| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri tra 13, 2011 2:34 pm Naslov
: JOOLA dućan |
|
|
Gdje se nalazi. Bio je kraj Doma sportova, sad je zatvoren. Dali je negdje na novoj lokaciji ili...? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri tra 13, 2011 6:50 pm Naslov
: Joola |
|
|
Nemoj spominjati to ime na stranicama Sokaz foruma, jer je to NAJSTROŽE zabranjeno. Odgovorio bi ti, iz usluge, na tvoj post, ali NE smijem. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri tra 13, 2011 8:40 pm Naslov
: |
|
|
NEZNAM SAD JEL TO ZEKA ILI
OK ak je zabranjeno obrišite temu, a ak nije očekujem bar da mi pošalješ br. moba da te nazovem, ak več nemremo prek p.p.-a razgovarat o tome
Pozzz i tnx _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri tra 13, 2011 11:51 pm Naslov
|
|
ma ne zamjeraj mu, ne zna sto cini... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet tra 14, 2011 1:04 pm Naslov
|
|
Ne bi baš pretjerivao sa takvim konstatacijama Geek.
Bar što se tiče ovog foruma.
Bilo je tu dosta rasprave o Dandoyu, tvoja stranica i dučančić se mogu nać tak da ipak mislim da tu nema cenzure po tom pitanju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet tra 14, 2011 1:12 pm Naslov
|
|
Cenzure (nažalost) ima od nekog momenta, budući da je Butterfly ugovorno vezan sa SOKAZ-om, s pravom ekskluzivnog oglašavanja u biltenu i na webu.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: čet tra 14, 2011 3:22 pm Naslov
: RE |
|
|
Kao što bjelodano vidite iz odgovora vrlog nam webmastera, ja možda jesam star, ali bedast baš nisam i znam što pišem. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet tra 14, 2011 3:37 pm Naslov
|
|
Čuj geek, ti kao nekakav kapitalist bi trebao razumjet same osnove kapitalizma.
Dakle: Nema džabe ni u stare babe!
Ako je čovjek dao određenu sumu za reklamu to treba poštovat.
Ne sumnjam da bi Sokaz prihvatio i druga takva sponzorstva. Iskušaj Predsjedništvo ponudom.
A sad pokude na webmastera. Slabo cenzurira!!
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=1461
Ako je ovo cenzura onda stvarno neznam kaj je sloboda.
Vjerojatno ne dozvoljava tvoju besplatnu reklamu što je i sasvim u redu gledajući s kapitalističkog stajališta. A ipak živimo u kapitalizmu.
Fakat neznam kaj bi ti htio. Da se tvoja stranica i firma mogu besplatno reklamirat dok Sokaz ima urednog sponzora koji je ujedno tvoja konkurencija.
Daj veću ponudu pa možda ti postaneš monopolist Sokaza!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet tra 14, 2011 3:49 pm Naslov
|
|
Evo pobrisano. Možda bi trebo Hići dat moderatora, on bi sigurno guštao to radit?
Ili tebi žac šta kažeš šta kažeš?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: čet tra 14, 2011 4:50 pm Naslov
: RE |
|
|
Da, bojim se da si se slabo uputio u sve "tajne" kapitalizma. Osim profitnih, postoje i "neprofitne" organizacije, tzv. Udruge, u koju spada i Sokaz. Njihova uloga nije maksimiranje profita, već djelovanje u interesu svih svojih članova. A, ne znam, da li je jednoumlje u interesu svih. Da pojasnim, ugovor kojim bi Sokaz "zaradio" 1000 kn, ali prouzročio dodatni trošak svojim članovima od 10000 kn, ne bi bio valjan. Dalje, kapitalizam poznaje i Zakon o zaštiti tržišne utakmice, gdje je pristup tržištu dozvoljen svima. Da završim, da bih dao "bolju" ponudu, morao bi javno biti objavljen natječaj, a, nije mi poznato, gdje i kada je objavljen. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet tra 14, 2011 6:28 pm Naslov
|
|
A jesam otvorio temu
Dobro gdje si mogu kupiti JOOLA gaćice 3xL, one su mi najugodnije  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: pet tra 15, 2011 10:00 am Naslov
|
|
Po kojoj bi to logici Sokaz trebao raspisivat javni natječaj? Haha!
