2. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
bigdedi

#21 Post Postao/la bigdedi »

nije se ozlijedio... eto, izgubio je... vidite da se može igrati protiv registriranih veterana, pa tako i pobijediti.... :)

edit:

i jos nesto.... nitko ne pita kako je zupancic dobio stipa, a izgubio od perina... :confused: :confused:

i dobro da je odra dobila jer inace bi svi cendrali kako je to dogovoreno, a ovako vidite da ti registrirani veterani uopce nisu "prejaki" za sokaz, i da je sokaz i s njima interesantan, te da su mecevi napeti...

i cestitke zvonku na trici i paru, odlucio je mec :top: :top: :top: :top:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
zacko

#22 Post Postao/la zacko »

Ma ok je to.
Realno je da Željko Glad dobije Taboršaka.
A o Bartolu niti da ne govorim.
Jednostavno Mirek nezna na materijale igrat i ne paše mu ta malo profinjenija spora igra.
I ti ga ubijaš vjerojatno na treningu, Bigdedi.
A i parove nikad nije znao igrat pa mi je i to logično!
Tak da je to čist realan razvoj događaja na toj utakmici.
:cheer:
bigdedi

#23 Post Postao/la bigdedi »

eto vidite, i zacko je realan čovjek i shvaća situaciju, pa i bartol je valjda registrirani veteran, a glad ako i nije registriran, onda bi trebao biti... on ga je dobio na iskustvo, a između ostalog ima materijal :top: :top:
I ti ga ubijaš vjerojatno na treningu, Bigdedi.
a kad si me još ovak lijepo pohvalio, imaš pivu od mene kad se vidimo :pivo:

uostalom.... naravano da ga ubijam na treningu, pa vidio si u bazi sokaza da imam skor 1:1 s gladom... dobro si ti to primjetio ;) :D
ib
Site Admin
Kontakt:

#24 Post Postao/la ib »

Mwahahahaha GO ZACKO :rofl: :rofl: :lol:

Backfired like a boss, Jura najedi se malo svoje medicine :E: :vidiga:
bigdedi

#25 Post Postao/la bigdedi »

ib: ne kužim te :confused:
ib
Site Admin
Kontakt:

#26 Post Postao/la ib »

P'ono, taste some of your pwn medicine i te šeme, strolo te lik lijepo :cerek:
bigdedi

#27 Post Postao/la bigdedi »

pa sve je dobro rekao
.

(da, u drugom redu je točka)
ib
Site Admin
Kontakt:

#28 Post Postao/la ib »

copycat :vidiga:

Bome je, s lijepim ironijskim odmakom :top:
bigdedi

#29 Post Postao/la bigdedi »

al čovjek je izgubio, ne svaćam čemu potreba objašnjavanja...

ajd sad, kad ste u tom điru, meni ovo objasnite, ili ovo (s osvrtom na ovo)
Burke

#30 Post Postao/la Burke »

bigdedi je napisao/la:nije se ozlijedio... eto, izgubio je... vidite da se može igrati protiv registriranih veterana, pa tako i pobijediti.... :)
Možda se nije ozlijedio, ali je možda npr. imao temperaturu 42.
Ovdje uopće ne potcijenjujem Glada i Bartola, dapače, ali me svejedno nisi uvjerio... :nene:
bigdedi je napisao/la: i jos nesto.... nitko ne pita kako je zupancic dobio stipa, a izgubio od perina... :confused: :confused:
Poznavajući dotične igrače, ovo mi nije neko veliko iznenađenje!
bigdedi je napisao/la: i dobro da je odra dobila jer inace bi svi cendrali kako je to dogovoreno, a ovako vidite da ti registrirani veterani uopce nisu "prejaki" za sokaz, i da je sokaz i s njima interesantan, te da su mecevi napeti...
Naravno da nisu htjeli pustiti utakmicu! :confused:
Možda su samo htjeli "dokazati" nešto drugi - u svezi, glede, jeli... možebitne odluke o budućoj zabrani nastupa registriranih igrača pa je tako registrirani igrač popušio dvije partije protiv odličnih rekreativaca!? :confused: :znoj: :visi:
Burke

#31 Post Postao/la Burke »

bigdedi je napisao/la:al čovjek je izgubio, ne svaćam čemu potreba objašnjavanja...

ajd sad, kad ste u tom điru, meni ovo objasnite, ili ovo (s osvrtom na ovo)
Ovo prvo: ili je Bilić bio "strgan" ili je to "zapisnik" kao i "mnogi drugi"
Ovo drugo i treće se ne mora objašnjavati jer je sve više-manje u granicama "normale" i ne vidim neka veća iznenađenja jer tu objektivno svatko svakog može dobiti - ovisno o danu i raspoloženju :ne zna:

