| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 01, 2011 11:01 am Naslov
: |
|
|
| 55 (napisa): | | Private_Driver (napisa): | jedva cekam tekmu. Komiža di igrate? |
Frano, igrat ćemo u nedjelju oko 10:00 u Križanićevoj, u VII. gimnaziji, barem za sada tako stoji plan...  |
Da imamo teška dva meča u dva dana. Nedjelja Intercapital i odmah utorak Briđevci.
Bio bi presretan sa 3 boda u dva meča, sve više bi bilo
Dva boda u dva meča super, ... ali teško ,
1 bod u dva meča ; zadovoljni
Bez boda; Realnost  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 01, 2011 11:22 am Naslov
|
|
ma valja se borit...pa tek je 4. kolo!
i moji momci trebaju danas protiv ore i malo sreće i puno strpljenja. Uspili su bez mene odigrati prošlu sezonu 8 kola sa samo jednim porazom, pa valjda će uspjeti i par kola ovu sezonu
e btw. vjeko, jel moš stavit rezultat vas protiv veluxa na net? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 01, 2011 12:12 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | ma valja se borit...pa tek je 4. kolo!
i moji momci trebaju danas protiv ore i malo sreće i puno strpljenja. Uspili su bez mene odigrati prošlu sezonu 8 kola sa samo jednim porazom, pa valjda će uspjeti i par kola ovu sezonu
e btw. vjeko, jel moš stavit rezultat vas protiv veluxa na net? |
Dren kaj ti sad to znači????
Da te u utorak nema ili ...????
Volio bi osjetiti tvoj stolnoteniski "suhi list", a i revanš si dužan  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 01, 2011 12:40 pm Naslov
|
|
Da, dragi moji... Dren je postao tata i u nastavku sezone je vrlo moguće da ga više neće biti nego što hoće. Veliki je to hendikep za Bridž, Dren je izvrstan igrač... , no ne bojim se ja za Bridžovce, Elez i Dremel tek hvataju pravu formu , Čanadi je ionako pravi ... bit će tu još pregršt bodova za njih, ali sigurno će i Dren još ponešto , tek tako da ne ispadne skroz iz forme...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 01, 2011 1:59 pm Naslov
|
|
evo nas sad troje doma
Danas protiv Ore ne igram sigurno, a ni sutra Vodovod.
A za KomiŽu još ne znam. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 01, 2011 8:28 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | evo nas sad troje doma
Danas protiv Ore ne igram sigurno, a ni sutra Vodovod.
A za KomiŽu još ne znam. |
Legendo, sretan dolazak/povratak doma tvojim princezama... baš se radujem!
Nadam se da ćeš preživjeti (a da ne pregoriš od sreće i uzbuđenja) prvu noć vaše kćeri u zajedničkom domu. Baš mi je drago... Prognoza večerašnjeg ogleda Ore i Bridža? 4:6, Bridž odnosi tri boda, naravno. Inače, nije Ora tako slaba koliko ste vi dobri, bez tebe će to biti znatno teže, zaista...
Na žalost, i naš miki je id sinoć ... tko zna što će biti s nama u narednim tekmama, Kron će ga sigurno dostojno odmijeniti!
Vjeko, legendo, molim te stavi rezultate ako ti nije problem, lijep pozdrav!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 01, 2011 8:50 pm Naslov
|
|
"Miki"...? Predpostavljam da je to Marijan.
Pa šta se desilo???? Nije valjda nešto ozbiljno. Da jebeno je ići na meč kad niste kompletni, ali naravno imate zamjenu i to je veliki +,
Želim ozljeđenom da se što prije oporavi i vrati  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 01, 2011 9:09 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Kron će ga sigurno dostojno odmijeniti!
|
ole, ole.... ajmo Purgy razmontiraj ih sve.... nek se ostali kapitalci kolju za poziciju u postavi ....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: pet tra 01, 2011 9:16 pm Naslov
|
|
Sori ekipa što nisam do sada unio rezulata nas proziv veluksa nisam imao ni vremena ni volje iskreno za ništa, šteta za bolest ili sprečenost nekih ljudi da ne mogu da igraju.
Iskreno i ja sam nakon veluksa izgubio volju za taj ping-pong |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 01, 2011 9:22 pm Naslov
|
|
Vjekoslave pa kaj se dogodilo da gubiš volju???
Jedan poraz.... Valjda nije bilo nekih neugodnosti na samom meču (međuljudskih)
Gdje je nestao onaj optimizam i pobjednički duh od prije par kola????
Niš nije zgubljeno, a kaj bi mi KoMIŽa-nci trebali?? Več se 5-6 kola nemremo sabrat, a još nas čekaju 2 jaaako teška meča za redom.
Glavu gore  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 01, 2011 9:24 pm Naslov
|
|
Pa nisam baš 100% siguran, ali mislim da nije dobro... Žao mi je kao psu, Miki je naš kapetan, no Kron je dobar i u optimalnoj je formi, tekma će biti jako dobra, i vjerovatno napeta!
Bridžu čestitam na pobjedi, a Ori na pravoj borbi i velikom otporu... Imate sreće što za Oru nije igrao Boris Bertol, čovjek zna znanje, stvarno bi vam bilo jako, jako teško...
