SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Mislim da je problem što je njih 5 podjednako dobrih i dosta je teško odredit tko će igrati. A kako su mladi, svi imaju veće oscilacije u igri pa onda poslije tekme, ako netko podbaci (što je normalno, vidi mene zadnju tekmu ili grka kolo prije), dolazi do razmišljanja "je li bilo bolje da je igrao netko drugi..." i do nezadovljstva statusom. Isto tako normalno. Trebalo bi nekako to skombinirati da najviše dobije ekipa i da svi budu zadovoljni.
Ja bi to riješio jednostavno:
tko najviše trenira taj igra. Ako treniraju 4 igrača jednako onda trening prije se analizira protivnik, pogleda se kome kakva igra odgovara pa onaj kome najbolje ide protiv takvih protivnika taj i igra, a ako su podjednako dobri protiv takve igre onda razigravaju za mjesto u momčadi. Trening prije. Da se unaprijed zna sve. Ako se ne pojaviš na treningu, jebi ga, nisi mislio igrat. Ako se tako postave stvari nema smisla da se netko buni - koliko treniraš toliko igraš i zaslužio si svoje mjesto il u momčadi il na klupi.
Jasna pravila - nema trzavica.
Ja bi to riješio jednostavno:
tko najviše trenira taj igra. Ako treniraju 4 igrača jednako onda trening prije se analizira protivnik, pogleda se kome kakva igra odgovara pa onaj kome najbolje ide protiv takvih protivnika taj i igra, a ako su podjednako dobri protiv takve igre onda razigravaju za mjesto u momčadi. Trening prije. Da se unaprijed zna sve. Ako se ne pojaviš na treningu, jebi ga, nisi mislio igrat. Ako se tako postave stvari nema smisla da se netko buni - koliko treniraš toliko igraš i zaslužio si svoje mjesto il u momčadi il na klupi.
Jasna pravila - nema trzavica.
Vjekoslave u potpunosti se slažem s tobom.vjekoslav je napisao/la:nikako nije dobro ako u ekipi ne postoji poštenej i druženje jel onda nema ničega, naime ako je ekipa dobra mislim na ljude u njoj onda nije ni bitno koju ligu igraš vjeruj mi
Riječ "ekipa" ima dosta jako značenje , bar za mene. Ono bio sam jučer sa ekipom vani.
Eto mi KOMIŽa uopče nismo ekipa na toj razini. Da jesmo mislim da bi rezultati bili daleko bolji
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Private_Driver
Dren je napisao/la:Fala Bogu, mi jesmo
Zapravo smo i počeli kao ekipa vani, gajba pod nogama i raspravom o tome jel bi bilo uputno za naša mlada i napaćena tjela da se bave nekim sportom. Ostalo je legenda
E da. . .. cjenim savjete ali nije sve baš tako jednostavno . . .nismo mi svi u klubu. . . .i tu sam ja kao kapetan napravio nekoliko pogrešaka sa slaganjem stvari( znaju svi na šta mislim da sad ne ističem) neki ljudi su došli prerano drugi prekasno i tako. . . .slijedece sezone ki zna kako cemo bit. . . .
Make your move.
Eto ga, apsolvirali smo i pobjedu protiv Snajpera, druženje nakon meča (ali i tijekom meča) je zaista bilo maksimalno ugodno
, dečki su stvarno super!
Mikloška se popravio u odnosu na zimske vikend turnire, igra čovjek stvarno lijepo, žao mi je poraza od njega kao psu, ali nisam ja ništa više zavrijedio tu pobjedu od njega. U petom setu vodim 4:0, pa 4:5... vodim 8:6 i kakvu mi čovjek pogodi prasicu
, ni sam nije mogao vjerovati... imam 9:8 i servis, ali jbg... ipak se na kraju radovao Mikloška
, a meni nije preostalo ništa drugo nego mu
na pravoj sportskoj borbi i dobroj pobjedi!
Eto ga, velux ne stavlja rezultate, ali neka zato drže gaće u slijedećem kolu protiv nas, igramo u srijedu 20.04.