Budimo realni, Miro je nekoliko klasa iznad svih ovih igrača (pa i jačih od njih), pa to baš i nije za uspoređivati.
bigdedi

#32 Post Postao/la bigdedi »

Burke je napisao/la:Poznavajući dotične igrače, ovo mi nije neko veliko iznenađenje!
pa nije ni iznenađenje da glad dobije taboršaka

Burke je napisao/la:Možda su samo htjeli "dokazati" nešto drugi - u svezi, glede, jeli... možebitne odluke o budućoj zabrani nastupa registriranih igrača pa je tako registrirani igrač popušio dvije partije protiv odličnih rekreativaca!? :confused: :znoj: :visi:
sviđa mi se način na koji razmišljaš

slika
bigdedi

#33 Post Postao/la bigdedi »

gle igrao sam protiv njih, i tonči (zvan trica) je prejeben igrač :cerek:, dok ovaj bućo je bogec totalni... :E: ..a što se u ovom drugom meču zbivalo nek nam kaže netko tko je bio tamo :) :zubo: :D
ib
Site Admin
Kontakt:

#34 Post Postao/la ib »

Pa već sam objasnio da je Bilić povrijedio leđni mišić :( i da, kolko sam ja čuo, vjerojatno neće igrati do kraja sezone. :flop:

I da je pisanje poraza njemu ili pokušaj da ostane igrati spigan za stolom i borit se za ekipu, ili nečija kriva forma upisa da igrač ne može izaći iz igre (da ne bude zabune, njihova ekipa je unijela zapisnik, tako da iživljavanje protivnika možeš isključiti).

Uglavnom, nema nikakve šanse da me uvjeriš da Bilić u snu može izgubiti sve tri tamo. Nema je. :ne zna:

Za Taboršaka ista stvar, ja sam tvoju opasku za registrirane shvatio kao trolironiju :cerek: jer te drukčije ni ne mogu shvatiti, ali i dalje sam uvjeren da ona to jest, i da nas nisi zbilja pokušao uvjerit da Taboršak ne može dobit ovu dvojicu.
ib
Site Admin
Kontakt:

#35 Post Postao/la ib »

Što se mojih mečeva tiče, to je sve namještaljka, svi znamo da je Lovrić za klasu jači od Taboršaka i Bilića, a za Rajka i sam znaš da jedva zna držat reket, zar ne? :rofl:

Isto kao i tvoj meč s Tončem za kojeg si dva dana prije reko da nema šanse da te dobije. :top:
bigdedi

#36 Post Postao/la bigdedi »

ne kažem da ih ne može dobiti, dapače, da se kladim, stavio bih na njega... ali izgubio je... EOD
ib
Site Admin
Kontakt:

#37 Post Postao/la ib »

Fair enough. Samo ti si prvi krenuo u dramu sa novim pravilom. :mig:
bigdedi

#38 Post Postao/la bigdedi »

ib je napisao/la:a za Rajka i sam znaš da jedva zna držat reket, zar ne? :rofl:
tak nekak, zato me i čudi kad igraci poput perina, ili buće nekog dobiju... a rajka nisu nikad...
ib je napisao/la:Isto kao i tvoj meč s Tončem za kojeg si dva dana prije reko da nema šanse da te dobije. :top:
ne seri! cetiri dana prije.
zacko

#39 Post Postao/la zacko »

ne kažem da ih ne može dobiti, dapače, da se kladim, stavio bih na njega... ali izgubio je... EOD
Koeficijent bi bio 1,001:1000!
Veća je vjerojatnost da će Nadal izgubit u prvom kolu Roland Garrosa.
Al dobro. Kladit ću se ove godine na protivnika od Nadala jer možda je takva godina puna iznenađenja. Krenulo od Taboršaka! :)
Brod

#40 Post Postao/la Brod »

Odgledao jučer derbi J.T. II-Utrine,pa iako je reza malo iznenađujuća,stvar je što Burke kaže trenutne inspiracije i raspoloženja igrača.
Hrga je bil :ljut: (što je već klasika),još malo izpotenciran Brnasom :vidiga: :hihihi:
Tonči il briljira :mirko: ili odigra s prevelikom rezervom :strah: ,ko jučer!
Banfička je jučer bio :woohoo: i spojio je 3 najbolja meča za redom koja sam ga ja gledao, ikad!Prelomnica je bila kad je dobio Lovrića(koji inače ubija travaše :clint: ) u meču sa pregršt prejebenih poena koji su daleko iznad razine 3. lige!
I još je na kraju uletil Veš :headbang: :gitara: sa softom, na već :darkevil: Hrgu!
E da, skoro zaboravio Kamenog!Al Kameni ko Kameni :pfff: većinu vremena :vidiga: :rofl: na Hrgin :ljut: Stand-up show,al je ipak složil dvicu :cestitamo:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Odgovorite