igramo jedanaestu ligu i tražimo igrača za ovu polusezonu. Prijavljeno nas je 4 ali zbog čestih izostanaka se jedva uspijemo skupit.
Score nije nikakv uvjet, bitno je da je čovjek normalan - odgovoran u smislu da znamo da će doći na meč, da se ne svađa bezveze i sl.
Imamo dobar i besplatan prostor u centru (Bijenička), obično bacimo trening nedjeljom u Domu sportova.
Naravno hitno je jer je sezona već počela, javite se na moj PM ili na 095 877 63 54. Možete kontaktirati i Dragu Špoljarića (poznatijeg kao Alf) isto na PM.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Evo još uvijek tražimo jer se teško skupljamo, ako ima nekog tko ne putuje često i ovo mu je prvi hobi neka se slobodno javi na PM ili gore navedene brojeve telefona!
Jopi, probajte kontaktirati Sokka. Momak traži ekipu bar za igranje...nekoć je igrao stolni, i student je pa će valjda imat vremena!
Nije registriran ni u jednoj ekipi pa bi mogao odmah poćet a to što je već igrao može znaćiti i da bi vam mogao čak biti i pojačanje