3.liga prolječe 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Izra
Kontakt:

#81 Post Postao/la Izra »

danas u 17h :)
ib
Site Admin
Kontakt:

#82 Post Postao/la ib »

Ja sam čuo da je Bilić ozlijedio leđa u tom meču. Mislio sam da nije igrao poslije, al ko zna, možda je pokušao. :confused:

Siguran sam da će nam Washo dat odgovor! :cheer:
ČUPKO

#83 Post Postao/la ČUPKO »

mozda i ja dođem bar na zadnju partiju ako dobijem slobodno najlošiji čokljavac leti van :gitara: :headbang:
ib
Site Admin
Kontakt:

#84 Post Postao/la ib »

:znoj: :rofl:
Izra
Kontakt:

#85 Post Postao/la Izra »

i stvarno je letio najlosiji cokljavac van zadnju partiju (ja :zubo: ) i kapetan je obavio sto je trebao. al najvece pohvale kamenom i pogotovo ib-u koji je cak i lovrica polovio, bilo ga je na sve strane ma milina od meca za gledati! :cerek:

na kraju smo ih cak i u paru scokljali za konacnih 7:3. svaka cast decki, ja sam bio za nista ali ostatak ekipe je majstorski odigrao. :s:
Dren

#86 Post Postao/la Dren »

eeee onda je ib loše upisao jer tamo piše da je gregov dobio hrgu.
valjda ti je htio dignut moral :D
ib
Site Admin
Kontakt:

#87 Post Postao/la ib »

Ni minut mi ne daš da popravim :cekicem:
(skužio sam kad sam vidio da je na sažetku lige bolji od mene :hihihi: :srki:)

Anyway, moje zahvale idu vjekki na gaćama* jer bi bez njegove posudbe morao gologuz za stol. Što bi kod protivnika vjerojatno izazvalo isti efekt u terminima rezultata mojih mečeva. :strah: :cry:
Sori Vjeko ako sam ih proširio i rastego :O: (od iza, jel :O:) pa ćeš sad hodat ko Briđet Đouns po dvoranama. :vidiga:
Dećki moji krojaćki i naši vijerni navijaći :grouphug: (<-- textilci i brnas), imate me za bilo koji trening da naučite igrat na tu čokljavu gumu (dok je još imam na reketu :fucka:) i da vas više nikakav travaroš ikad ne dobije. Osim mene. I Mirkeca ajde :cerek:

I na kraju, naš plan da imamo najviše uigranih parova u ekipi se polako pretvara u realnost! :rozi: potvrđujući tezu da se dva čokljavca uvijek lako dogovore :five:

*kad kažem gaće mislim na hlače
wolf
Kontakt:

#88 Post Postao/la wolf »

Još će od ovih Utrina postat respektrabilna momčad :top: :lux: :cheer:

IB - :top: :s: :s: :s: za pobjedu nad Lovrićem , al priznaj da ti je prije meča Brki sigurno dao par korisnih savjeta :E: :zubo:

Veš i bez treninga :top: neda Hrgi do pobjede :rolleyes: kad ima te zahebane soft lob udarce :skace: :zubo:

Tonči zaspao na lovorikama od prošle tekme :bis: možda su ga iscrpile prošlotjedne "groupies" :cice: :top: :zubo:

Kameni standardno zaheban :top: , vidim i da se protiv Igora dobro držao :top: , trebal si ga malo više sprovocirat , znaš da to tebi dobro ide :E: :zubo: :top:
Brkijev najbolji učenik :rofl: :top:

P.S. ako ste primjetili višak ovih smajlića :top: to odražava moje trenutačno fizičko stanje :( čak razmišljam o promjeni nicka u Hitchiker :top: :zubo: )
Dren

