| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sri tra 06, 2011 8:55 am Naslov
: 2. Stolnoteniski cup Stubaki 2011 |
|
|
U ime STK STUBAKI pozivam sve forumaše da i ove godine uvelićaju svojim dolaskom naš turnir. Mjesto održavanj je ko i lani u sportskoj dvorani OŠ Oroslavje. Svi informacije o prijavama i poćetku nalaze se na naslovnici, ono kaj ne piše je to da ujutro možete popiti kavicu i piće dobrodošlice (rakija, pelin.....), te dobite sendvič da nejdete gladni za stol. Za one koji ostanu do kraja potrudit ćemo se da ne odeju kući gladni, nedao bog žedni. Za vrijeme trajanja turnira šank će odrađivati svoj dio posla po 5 kuna sokovi i gemišt od 3 dcl, te pol litre Karlovačke po 6 kuna.
Glas naroda se izjasnio da bi rađe igrali utješno nego parove pa je to jedina promjena u odnosu na lani, igra se na 8 stolova, a turnir vodi međunarodni sudac Komerički.
HVALA NA ODAZIVU! _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri tra 06, 2011 11:13 am Naslov
: |
|
|
Ovo zvuči nevjerojatno dobro!
Svaka čast Stubaki! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri tra 06, 2011 11:20 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
Ovo zvuči nevjerojatno dobro!
Svaka čast Stubaki! |
nažalost nije to za tebe, još ti je dijete premalo, al već slijedeće godine njih dve pošalješ na Jezerčicu, a ti u miru uživaš u blagodatima Hrvatskog zagorja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri tra 06, 2011 11:39 am Naslov
|
|
Da, znam
No, bit će ovdje izvještaja a otvorim si ja pivce kraj kompa u subotu popodne, stavim reket na stol i lopticu (a oznojim se previjajuči malu i ovako i onako ) i čovječe k'o da sam tamo
A dogodine, eh, dogodine kad dođem pa kad nekom uzmem i set...eeeee  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: sub tra 09, 2011 12:28 am Naslov
|
|
| Zagorci moji,eto prođe godina od zadnjeg vašeg turnira na kojem se napih i najedoh(i osvojih neku kantu) i usput dobih otkaz na poslu jer dođoh mrtav pijan sa turnira u noćnu pa me đuro odveze natrag doma a ja trebo bit na poslu...mikulec mi je ispričao da sam čak s njima igrao košarku a ja se ni sekunde ne sjećam da jesam...eh da mi je to bilo vidjet....kasnije vam bijah zahvalan na tome jer su mi se mnoge dobre stvari dogodile na novom poslu...eto nikad ga zaboravit neću(turnir 2010)...no ima jedan problem sada...parova nema...a stavili ste invalidsku kategoriju utješno...bojim se da će vas to koštat određenog nedolaženja sigurnih ljudi(i mene nažalost)..nadam se da vam slične zamisli neće pasti na pamet i 2012...jer ta kategorija je...bolje da ne budem grub...ma i da ste ju ostavili ali na račun toga ukinut parove - e to je već malo žešći promašaj....ipak želim vam uspješan turnir i puno veselja nakon njega a kritike su tu da se shvate pozitivno...hvala |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sub tra 09, 2011 7:58 am Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | | no ima jedan problem sada...parova nema...a stavili ste invalidsku kategoriju utješno...bojim se da će vas to koštat određenog nedolaženja sigurnih ljudi(i mene nažalost)..nadam se da vam slične zamisli neće pasti na pamet i 2012...jer ta kategorija je...bolje da ne budem grub...ma i da ste ju ostavili ali na račun toga ukinut parove - e to je već malo žešći promašaj... |
oprosti im zvijezdo... ne igraju svi pingic tako dobro i atraktivno kao ti, postoje i "invalidi" koji ne mogu proci skupinu, pa tako ni jedno kolo parova... i daj zamlisli sad jos tim "invalidima" omogucavamo da igraju sa sebi slicnima... i sve to na ustrb dolaska jedne od najvecih zvijezda sokaza... ja mislim da je taj nedolazak jedan veliki propust za oroslavje
 _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: sub tra 09, 2011 9:14 am Naslov
|
|
pa ja to nisam tak shvatio, čini mi se da ga je frka da ne dobi otkaz, a s druge strane mu je bed jer mu je bilo fenomenalno prošle godine pa mora nekaj reć i opravdat se da nemre doć
zar si ikad čuo da je netko rekao "Neću ići na ovaj turnir jer se tam igra utješno a ne parovi "  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub tra 09, 2011 10:12 am Naslov
|
|
Neznam kak si ti shvatio Rope ali čovjek je otvoreno rekao kaj misli , a misli slično kao i moj alias( ) koji je neslavno propao na ovim stranicama Sad bi on , recimo , mogao pozvati ozvačića u svoju "neo" stranku gdje nema invalida,židova,cigana,slavena i inih nepodobnih elemenata...pa da zaigraju ... .Istina ,ipak mislim da se čovjek samo malo nespretno izrazio , jer ,kao i ti, ne vjerujem da baš tak misli. . _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub tra 09, 2011 10:14 am Naslov
|
|
i ja sam odlučio nedoć zbog toga jer se igra utješni dio  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: sub tra 09, 2011 10:22 am Naslov
|
|
Inače , zainterisirani za skupni odlazak u Oroslavje ,kaj se tiče prevoza, okupljanje u jazbini do 7i45 (ili ranije??)