Mikloška se popravio u odnosu na zimske vikend turnire, igra čovjek stvarno lijepo, žao mi je poraza od njega kao psu, ali nisam ja ništa više zavrijedio tu pobjedu od njega. U petom setu vodim 4:0, pa 4:5... vodim 8:6 i kakvu mi čovjek pogodi prasicu
Eto ga, velux ne stavlja rezultate, ali neka zato drže gaće u slijedećem kolu protiv nas, igramo u srijedu 20.04.
Eto ga, izgleda da su Veluxovci u 5. kolu tukli PBZ-ovce 7:3... Bit će vatre u srijedu... samo da mi mlatnemo ta tri boda!
, a onda komotno možemo na nekoliko
, pa poslije toga i
od sreće... teško je tući velux, imaju tri odlična i iskusna igrača
, baš me interesira kako će odigrati protiv Petog elementa... prognoziram pobjedu Petog elementa!

55 je napisao/la:... , baš me interesira kako će odigrati protiv Petog elementa... prognoziram pobjedu Petog elementa!![]()
![]()
loše prognoziraš
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
jbg, radi se i o navijackom duhu... nama je u interesu da velux izgubi... od njih i od nas, ujajaaaa...Ikota je napisao/la:55 je napisao/la:... , baš me interesira kako će odigrati protiv Petog elementa... prognoziram pobjedu Petog elementa!![]()
![]()
loše prognoziraš
Hah, pa ni u to ne sumnjam... tko zna igrati protiv trave trebao bi napucati Petričevića i Bojčića, nevolja je u tome što ja nemam baš iskustva protiv travaša... napucam čovjeku lopticu, on je vrati travom, a ja gledam i mislim si u glavi "pa kojom putanjom ovo leti..."Ikota je napisao/la:Petre ne brini, KoMIŽa će ih pobjedit
Kada igrate protiv Zagrebaša?
aha ajd fino nadam se i ja da necemo ima poraz,,hehe,,kak snas njihov rezultat nepise jos nista mi u nedjelju igramo s njima..nadam se da ce biti zanimljiv mec..55 je napisao/la:Eto ga, izgleda da su Veluxovci u 5. kolu tukli PBZ-ovce 7:3... Bit će vatre u srijedu... samo da mi mlatnemo ta tri boda!![]()
![]()
, a onda komotno možemo na nekoliko
, pa poslije toga i
![]()
![]()
od sreće... teško je tući velux, imaju tri odlična i iskusna igrača
, baš me interesira kako će odigrati protiv Petog elementa... prognoziram pobjedu Petog elementa!
![]()
![]()
- Private_Driver
Kad je već postalo nemoguće izdržati čekajući rezultat arhitekata i bankara nazvao sam Perkovića koji mi je rekao da je završilo 7:3 za Velux. Tako da je informacija iz prve ruke55 je napisao/la:Netko iz Pbz-a je rekao nekome iz Bridža... u svakom slučaju velux je dobio taj meč... dvojica ljudi iz veluxa su travaši, treba se pripremiti na to!
Hvala ti, Gorane.
Što se tiče veluxovaca, gadni su oni protivnici, jako malo mečeva gube i baš im je krenulo dobro. Ipak, mislim da ćemo ih mi natući, nitko od nas protiv trave nije loš, znamo nešto odigrati i protiv nje, naučili smo u tih nekoliko prigoda koje smo imali.
. No, ima tamo i Kruno Drvar, koji ne igra s travom, nego igra klasično napadačko
, i njega treba nekako dobiti. Velux je u prošloj sezoni izgubio samo četiri tekme, sve četiri od ekipa koje su prošle dalje. Ostale su napucali... Ipak ne mislim da su tako dobri, više su neugodni, npr. dobili su 6:4 protiv pohabanih gumica (znači vrlo teško), a Prišlin i Duić su skupa odigrali samo tri singla od mogućih šest... ma bit će tu svašta!