20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
WaterDog

#441 Post Postao/la WaterDog »

Private_Driver je napisao/la:Dren ono šta je Ora napravila Doktorima hmm. . .intercapital je isto to napravio Ori, pa se tu objektivno nista nemoze prosuditi.Znam ja koliko je BK dobar, ali ako netko misli da ocekujemo bilo kakav poraz grdno se vara :E: hehe
Naravno, vi ste favoriti u tom mecu. Ak vam uzmemo bod but cemo jako sretni :zubo:
Pale
Kontakt:

#442 Post Postao/la Pale »

Da Dremel :top:
Taj bod će ovisiti o tvojoj igri. Ak buš bil koncentriran ko protiv mene, teško Zagrebašima ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#443 Post Postao/la Private_Driver »

Naravno, vi ste favoriti u tom mecu. Ak vam uzmemo bod but cemo jako sretni :zubo:[/quote]

A ne ne zadržite si ulogu favorita ipak ste vi prvi a mi 7. :D definitivno bolje igramo kao autsajderi hehe Mah mislim to može završiti svakako, ukratko ako ce Bridž biti kompletan crno nam se piše, ako nece crno se piše njima. Pa cemo vidjeti. :D
Make your move.
Dren

#444 Post Postao/la Dren »

Ma i ako budemo kompletni bit će napeto. Dakako, slažem se s tobom da smo mi u prednosti, ali bili su i interkapitalci pa su jedva bod išćupali!
:eek:
Private_Driver

#445 Post Postao/la Private_Driver »

Znam da hoce i u jednom i u drugom slucaju. . . .samo cu reci da nismo više ni Tin Pasek ni ja najveca opasnost iz naših redova i necete vjerovati koliko mi je drago radi toga :D
Make your move.
Dren

#446 Post Postao/la Dren »

tko god :tuctuc: :pobjeda:
Private_Driver

#447 Post Postao/la Private_Driver »

Dren je napisao/la:tko god :tuctuc: :pobjeda:
Ahahahahaha vidjet cemo :rofl: :E:
Make your move.
Pale
Kontakt:

#448 Post Postao/la Pale »

KoMIŽa vs ORA

Utorak (12.4.) 19 h Dom sportova

Sretno nam bilo :)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#449 Post Postao/la Dren »

opa. dakle opet stol do stola. samo sad krećemo u isto vrijeme :D
Pale
Kontakt:

#450 Post Postao/la Pale »

Dren je napisao/la:opa. dakle opet stol do stola. samo sad krećemo u isto vrijeme :D
Pa i zadnji put smo krenuli u isto vrijeme ;)

55

#451 Post Postao/la 55 »

Sve čestitke Petom elementu, tukli su i Snajper sa 7:3! :s: :s: :s:
tuna25

#452 Post Postao/la tuna25 »

55 je napisao/la:Sve čestitke Petom elementu, tukli su i Snajper sa 7:3! :s: :s: :s:
eo upravo došao s meca mec je bio odlican ekipa snajper je jako dobra cuvajte se svi redom. :lux:
Dren

#453 Post Postao/la Dren »

oooo, izgleda da momci iz pohabanih gumica ne postaju po forumu jer nemaju vremena - treniraju :D
Moćan rezultat protiv Uriha :eek:
vjekoslav

#454 Post Postao/la vjekoslav »

Po mnogim prognozama Uriho je i izgubio.
Rezultat izgleda ružno 10:0 ali bilo je tu svega, do sada najajaća ekipa po meni svi su jako jako dobri
tuna25

#455 Post Postao/la tuna25 »

vjekoslav je napisao/la:Po mnogim prognozama Uriho je i izgubio.
Rezultat izgleda ružno 10:0 ali bilo je tu svega, do sada najajaća ekipa po meni svi su jako jako dobri
pa jos niste igrali s najacim zvjerima.. :B: :B:

ej DREN-sutra u 11h nacrtajte se da bacimo ozbilljnije okrsaje..hehhe
Dren

#456 Post Postao/la Dren »

tuna25 je napisao/la: pa jos niste igrali s najacim zvjerima.. :B: :B:

Naravski. vjerojatno ću kasnit, treba malu uspavat :D
A što se tiće pohabanih...ma stvar je u tome da zbilja imamo jaku ligu za 20. razred. I, iako trenutni raspored i neki rezultati to ne sugeriraju, stvarno svako može pobjediti svakoga. Slijedeće kolo je dosta važno; vi igrate derbi i tu tko pobjedi najvjerojatnije je osigurao prolaz u viši rang ako ne i prvo mjesto. Onaj ko izgubi će se morat vadit na izravnim konkurentima (velux na nama i interkapitalu, vi na pohabanim)
Konkurenciji bi najviše odgovaralo nerješeno. Nama, ako dobijemo Zagreb bi vjerojatno značilo da nam treba samo da ne izgubimo od veluxa da osiguramo treće mjesto i uz poraz od pohabanih gumica. A ni zagreb neće biti lako dobit! Tako da idemo polako, kolo po kolo :D
Spin
Kontakt:

#457 Post Postao/la Spin »

Sutra nitko ne dolazi na turnir u Prečko?
Private_Driver

#458 Post Postao/la Private_Driver »

Dren je napisao/la:
tuna25 je napisao/la: pa jos niste igrali s najacim zvjerima.. :B: :B:

Naravski. vjerojatno ću kasnit, treba malu uspavat :D
A što se tiće pohabanih...ma stvar je u tome da zbilja imamo jaku ligu za 20. razred. I, iako trenutni raspored i neki rezultati to ne sugeriraju, stvarno svako može pobjediti svakoga. Slijedeće kolo je dosta važno; vi igrate derbi i tu tko pobjedi najvjerojatnije je osigurao prolaz u viši rang ako ne i prvo mjesto. Onaj ko izgubi će se morat vadit na izravnim konkurentima (velux na nama i interkapitalu, vi na pohabanim)
Konkurenciji bi najviše odgovaralo nerješeno. Nama, ako dobijemo Zagreb bi vjerojatno značilo da nam treba samo da ne izgubimo od veluxa da osiguramo treće mjesto i uz poraz od pohabanih gumica. A ni zagreb neće biti lako dobit! Tako da idemo polako, kolo po kolo :D

A ako izgubite od Zagreba? :top:
Make your move.
55

#459 Post Postao/la 55 »

Spin je napisao/la:Sutra nitko ne dolazi na turnir u Prečko?
Nije mi se dalo :vozi: do Prečkog da bih odigrao samo dva meča, ovako smo napravili jaki trening i vjerovatno je to puno bolje za nas! :lol:
Dren

#460 Post Postao/la Dren »

Private_Driver je napisao/la:
A ako izgubite od Zagreba? :top:
A onda moramo dobit sve do kraja :zubo:
Odgovorite