Dobro vam ide i preživjeli ste prvu tekmu bez Drena, , čestitam Elezu na dvije pobjede, Dremel je sve bolji i bolji, dva puta je gubio u pet setova , od slijedeće tekme bi trebao početi i pobjeđivati, u svakom slučaju, BRAVO BRIDŽ!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: pet tra 01, 2011 10:25 pm Naslov
|
|
| ma lako za poraz ili 2 ali najgore je kada izgubiš na takav naćin neznam da li bi se ikaj promjenilu u krajnjem shodu djeljenja bodova ali sa jednom pobjedom ja ne želim niti sam zadovoljan, od ove sezone sam očekivao još bolji skor nego lani |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 01, 2011 10:30 pm Naslov
|
|
E da, čestitke mojim momcima, sad su me zvali (a ja se vježbao za profesionalnog mjenjača pelena )
Naravno da su izgubili...ipak je 1.april!
Al nisu me mogli dugo zezati, ipak su oni dobre dušice
U svakom slučaju, Elez se promovira u mastera 5. seta, uvijek je bio jak na psihi, sad to primjenjuje i na stolnom
A Goco, ma vidi se nedostatak treninga - vidio si i sam, čovjek odigra perfektno a onda promaši 3-4 serve ili 3-4 zicera i ode set. 2 dobra treninga i on je nazad. A to što sad još nema pobjede, bojim se samo za ekipe s kojima nismo još igrali, jer je to njemu samo dodatna motivacija
Nadam se da će s Mikijem bit sve u redu...i valjda nije toliko ozlijeđen da si ne može napravit gemišt, jer onda je to katastrofa  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 01, 2011 10:36 pm Naslov
|
|
| vjekoslav (napisa): | | ma lako za poraz ili 2 ali najgore je kada izgubiš na takav naćin neznam da li bi se ikaj promjenilu u krajnjem shodu djeljenja bodova ali sa jednom pobjedom ja ne želim niti sam zadovoljan, od ove sezone sam očekivao još bolji skor nego lani |
čuj vjeko, ovo je ipak liga više, i za očekivat je da će bit jakih ekipa i da će neki uvijek biti bolji.Ali što se tiće drugih ekipa i igrača...ne treba se zamarat s tim - uspoređuj uvijek svoju igru sa svojom igrom od prije 3-5mjeseci i ako si bolji, napreduješ! To je ono što je važno.
Rezultati će doći sami od sebe. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mcanadi
|
Postano: pet tra 01, 2011 10:46 pm Naslov
|
|
huh eto i mene ...
ajde da i ja pohvalim eleza ..
danas je po mom misljenju odigrao najbolju tekmu u sokazu do sada ..
bit ce nesto od njega ...
goran bude proigrao .. samo se treba upucat malo ..
ide to nabolje ...
miki oporavi se brzo ...
p.s. jel ostatak intercapitala dolazi sutra ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: pet tra 01, 2011 10:52 pm Naslov
|
|
| mcanadi (napisa): | huh eto i mene ...
ajde da i ja pohvalim eleza ..
danas je po mom misljenju odigrao najbolju tekmu u sokazu do sada ..
bit ce nesto od njega ...
goran bude proigrao .. samo se treba upucat malo ..
ide to nabolje ...
miki oporavi se brzo ...
p.s. jel ostatak intercapitala dolazi sutra ? |
aj care osvoji sutra taj turnir pošto mi necemo sudjelovat .hehe
držim ti fige..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
Pridružen/a: 02. 03. 2010. (21:40:38) Postovi: 343 Lokacija: ne elitna Šalata
|
Postano: pet tra 01, 2011 10:58 pm Naslov
|
|
Čestitke Bridževcima na čelnoj poziciji Kak stvari stoje neminovan nam je ponovni okršaj  _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub tra 02, 2011 3:47 pm Naslov
|
|
Vjeko, legendo... molim te stavi rezultat tekme, ako ti nije veliki problem, hvala i lijep pozdrav!
Danas na turniru je bilo doista "živopisno", prijavilo se puno vrlo jakih igrača i već u samom početku je bilo jasno da smo mi iz naše lige totalni outsideri, vreće za napucavanje...
Ja sam bio u skupini s Ozvačićem, Babićem (obojica igraju 1. ligu) i Kazalickim (4. liga). Prva dvojica su me doista poštedjeli većih neugodnosti i igrali protiv mene tako da im se mogu suprotstaviti (odlični su dečki, baš su bili totalno fer), ali je ipak to na kraju izgledalo ovako , no protiv Kazalickog sam doista pokazao zube i odigrao super, ostavio me na 3, 10 i 7, ali uz stvarno dobru igru! Imao sam i set loptu... , sjajno i pomalo bolno iskustvo.
Čanadi, Dremal i Elezović su prošli slično, no Deniel Nevidal je igrao veteranski turnir (40-50 godina) i pobijedio zaista dobrog igrača iz 17. lige s 3:1, da bi onda taj isti nabio igrača iz 2. lige s 3:1... ma totalno ludi turnir, ali Danielu svaka čast!
Došao nas je pogledati i Miki pa smo svi skupa otišli na i ... jako lijepi dan, pozdrav svima!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: sub tra 02, 2011 4:17 pm Naslov
|
|
| Sori na čekanju prevelikom, ali eto novi rezulatati toliko tražen je unesen |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ORNI
Pridružen/a: 28. 03. 2011. (21:49:44) Postovi: 11 Lokacija: Samobor
|
Postano: sub tra 02, 2011 4:19 pm Naslov
: Čestitka |
|
|
Čestitam dečkima iz Bridž kluba na jučerašnjoj dobroj tekmi i druženju . Meč je bio pošten, bez dvojice ponajboljih reketa (našeg Borisa i njihovog Drena), rezultat neizvjestan do kraja , moglo je ispast 'vako il' 'nako.
Marko Čanadi si očekivano nije dal niti blizu, ali Elez je bio neočekivano neugodan i u fakat neizvjesnim mečevima na sveopće iznenađenje prelomio rezultat (šteta što se revanši ne broje) .
Do sljedeće prilike...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|