20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Private_Driver

#481 Post Postao/la Private_Driver »

Mi smo za ovu sezonu gotovi ostatak meceva revija :D čestitke pobjednicima. :s:
Make your move.
Pale
Kontakt:

#482 Post Postao/la Pale »

Private_Driver je napisao/la:Mi smo za ovu sezonu gotovi ostatak meceva revija :D čestitke pobjednicima. :s:
Jebiga ... Vi ste gotovi, a mi tek počinjemo :D
Nadam se da će nam ova pobjeda nad ORA-om malo podići moral u ekipi :cheer: :cheer:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#483 Post Postao/la Private_Driver »

Svaka čast i vama, koliko sam vidio igrali ste vrlo dobro. . .. mah. . . .slijedeca sezona je naša :D . . . .samo za Komižane slijed tjedan ako je ikako moguce nek racunaju za mec isto utorak isto vrijeme isto mjesto. . . ..
Make your move.
Pale
Kontakt:

#484 Post Postao/la Pale »

Private_Driver je napisao/la:Svaka čast i vama, koliko sam vidio igrali ste vrlo dobro. . .. mah. . . .slijedeca sezona je naša :D . . . .samo za Komižane slijed tjedan ako je ikako moguce nek racunaju za mec isto utorak isto vrijeme isto mjesto. . . ..
Gle Harmić nam radi noćnu, pa ako bi mogli krenut u 18h bilo bi super.
Onda može malo smuljat izlaz, sat - dva. Ajde probajte u 18h :top:
Ako ne onda četvrtak :confused:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#485 Post Postao/la Private_Driver »

Cetvrtak ne, jer smo 2 od 4 na moru :( mozemo se dogovoriti da on odigra odmah sve svoje partije pa da ide?
Make your move.
tuna25

#486 Post Postao/la tuna25 »

sve cestitke mom krvniku kreši na trici..... :lux:
Pale
Kontakt:

#487 Post Postao/la Pale »

Private_Driver je napisao/la:Cetvrtak ne, jer smo 2 od 4 na moru :( mozemo se dogovoriti da on odigra odmah sve svoje partije pa da ide?
Morate nam ponudit bar dva termina ;) ili izač u susret pa odigrati od 18 h Sigurno nemate svi popodne školu ;)
On inače radi od 19h tak da i ako igra sve tri zaredom debelo kasni.
Ajde nađite još jedan termin, :top:
Zadnja izmjena: Pale, dana/u uto tra 12, 2011 11:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

tuna25

#488 Post Postao/la tuna25 »

tuna25 je napisao/la:sve cestitke mom krvniku kreši na trici..... :lux:
jak je on igrac,,drago mi je šta se vraca u formu. :lux: :lux: :lux: :lux:
Pale
Kontakt:

#489 Post Postao/la Pale »

Antune kad igrate sa Velux - ovcima?

Private_Driver

#490 Post Postao/la Private_Driver »

Nudimo vam termine od ponedjeljka do srijede, što bi bilo izvedivo, ali se moramo potruditi, ali cujemo se još.
Make your move.
55

#491 Post Postao/la 55 »

tuna25 je napisao/la:
Krešo je legenda, prva "trica" u sezoni, to znači da se vraća u formu. Srećom, odigrah ja protiv njega neposredno nakon njegove ozljede, ali i ja sam bio bolestan i eto ti ga na, dva dana kasnije potpuni potop protiv odličnih Zagrebaša... :cry: :cry: :cry:

A ništa, u srijedu u 19:00 igramo protiv Snajpera, pa šta Bog da... nadam se da ću se vratiti u formu i dobiti poneku partiju... :moli: :moli: :moli:

Sretno svima u ovom kolu, iako je veliko pitanje za večeras kako bi bilo da je Boris Bertol igrao protiv Kreše prvi meč, čestitam od srca KoMIŽanima na visokoj pobjedi, predobra ste ekipa da se vucarate dole po dnu lige... :top: :top: :top:
tuna25

#492 Post Postao/la tuna25 »

Ikota je napisao/la:Antune kad igrate sa Velux - ovcima?
u nedjelju popodne..pa jos nisu zapisali rezultat..svi nervozno išcekujemo
:cheer: :cheer:
Spin
Kontakt:

#493 Post Postao/la Spin »

55 je napisao/la:
tuna25 je napisao/la:
Krešo je legenda, prva "trica" u sezoni, to znači da se vraća u formu. Srećom, odigrah ja protiv njega neposredno nakon njegove ozljede, ali i ja sam bio bolestan i eto ti ga na, dva dana kasnije potpuni potop protiv odličnih Zagrebaša... :cry: :cry: :cry:

