danas protiv ore i malo sreće i puno strpljenja. Uspili su bez mene odigrati prošlu sezonu 8 kola sa samo jednim porazom, pa valjda će uspjeti i par kola ovu sezonu Cheer Cheer Cheer

e btw. vjeko, jel moš stavit rezultat vas protiv veluxa na net?

Dren kaj ti sad to znači????
Da te u utorak nema ili ...????
Volio bi osjetiti tvoj stolnoteniski "suhi list", a i revanš si dužan Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pet tra 01, 2011 12:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, dragi moji... Dren je postao tata i u nastavku sezone je vrlo moguće da ga više neće biti nego što hoće. Veliki je to hendikep za Bridž, Dren je izvrstan igrač... Klanja se Klanja se Klanja se , no ne bojim se ja za Bridžovce, Elez i Dremel tek hvataju pravu formu Zivili , Čanadi je ionako pravi Snajper ... bit će tu još pregršt bodova za njih, ali sigurno će i Dren još ponešto Pingic , tek tako da ne ispadne skroz iz forme... Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet tra 01, 2011 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo nas sad troje doma Very Happy

Danas protiv Ore ne igram sigurno, a ni sutra Vodovod.
A za KomiŽu još ne znam.
[Vrh]
55

PostPostano: pet tra 01, 2011 8:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
evo nas sad troje doma Very Happy

Danas protiv Ore ne igram sigurno, a ni sutra Vodovod.
A za KomiŽu još ne znam.

Legendo, sretan dolazak/povratak doma tvojim princezama... baš se radujem! Juhuu Juhuu Juhuu

Nadam se da ćeš preživjeti (a da ne pregoriš od sreće i uzbuđenja) prvu noć vaše kćeri u zajedničkom domu. Baš mi je drago... Prognoza večerašnjeg ogleda Ore i Bridža? 4:6, Bridž odnosi tri boda, naravno. Inače, nije Ora tako slaba koliko ste vi dobri, bez tebe će to biti znatno teže, zaista...

Na žalost, i naš miki je id sinoć Gips ... tko zna što će biti s nama u narednim tekmama, Kron će ga sigurno dostojno odmijeniti! Smile Smile Smile

Vjeko, legendo, molim te stavi rezultate ako ti nije problem, lijep pozdrav! Beljenje
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet tra 01, 2011 8:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

"Miki"...? Predpostavljam da je to Marijan.
Pa šta se desilo???? Nije valjda nešto ozbiljno. Da jebeno je ići na meč kad niste kompletni, ali naravno imate zamjenu i to je veliki +,
Želim ozljeđenom da se što prije oporavi i vrati Pingic

[Vrh]
rope

PostPostano: pet tra 01, 2011 9:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Kron će ga sigurno dostojno odmijeniti! Smile Smile Smile

ole, ole.... ajmo Purgy razmontiraj ih sve.... nek se ostali kapitalci kolju za poziciju u postavi .... Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: pet tra 01, 2011 9:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sori ekipa što nisam do sada unio rezulata nas proziv veluksa nisam imao ni vremena ni volje iskreno za ništa, šteta za bolest ili sprečenost nekih ljudi da ne mogu da igraju.

Iskreno i ja sam nakon veluksa izgubio volju za taj ping-pong
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet tra 01, 2011 9:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vjekoslave pa kaj se dogodilo da gubiš volju???
Jedan poraz.... Valjda nije bilo nekih neugodnosti na samom meču (međuljudskih)
Gdje je nestao onaj optimizam i pobjednički duh od prije par kola????
Niš nije zgubljeno, a kaj bi mi KoMIŽa-nci trebali?? Več se 5-6 kola nemremo sabrat, a još nas čekaju 2 jaaako teška meča za redom.
Glavu gore Thumbs up

[Vrh]
55

PostPostano: pet tra 01, 2011 9:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa nisam baš 100% siguran, ali mislim da nije dobro... Žao mi je kao psu, Miki je naš kapetan, no Kron je dobar i u optimalnoj je formi, tekma će biti jako dobra, i vjerovatno napeta!

Bridžu čestitam na pobjedi, a Ori na pravoj borbi i velikom otporu... Imate sreće što za Oru nije igrao Boris Bertol, čovjek zna znanje, stvarno bi vam bilo jako, jako teško... Znoj Znoj Znoj

Dobro vam ide i preživjeli ste prvu tekmu bez Drena, Yesss! Yesss! , čestitam Elezu na dvije pobjede, Dremel je sve bolji i bolji, dva puta je gubio u pet setova Jako ljut Jako ljut Jako ljut , od slijedeće tekme bi trebao početi i pobjeđivati, u svakom slučaju, BRAVO BRIDŽ!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma lako za poraz ili 2 ali najgore je kada izgubiš na takav naćin neznam da li bi se ikaj promjenilu u krajnjem shodu djeljenja bodova ali sa jednom pobjedom ja ne želim niti sam zadovoljan, od ove sezone sam očekivao još bolji skor nego lani
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E da, čestitke mojim momcima, sad su me zvali (a ja se vježbao za profesionalnog mjenjača pelena Thumbs up )

Naravno da su izgubili...ipak je 1.april! Zubo
Al nisu me mogli dugo zezati, ipak su oni dobre dušice ROFL

