SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Imao sam čast igrati protiv Drvara na zimskom turniru.
Vodil sam ga 2.0 u setovima i na kraju izgubil 2.:3
Čovjek je u pingaču više nego kaj ja imam godina.
Mislim da Velux pobjeđuje na iskustvo više nego na igru.
Znam das sam igrački bolji od njega, a onda stei Vi
Što se tiče trave.... Imam jedno iznenađenje za travaše
Vodil sam ga 2.0 u setovima i na kraju izgubil 2.:3
Čovjek je u pingaču više nego kaj ja imam godina.
Mislim da Velux pobjeđuje na iskustvo više nego na igru.
Znam das sam igrački bolji od njega, a onda stei Vi
Što se tiče trave.... Imam jedno iznenađenje za travaše
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Tuna daj reci (zamoli) Veluxovcima da meču rezultate na forum.
Vjekoslave to se i tebe tiče. Ti čim nemaš pozitivan rez., nekak ti se ne meču rezuiltati
Vjekoslave to se i tebe tiče. Ti čim nemaš pozitivan rez., nekak ti se ne meču rezuiltati
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Sve 5 Vjekovjekoslav je napisao/la:Pa rezultat je unešen unesli kolege iz druge ekipe, nije to radi skora mojeg
Moja greška, zaboravil sam da vam je sad novi kapetan u ekipi.
Nisam mislil na tvoj osobni skor, već na ekipni
Stvarno se slažem... pa niti da mu se omakne slučajno u jednom od tih silnih setova... garant je imao i nekoliko neiskorištenih meč lopti, kakav peh!Dren je napisao/la:asti. uriho stvarno nema sreće. pazi ovo:
Blažević, Tomislav - Androić, Darko 11:6 11:9 12:14 11:13 14:16
2:0 a onda izgubit 3 seta za redom na razlike
Inače, danas odradismo dobar trening, kapetan Miki
Evo me upravo s tekme, Peti element je dobio Veluxa 6:4.
Pažek je izgubio od sve trojice, još je i Jakić izgubio od Bojčića... to su ta četiri poena.
Sve u svemu, velux igra jako dobro; Drvar igra potpuno čisto s običnim gumama, Bojčić također, ali gospodin je penholder... na backhandu mu je drvo
Gospodin Petričević pak igra s travom na backhandu, jako je dobar igrač i dugo drži lopticu u igri. Danas je izgubio od Škreblina, ali zaista igra odlično.
Najviše mi se dopao penholder Bojčić, doista može napraviti svašta u meču, Jakić mu je uzeo prvi set, ali zato ga je kasnije Bojčić
, nevjerovatno je pogađao kada se razigrao... nadam se da mu neće ići tako dobro protiv nas jer ćemo se fakat namučiti kao psi...
Ali su ljudi jako društveni i odlični su dečki
, bit će nam s njima u srijedu jako veselo, nadam se da ćemo nakon meča imati i razloga za

Sve u svemu, velux igra jako dobro; Drvar igra potpuno čisto s običnim gumama, Bojčić također, ali gospodin je penholder... na backhandu mu je drvo
Najviše mi se dopao penholder Bojčić, doista može napraviti svašta u meču, Jakić mu je uzeo prvi set, ali zato ga je kasnije Bojčić
Ali su ljudi jako društveni i odlični su dečki
- Private_Driver