A ništa, u srijedu u 19:00 igramo protiv Snajpera, pa šta Bog da... nadam se da ću se vratiti u formu i dobiti poneku partiju... :moli: :moli: :moli:

Sretno svima u ovom kolu, iako je veliko pitanje za večeras kako bi bilo da je Boris Bertol igrao protiv Kreše prvi meč, čestitam od srca KoMIŽanima na visokoj pobjedi, predobra ste ekipa da se vucarate dole po dnu lige... :top: :top: :top:
thnx tuna,
od sada lupam samo trice :D

Istina, imao sam jako dobar raspored, zagrijao sam se protiv Kreše Bertola, odigrao protiv Željka kojeg je izmučio Marijan i za kraj imao Ivu.
Ali ovo je prvo kolo u kojem sam se dobro osjećao, a ako ću ja dobro igrati igrati će i Ikota (igramo sada podjednako samo on paničari kada gubimo :D)

Hmm, neću biti umišljen i reći da mi je žao što sam izbjegao Borisa ;), ali okolnosti su bile da nije igrao tjedan dana, da je kasnio i ušao hladan u meč i otpimplao dvije pobjede. Izgledao je da ga se može dobiti.
Žugec
Kontakt:

#494 Post Postao/la Žugec »

zna tak izgledati, ali dobiti ga je čist nekaj drugega :D
Pale
Kontakt:

#495 Post Postao/la Pale »

Žugec je napisao/la:zna tak izgledati, ali dobiti ga je čist nekaj drugega :D

Slažem se Žugec. Lako je trkeljat sa strane :D

Pale
Kontakt:

#496 Post Postao/la Pale »

Private_Driver je napisao/la:Nudimo vam termine od ponedjeljka do srijede, što bi bilo izvedivo, ali se moramo potruditi, ali cujemo se još.
Ponedjeljajk u 19 je opcija koja nam odgovara 100 %
Harmić radi do 19 i onda eventualno malo kasni na meč ;)

Dren

#497 Post Postao/la Dren »

Private_Driver je napisao/la:Mi smo za ovu sezonu gotovi ostatak meceva revija :D čestitke pobjednicima. :s:
Ej Frano, nemoj tako.
Prošlu sezonu Uriho je bio 6ti i išao je ligu više. Vi imate poprilično realne šanse da budete 6ti a ako iznenadite pohabane i/ili velux možete i do 5.og mjesta!
Ako odustanu samo 3 ekipe od 208 koliko ih ima u prvih 19 liga, kao šesti igrate 19.u ligu. A evo, od slijedeće sezone profesionalci odnosno registrirani igrači ne smiju igrati sokaz i vjerujem da će se prvih par liga prorjediti i da će bar par ekipa napraviti fuziju ili odustati. Velike su šanse da će 6.to mjesto voditi u 19.tu ligu.

Stoga, treba gristi jer bolja pozicija znači veću šansu za napredak u 19.u
Pale
Kontakt:

#498 Post Postao/la Pale »

Dren je napisao/la:
Ej Frano, nemoj tako.
Prošlu sezonu Uriho je bio 6ti i išao je ligu više. Vi imate poprilično realne šanse da budete 6ti a ako iznenadite pohabane i/ili velux možete i do 5.og mjesta!
Dren: Kaj su nas več pobjedili ili ?....
Treba im prvo pobjeda protiv KoMIŽe, pa onda mogu dalje razmišljati o Veluxu i gumicama ;)

Dren

#499 Post Postao/la Dren »

ehehe, to što sam rekao zagrebu vrijedi i za vas, al vi ste borbena ekipa i grizete ko pitbullovi bez obzira šta ja pišem tako da vama nema ni potrebe to reći:D
dakako da zagreb treba dobiti i vas i oru i sve ostale konkurentne ekipe koje se bore za 5. i 6. poziciju (mislim da osim za interkapital ipak prve 4 su sad praktički nedostižne mada teoretski jesu)

U svakom slučaju čeka ih zbilja zanimljivih 5 kola i bilo bi šteta da sad klonu duhom što jest čest slučaj kod mladih njihovih godina.
Private_Driver

#500 Post Postao/la Private_Driver »

Mah. . .ovu sezonu smo vec proglasili neuspješnom,nadamo se da ce u slijedecoj biti bolje. Prodiv Komiže možda izgubimo, sad nam je čisto svejedno za rezultat, sve tekme koje su nešto odlučivale su izgubili,a i unutar ekipe nije sve bajno tako da. . . . .više sreće dogodine. . . .
Make your move.
Odgovorite