U svakom slučaju, Elez se promovira u mastera 5. seta, uvijek je bio jak na psihi, sad to primjenjuje i na stolnom Klanja se Klanja se Klanja se

A Goco, ma vidi se nedostatak treninga - vidio si i sam, čovjek odigra perfektno a onda promaši 3-4 serve ili 3-4 zicera i ode set. 2 dobra treninga i on je nazad. A to što sad još nema pobjede, bojim se samo za ekipe s kojima nismo još igrali, jer je to njemu samo dodatna motivacija Amen

Nadam se da će s Mikijem bit sve u redu...i valjda nije toliko ozlijeđen da si ne može napravit gemišt, jer onda je to katastrofa Zubo
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
ma lako za poraz ili 2 ali najgore je kada izgubiš na takav naćin neznam da li bi se ikaj promjenilu u krajnjem shodu djeljenja bodova ali sa jednom pobjedom ja ne želim niti sam zadovoljan, od ove sezone sam očekivao još bolji skor nego lani

čuj vjeko, ovo je ipak liga više, i za očekivat je da će bit jakih ekipa i da će neki uvijek biti bolji.Ali što se tiće drugih ekipa i igrača...ne treba se zamarat s tim - uspoređuj uvijek svoju igru sa svojom igrom od prije 3-5mjeseci i ako si bolji, napreduješ! To je ono što je važno.
Rezultati će doći sami od sebe.
[Vrh]
mcanadi

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

huh eto i mene ...
ajde da i ja pohvalim eleza ..
danas je po mom misljenju odigrao najbolju tekmu u sokazu do sada ..
bit ce nesto od njega ...
goran bude proigrao .. samo se treba upucat malo ..
ide to nabolje ...

miki oporavi se brzo ...

p.s. jel ostatak intercapitala dolazi sutra ?
[Vrh]
tuna25

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mcanadi (napisa):
huh eto i mene ...
ajde da i ja pohvalim eleza ..
danas je po mom misljenju odigrao najbolju tekmu u sokazu do sada ..
bit ce nesto od njega ...
goran bude proigrao .. samo se treba upucat malo ..
ide to nabolje ...

miki oporavi se brzo ...

p.s. jel ostatak intercapitala dolazi sutra ?

aj care osvoji sutra taj turnir pošto mi necemo sudjelovat .hehe
držim ti fige.. Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
Pacer/pacemaker

PostPostano: pet tra 01, 2011 10:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke Bridževcima na čelnoj poziciji Cheer Kak stvari stoje neminovan nam je ponovni okršaj Thumbs up Klanja se
55

PostPostano: sub tra 02, 2011 3:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vjeko, legendo... molim te stavi rezultat tekme, ako ti nije veliki problem, hvala i lijep pozdrav! Klanja se Klanja se Klanja se

Danas na turniru je bilo doista "živopisno", prijavilo se puno vrlo jakih igrača i već u samom početku je bilo jasno da smo mi iz naše lige totalni outsideri, vreće za napucavanje... Sibom po guzi

Ja sam bio u skupini s Ozvačićem, Babićem (obojica igraju 1. ligu) i Kazalickim (4. liga). Prva dvojica su me doista poštedjeli većih neugodnosti i igrali protiv mene tako da im se mogu suprotstaviti (odlični su dečki, baš su bili totalno fer), ali je ipak to na kraju izgledalo ovako Cekicem po glavi , no protiv Kazalickog sam doista pokazao zube i odigrao super, ostavio me na 3, 10 i 7, ali uz stvarno dobru igru! Yesss! Yesss! Yesss! Imao sam i set loptu... Ajooj , sjajno i pomalo bolno iskustvo. Nisam ja!

Čanadi, Dremal i Elezović su prošli slično, no Deniel Nevidal je igrao veteranski turnir (40-50 godina) i pobijedio zaista dobrog igrača iz 17. lige s 3:1, da bi onda taj isti nabio igrača iz 2. lige s 3:1... ma totalno ludi turnir, ali Danielu svaka čast! Klanja se Klanja se Klanja se

Došao nas je pogledati i Miki Gips pa smo svi skupa otišli na Kava Smoking i Pivo ... jako lijepi dan, pozdrav svima! Smile Wink Thumbs up
[Vrh]
vjekoslav

PostPostano: sub tra 02, 2011 4:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sori na čekanju prevelikom, ali eto novi rezulatati toliko tražen je unesen
[Vrh]
ORNI

PostPostano: sub tra 02, 2011 4:19 pm    Naslov : Čestitka Citirajte i odgovorite

Čestitam dečkima iz Bridž kluba na jučerašnjoj dobroj tekmi i druženju Cestitamo! . Meč je bio pošten, bez dvojice ponajboljih reketa (našeg Borisa i njihovog Drena), rezultat neizvjestan do kraja Macevanje , moglo je ispast 'vako il' 'nako.
Marko Čanadi si očekivano nije dal niti blizu, ali Elez je bio neočekivano neugodan i u fakat neizvjesnim mečevima na sveopće iznenađenje prelomio rezultat (šteta što se revanši ne broje) Amen .
Do sljedeće prilike... Zivili
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Sljedeće
Stranica 20 / 42.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.