I bez treninga ču dobiti bar jednu,još ču vas pustit drugi tjedan onda dolazim na derbi dvorane,kad vam paše drugi tjedan da znam dogovorit ponude primam do 15.06h onda idem do dvorane da upišem možda prebacim koju
Samo da javim, pošto još nema rezultata, mi dobili Bilić boy-se, ak može Gruzija, možemo i mi! I ništa tu ne bi bilo čudno da Stepan nije dobio izbornika Bilića, ovaj ušao nonšalantno u meč, i onda kad je trebao potegnuti, Stepan je potegnuo malo više, jeben meč!!! Utrinaši, ne znam šta bi rekao, il nek taj novopečeni tata počne igrati, il će Tonći biti primoran raditi pet partija !!!
četvrtak 19,30 tekma sa sv.nedeljom dogovorena dođite malo ranije jer su protivnici najavili raniji dolazak za zagrijavanje mene neče biti možda uspijem malo doći ako nebu pobjeda bude morti se vidimo
Washo je napisao/la:Samo da javim, pošto još nema rezultata, mi dobili Bilić boy-se, ak može Gruzija, možemo i mi! I ništa tu ne bi bilo čudno da Stepan nije dobio izbornika Bilića, ovaj ušao nonšalantno u meč, i onda kad je trebao potegnuti, Stepan je potegnuo malo više, jeben meč!!! Utrinaši, ne znam šta bi rekao, il nek taj novopečeni tata počne igrati, il će Tonći biti primoran raditi pet partija !!!
bravo Stepan...fini skalp
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Washo je napisao/la:Samo da javim, pošto još nema rezultata, mi dobili Bilić boy-se, ak može Gruzija, možemo i mi! I ništa tu ne bi bilo čudno da Stepan nije dobio izbornika Bilića, ovaj ušao nonšalantno u meč, i onda kad je trebao potegnuti, Stepan je potegnuo malo više, jeben meč!!! !!!
Rezultat je na netu al sudeći po tvom postu samo je Stepan dobio Bilića , a kaj je ovo