SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Private_Driver
Jebiga ... Vi ste gotovi, a mi tek počinjemoPrivate_Driver je napisao/la:Mi smo za ovu sezonu gotovi ostatak meceva revijačestitke pobjednicima.
Nadam se da će nam ova pobjeda nad ORA-om malo podići moral u ekipi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Private_Driver
Gle Harmić nam radi noćnu, pa ako bi mogli krenut u 18h bilo bi super.Private_Driver je napisao/la:Svaka čast i vama, koliko sam vidio igrali ste vrlo dobro. . .. mah. . . .slijedeca sezona je naša. . . .samo za Komižane slijed tjedan ako je ikako moguce nek racunaju za mec isto utorak isto vrijeme isto mjesto. . . ..
Onda može malo smuljat izlaz, sat - dva. Ajde probajte u 18h
Ako ne onda četvrtak
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- Private_Driver
Morate nam ponudit bar dva terminaPrivate_Driver je napisao/la:Cetvrtak ne, jer smo 2 od 4 na morumozemo se dogovoriti da on odigra odmah sve svoje partije pa da ide?
On inače radi od 19h tak da i ako igra sve tri zaredom debelo kasni.
Ajde nađite još jedan termin,
Zadnja izmjena: Pale, dana/u uto tra 12, 2011 11:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- Private_Driver
Krešo je legenda, prva "trica" u sezoni, to znači da se vraća u formu. Srećom, odigrah ja protiv njega neposredno nakon njegove ozljede, ali i ja sam bio bolestan i eto ti ga na, dva dana kasnije potpuni potop protiv odličnih Zagrebaša...tuna25 je napisao/la:jak je on igrac,,drago mi je šta se vraca u formu.tuna25 je napisao/la:sve cestitke mom krvniku kreši na trici.....![]()
![]()
![]()
A ništa, u srijedu u 19:00 igramo protiv Snajpera, pa šta Bog da... nadam se da ću se vratiti u formu i dobiti poneku partiju...
Sretno svima u ovom kolu, iako je veliko pitanje za večeras kako bi bilo da je Boris Bertol igrao protiv Kreše prvi meč, čestitam od srca KoMIŽanima na visokoj pobjedi, predobra ste ekipa da se vucarate dole po dnu lige...
thnx tuna,55 je napisao/la:Krešo je legenda, prva "trica" u sezoni, to znači da se vraća u formu. Srećom, odigrah ja protiv njega neposredno nakon njegove ozljede, ali i ja sam bio bolestan i eto ti ga na, dva dana kasnije potpuni potop protiv odličnih Zagrebaša...tuna25 je napisao/la:jak je on igrac,,drago mi je šta se vraca u formu.tuna25 je napisao/la:sve cestitke mom krvniku kreši na trici.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ništa, u srijedu u 19:00 igramo protiv Snajpera, pa šta Bog da... nadam se da ću se vratiti u formu i dobiti poneku partiju...![]()
![]()
![]()
Sretno svima u ovom kolu, iako je veliko pitanje za večeras kako bi bilo da je Boris Bertol igrao protiv Kreše prvi meč, čestitam od srca KoMIŽanima na visokoj pobjedi, predobra ste ekipa da se vucarate dole po dnu lige...![]()
![]()
od sada lupam samo trice
Istina, imao sam jako dobar raspored, zagrijao sam se protiv Kreše Bertola, odigrao protiv Željka kojeg je izmučio Marijan i za kraj imao Ivu.
Ali ovo je prvo kolo u kojem sam se dobro osjećao, a ako ću ja dobro igrati igrati će i Ikota (igramo sada podjednako samo on paničari kada gubimo
Hmm, neću biti umišljen i reći da mi je žao što sam izbjegao Borisa
Žugec je napisao/la:zna tak izgledati, ali dobiti ga je čist nekaj drugega
Slažem se Žugec. Lako je trkeljat sa strane
Ponedjeljajk u 19 je opcija koja nam odgovara 100 %Private_Driver je napisao/la:Nudimo vam termine od ponedjeljka do srijede, što bi bilo izvedivo, ali se moramo potruditi, ali cujemo se još.
Harmić radi do 19 i onda eventualno malo kasni na meč
Ej Frano, nemoj tako.Private_Driver je napisao/la:Mi smo za ovu sezonu gotovi ostatak meceva revijačestitke pobjednicima.
Prošlu sezonu Uriho je bio 6ti i išao je ligu više. Vi imate poprilično realne šanse da budete 6ti a ako iznenadite pohabane i/ili velux možete i do 5.og mjesta!
Ako odustanu samo 3 ekipe od 208 koliko ih ima u prvih 19 liga, kao šesti igrate 19.u ligu. A evo, od slijedeće sezone profesionalci odnosno registrirani igrači ne smiju igrati sokaz i vjerujem da će se prvih par liga prorjediti i da će bar par ekipa napraviti fuziju ili odustati. Velike su šanse da će 6.to mjesto voditi u 19.tu ligu.
Stoga, treba gristi jer bolja pozicija znači veću šansu za napredak u 19.u
Dren: Kaj su nas več pobjedili ili ?....Dren je napisao/la:Ej Frano, nemoj tako.Private_Driver je napisao/la:Mi smo za ovu sezonu gotovi ostatak meceva revijačestitke pobjednicima.
Prošlu sezonu Uriho je bio 6ti i išao je ligu više. Vi imate poprilično realne šanse da budete 6ti a ako iznenadite pohabane i/ili velux možete i do 5.og mjesta!
Treba im prvo pobjeda protiv KoMIŽe, pa onda mogu dalje razmišljati o Veluxu i gumicama
ehehe, to što sam rekao zagrebu vrijedi i za vas, al vi ste borbena ekipa i grizete ko pitbullovi bez obzira šta ja pišem tako da vama nema ni potrebe to reći:D
dakako da zagreb treba dobiti i vas i oru i sve ostale konkurentne ekipe koje se bore za 5. i 6. poziciju (mislim da osim za interkapital ipak prve 4 su sad praktički nedostižne mada teoretski jesu)
U svakom slučaju čeka ih zbilja zanimljivih 5 kola i bilo bi šteta da sad klonu duhom što jest čest slučaj kod mladih njihovih godina.
dakako da zagreb treba dobiti i vas i oru i sve ostale konkurentne ekipe koje se bore za 5. i 6. poziciju (mislim da osim za interkapital ipak prve 4 su sad praktički nedostižne mada teoretski jesu)
U svakom slučaju čeka ih zbilja zanimljivih 5 kola i bilo bi šteta da sad klonu duhom što jest čest slučaj kod mladih njihovih godina.
- Private_Driver