Za sad na spisku Maljac,Bićba,(valjda onda i No1čokljo) pa Brod,Dundo-Bumbo,me, of course, a biće toga i još više. _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: sub tra 09, 2011 11:23 am Naslov
|
|
| Tko je no.1 čokljo? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: sub tra 09, 2011 2:40 pm Naslov
|
|
Dragi stolnotenisači koji se ne slažete samnom,
rekao sam što mislim i dalje stojim iza toga.
Bilo kakva vrijeđanja,provokacije,pametovanja,djetinjaste gluposti i sl me ne zanimaju ni najmanje i neću dalje odgovarati nikome od Vas.
Daleko sam od bilo kakve zvijezde sokaza i tome slično.Usput kad već govorimo o zvijezdama sokaza(pravim,uz uvjet da tako nešto postoji),znam neke koje neće doći sigurno a bile su prošle godine(upravo radi kategorije utješno i neigranja parova). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sub tra 09, 2011 8:58 pm Naslov
|
|
Da ponovim još jednom, u cilju da turnir učinimo interesantnijim VEĆINI pokrenuli smo anketu da vidimo ko je za koju varijantu, jer na žalost kapacitet dvorane od 8 stolova nam nedopušta da se igra i jedno i drugo a da ljudi ne popizde od ćekanja.
Meni će biti žao za svakoga ko neće doći zbog toga što se ne igraju parovi a s druge strane radujemo se svakom koga ćemo privući utješnim dijelom.
Svjesni smo da ćemo vjerojatno izgubiti nešto na "kvaliteti" ali nam je cilj da kad neko potegne 40 km od doma i plati 70,00 kuna da mu omogućimo što bolju i što dužu zabavu. Lani je ta prića klapal jako dobro a ove godine će biti još bolje.
Nadam se da će Wolf uspjeti okupiti ekipu iz Jazbine jer lani ga je viša sila spriječila da i sam dođe, Utrinaši radujem se vašem dolasku, žalim za Dr. Najmanima koji su bili tuto kompleto ali život ih odveo predaleko.
Sve u svemu ko se god pojavi na turniru, 1. ili 1001. sa rang liste od organizatora će imati tretman "zvijezde".  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub tra 09, 2011 10:06 pm Naslov
|
|
ja evo zalim za parovima koji su mi uvijek dragi, ali to nije dovoljan razlog da me sprijeci da dodjem. ipak treba postovati misljenje vecine, a i nekad smo svi bili "invalidi", bez takvih ni sokaz ne bi postojao. a povremeno se desi da jos jesmo izmedju ostalog mislim da upravo na ovom turniru pretprosle godine jedan "invalid" nije prosao grupu a ove sezone je skinuo skalpove belaja i valentica . ako nam vrijeme dopusti utrinasi dolaze, moramo jos vidjeti kakva je situacija u nasim redovima.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned tra 10, 2011 11:12 am Naslov
|
|
Reko bi da je oke situacija
Iskoristio bi priliku pitat organizatore kakva je mogucnost integracije turnira sa Stubickim Toplicama? u slucaju da mi invalidski dio turnira ne uzme previse vremena?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned tra 10, 2011 12:14 pm Naslov
|
|
Mislim da ti se nebu dalo napuštati dvoranu jer buš imal sve tam, a kaj se tiće , moraću donjeti neki veći lavor da noge smoćiš  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: ned tra 10, 2011 8:22 pm Naslov
|
|
| masterinsider (napisa): | Mislim da ti se nebu dalo napuštati dvoranu jer buš imal sve tam, a kaj se tiće , moraću donjeti neki veći lavor da noge smoćiš  |
prosle godine smo pešli v orogoro maznuli pizzu i bas nam je bilo fest.... bla, bla, bla, al ove godine nemremo jer se ne igraju parvi neg vtjesno pa nam bas treba da mal zigramo parove, pak nam treba z ligo jer vec ne zmagamo neg pušimo 6:4 pa čemo čokljat rad kod nas, a zagorci bu več priredili zmagovanje i sledeče jare kad bumo bili druga liga pa nam par nebu važan te bu mo si ga kaj spili  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
AmAdEuS
|
Postano: ned tra 10, 2011 8:47 pm Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | no ima jedan problem sada...parova nema...a stavili ste | Citat: | | invalidsku kategoriju | utješno...bojim se da će vas to koštat određenog nedolaženja sigurnih ljudi(i mene nažalost)..nadam se da vam slične zamisli neće pasti na pamet i 2012...jer ta kategorija je... | Citat: | | "bolje da ne budem grub" | ...ma i da ste ju ostavili ali na račun toga ukinut parove - e to je već malo žešći promašaj....ipak želim vam uspješan turnir i puno veselja nakon njega a kritike su tu da se shvate pozitivno...hvala |
ovime si popljuvao točno polovicu ljudi s turnira koji neće proći skupinu te više od polovice ljudi koji su glasali.
ne da si bio grub nego...
Ja sam jedan od tih invalida i glasanjem se ispostavilo da nas ima više od zainteresiranih za (kad se već mora birati) parove.
nadam se najvećem odazivu invalida i sretno svima na turniru.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon tra 11, 2011 10:31 am Naslov
|
|
a jer mi koji smo stvarno invalidi moramo igrat utjesno ili ako slucajno budemo medju prva dva mjesta u grupi smijemo u glavni dio turnira? _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|