#89 Post Postao/la Dren »

ib je napisao/la:Ni minut mi ne daš da popravim :cekicem:
(skužio sam kad sam vidio da je na sažetku lige bolji od mene :hihihi: :srki:)
:zubo:
ib je napisao/la: Dećki moji krojaćki i naši vijerni navijaći :grouphug: (<-- textilci i brnas), imate me za bilo koji trening da naučite igrat na tu čokljavu gumu (dok je još imam na reketu :fucka:) i da vas više nikakav travaroš ikad ne dobije. Osim mene. I Mirkeca ajde :cerek:

Nemoj reč da se ostavljaš trave? :eek:
Ajd nemooooj :cry:
ČUPKO

#90 Post Postao/la ČUPKO »

bravo dečki za sinočnju izvedbu :lux: za sljedeči tjedan ču ponudit utorak 17h i srijeda 19.30 javite jel vam paše čokljavci :gitara: :headbang:
Washo

#91 Post Postao/la Washo »

Washo is back!!! :cerek: Nisam bio na netu, imao sam ispite, i gle što se sve događalo, bućo i huberica poludili, pišu po svim forumima, još malo pa će zakupiti i forum prostor 22.lige, i ženske naravno!!!
Čestitke Utrinaši, Brnas mi je rekao da mu ništa nije važno ove sezone, osim da vas pobijedi, mislim da je sada odahnuo, jer mu sad više ništa ne mora biti važno :B: ! Što se tiče onoga zapisnika, Bilić je igrao protiv Stepana, i Stepan ga je pošteno dobio, sudio je neki mali tamo što ga Bilić trenira i on je sve pisao, ja nisam ni vidio zapisnik, ali ja i Ladović nismo igrali s Bilićem, jer je istegnuo leđa u meču sa Stepanom! A zašto su oni to tako ostavili, i zašto nisu maknuli Bilića iz ostala dva meča, nemam pojma, ali znam da imam pozitivan skor s njime, što bi big dedi za sve sokaz mečeve rekao: " Pa to je skroz realno" hehe :lux: ;)
ib
Site Admin
Kontakt:

#92 Post Postao/la ib »

Nemaš više :mig: hvala na pojašnjenju! :top:
Washo

#93 Post Postao/la Washo »

Mi dobili Z. Ceste, Stepan dobio Maslovaru, evo banfićka kratko, jasno i sadržajno!!! :B:
ib
Site Admin
Kontakt:

#94 Post Postao/la ib »

Untisunpora kako igra taj čovjek! :s:

Zašto ne upisujete preko neta rezultate? :confused: Ako slučajno ostanete u ligi, spremite se na maltretiranje u vezi toga. :cekicem:

EDIT:
Evo donio tata faks, vidim da niste bili domaćini :O: Šta je ovo bilo s Ladovićem, ozljeda neka? :(
Washo

#95 Post Postao/la Washo »

Ma Ladovića pokočila leđa, al mlad je on, biti će ko nov kad najviše bude trebalo, u birtiji!!! :rofl: Pa takav sav pofrkan nam je dobio možda i odlučujuću partiju!!!
ČUPKO

#96 Post Postao/la ČUPKO »

dogovorena tekma za srijedu u 17.h javite ako neko nebu mogao doći da ga ja probam zamjenit :gitara: :headbang:
ib
Site Admin
Kontakt:

#97 Post Postao/la ib »

Svi možemo :B:
ČUPKO

#98 Post Postao/la ČUPKO »

:cry: onda morate dobiti mene onda nema ali očekujem live rezultate :gitara: :headbang:
ib
Site Admin
Kontakt:

#99 Post Postao/la ib »

ma samo ti doći daćemo ti da igraš :cerek: :bicedobro: a ako budeš dobar moćeš i odsudit koju :cheer: :hihihi:
ČUPKO

#100 Post Postao/la ČUPKO »

rađe čuvam slobodne dane kad ču biti koristan ekipi,pazite se jer možda dođe i bilić s njim sam razgovarao :gitara: :headbang:
Odgovorite