Daš ponudu te ako te odbiju onda se možeš bunit. A ne ovak prije.
Nitko tebe ne sprečava u tržišnoj utakmici.
I nije ovo nikakvo jednoumlje. Jednostavno sponzorstva funkcioniraju tak.
A tko kaže da sokaz od toga ima profit? Vjerojatno znaš šta je profit. Udruge smiju imati prihode kojima će servisirati svoje rashode. Profit i prihod nisu isto!
A sokaz ima i određene rashode. Tak da ti logika nije baš neka. Misliš da se recimo u HOO kojemu je sponzor recimo Jamnica smije reklamirat bez naknade i Studena!?
A isto je neprofitna organizacija koja brine o sportu. Ima sponzore (čitaj prihode) i rashode (čitaj financiranje sportaša). I tko da lovicu za sponzorstvo ima prednost. HNS pije Ožujsko, Sokaz voli Butterfly i tak ti je to.
Ivica Kostelić i HSS prije pričao Simpom, sad mu se nekak više sviđa VIP. Sigurno ne zbog boljeg signala, cijene ili usluge.
Vlašićka voli popit Studenu više od svega. Svi okusi su joj prefini!
Tak da ti predlažem da ponudiš Sokazu određenu naknadu pa ćemo svi na forumu pričat o proizvodima iz tvoje kolekcije. Čak bi se vjerojatno moglo dogovorit da svako malo iskoči link: Kineske gume-ovo-ono!
Al prvo trebaš malo lovice dat. Kolko para tolko muzike!
A ja sam naravno za to da naša udruga ima što više takvih prihoda pa da mi recimo prijavnina na turnirima bude 10 kuna a ne 50. To je isto dobrobit za članove. Il recimo da smanjimo članarinu na 50 kuna zbog nekog jakog sponzorstva!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet tra 15, 2011 10:08 am Naslov
|
|
jeej, zacka za precednika!  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet tra 15, 2011 10:20 am Naslov
|
|
Zacko, imas moj glas  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 15, 2011 10:33 am Naslov
|
|
Ima i moj  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 15, 2011 11:41 am Naslov
|
|
pitanje je je li sokaz potpisao ekskluzivni ugovor ili ne. Ako nije ekskluzivni ugovor, ne vidim razloga da i drugi proizvođaći opreme ne ponude sponzorstva.
Mada, neznam baš kako to funkcionira sa butterflyem...znam da mi sokazovci imamo neke popuste na opremu, da se na turnirima igra butterfly lopticama...ali koliko ja znam to je otprilike to! I to je malo za ekskluzivni ugovor.
Evo primjer:
Arena Prečko je isto sponzor. Vikendom je sat igranja za sokazovce 25 kuna.
Vikend turnir u Prečkom, kotizacija 30kn. Prijavi se 40 igrača i to je 1200 kuna.
Igra se na 8 stolova i zauzeti su od 9 negdje do 2. I da nema nekog popusta na količinu i to što je turnir u organizaciji SOKAZA a ne pojedinačna tekma sokazovaca, prijavninom se pokriju stolovi. Ostaju još troškovi organizacije.
Ako je 3-4 paketića loptica i medalje sve što se dobije od butterflyja a imaju ekskluzivu za štand i promociju, moje skromno mišljenje je da je to premalo. A za medalje nisam siguran.
No vjerujem da ima ljudi ovdje koji puno bolje znaju situaciju i načine sponzoriranja pa ako su voljni nek se jave i razbiju moju zabludu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 15, 2011 12:07 pm Naslov
|
|
Samo želim JOOLA gaćice 3xL  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 15, 2011 12:13 pm Naslov
|
|
daj odgovorite čovjeku na PM ako netko zna
Ili imamo nešto krasno u zamjenu ako ti odgovara!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 15, 2011 12:25 pm Naslov
|
|
qoute: stylish lightweight shorts :end quote
Ikota maneken  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 15, 2011 2:06 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | qoute: stylish lightweight shorts :end quote
Ikota maneken  |
TEŠKO JE SA 110 KG BIT MANEKEN
Jebe me to kaj su mi Butterfly 3xL malo na knap (kad sesaginjem po lopticu dok su JOOLA-ine super.
Vidim da ste neozbiljni pa bum lagano potražil na drugoj str.
Pozz i može laganini  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|