NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20. liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vjekoslav

PostPostano: sri tra 20, 2011 5:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kao što se vjerovatno svi primejetili Uriho izgubio 7:3 od bolje ekipe.
Skiram kapu ORI na borbenosti poštenju i naravno na gostoprimstvu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dylan dog

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

WaterDog (napisa):
Snajper vs. BK element u petak 22.04. u 19h Arena Prečko

Very Happy to će vam po statistici bit laka tekma. ne brinite se. pozdrav i vidimo se tad
[Vrh]
55

PostPostano: sri tra 20, 2011 12:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opaaa... pa imamo i "Snajperista" na forumu, super! Yesss! Yesss! Yesss! Pa gdje si bio do sada!? Dobro, bolje ikad nego nikad... Thumbs up
Tekma između vas i Bridža ne bi nikako trebala biti neizvjesna (nikad ne reci nikad), dođu li vam u punom sastavu, bit će vam jako teško... imaju dva izvrsna i dva dobra igrača, ali i jednog koji tek uči i sprema se za svoj prvi meč ove sezone! Zubo Naprijed Gordane! Beljenje

Bridž je najozbiljniji favorit za osvajanje 20. lige, peti element im dahće za vratom... bit će još svašta!
Danas Intercapital gostuje kod Veluxa, jedva čekam početak tekme i već sam dobro svezao gaće, da ne bude Cekicem po glavi Pojma nemam Facepalm
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri tra 20, 2011 12:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bome, stvari se kompliciraju na svim frontama!
Dakako, kao što smo predvidjeli poslije prve dvije utakmice, 5 element je opravdao ulogu favorita. Ove dvije pobjede su im osigurale drugo mjesto jer teško da mogu gubiti bodove do kraja sezone.
Mi još ih možemo ugroziti ali imamo puno teži raspored i očekujem ih na prvom mjestu a nas, velux, pohabane i intercapital u borbi za drugo i treće.

U sredini tablice još kompliciranije. Zagreb i uriho još uvijek mogu do 5og mjesta ali ni ostali nisu daleko i bit će to borba za sredinu tablice, do zadnje kapi krvi!

Što se tiće ispadanja i tu je fakat sve otvoreno...jedino snajper ima nezavidnu situaciju, no 4boda razlike između njih i "safe" zone nisu puno za zadnjih 5 kola.

Dosta zanimljivo i zabavno Very Happy
Očekujem u slijedeća 2 kola rasplet što se tiće prvog mjesta, a vjerojatno i drugog i trećeg.

eto, poslije više od pola sezone tek sad postaje napeto. bravo momci Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: sri tra 20, 2011 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala, Dren... nama su praktičnki presudna naredna dva kola, tj. Velux arhitekti i Pohabane gumice, frcat će sa svih strana! Rocket launcher Trebat će nam svima mirnoće i sreće da lijepo privedemo sezonu kraju, liga nam je totalno interesantna... Dren, pogledaj što je Bruno napravio u zadnjem kolu! (9. liga, Šlankeri) Prava je legenda! Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
dylan dog

PostPostano: sri tra 20, 2011 12:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Opaaa... pa imamo i "Snajperista" na forumu, super! Yesss! Yesss! Yesss! Pa gdje si bio do sada!? Dobro, bolje ikad nego nikad... Thumbs up
Tekma između vas i Bridža ne bi nikako trebala biti neizvjesna (nikad ne reci nikad), dođu li vam u punom sastavu, bit će vam jako teško... imaju dva izvrsna i dva dobra igrača, ali i jednog koji tek uči i sprema se za svoj prvi meč ove sezone! Zubo Naprijed Gordane! Beljenje

Bridž je najozbiljniji favorit za osvajanje 20. lige, peti element im dahće za vratom... bit će još svašta!
Danas Intercapital gostuje kod Veluxa, jedva čekam početak tekme i već sam dobro svezao gaće, da ne bude Cekicem po glavi Pojma nemam Facepalm
pa evo javio sam se mada nemam šta pametno za reć pošto smo tu gdje jesmo. mi smo tu zbog društa i bitno je sudjelovat. pozdrav i sretno dalje
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri tra 20, 2011 12:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Dren, pogledaj što je Bruno napravio u zadnjem kolu! (9. liga, Šlankeri) Prava je legenda! Klanja se Klanja se Klanja se

je, vidio sam. Ni seta da pokloni. Klanja se Klanja se Klanja se A tako ti je to kad se trenira sa stolnoteniskim nadama veteranske lige (za jedno 20 god Zubo )
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri tra 20, 2011 9:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

opa!
velux - intercapital 4:6
nevidal 3
grk 2
miki 1
dovoljno za pobjedu Juhuu

svaka čast momci!!!
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: sri tra 20, 2011 9:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
opa!
nevidal 3
grk 2
miki 1

svaka čast momci!!!

Moram priznati ovo me ohrabruje.
Pale

PostPostano: sri tra 20, 2011 9:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam intercapitalu na pobjedi Klanja se
Miki svaka čast na borbenosti Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuna25

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
opa!
nevidal 3
grk 2
miki 1

svaka čast momci!!!

bravisssimoooo
[Vrh]
55

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Čestitam intercapitalu na pobjedi Klanja se
Miki svaka čast na borbenosti Klanja se

Heh, dobri moj Ikota, ne samo na borbenosti... mene je Drvar prebio, Danielu je zadao najviše muke (6:6 u četvrtom setu) od sve trojice, a Miki je visio 6:10 u petom setu, iako je odlično igrao... Klanja se Klanja se Klanja se Izvukao je peti set i dobio živi meč za 5:3, prije toga ja Bojčića isto u pet setova za 4:3... totalna drama! Znoj Znoj Znoj
Onda je Daniel dobio rutinirano gospodina Petričevića 3:0 i to je bilo 6:3... Yesss! Yesss! Yesss!
Kron i ja smo razbijeni u parovima od Drvara (opet me je razvalio... Cursing ) i Bojčića... Cekicem po glavi

Inače, ljudi su divni i maksimalno društveni i pristojni... pokušat ću dogovoriti kakav trening i roštilj s njima! Pingic Hrana

Svaka im čast, dragom Bogu hvala što smo uspjeli odnijeti bodove! Daniel sve to riješi tako rutinirano... Clint
[Vrh]
tuna25

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Bome, stvari se kompliciraju na svim frontama!
Dakako, kao što smo predvidjeli poslije prve dvije utakmice, 5 element je opravdao ulogu favorita. Ove dvije pobjede su im osigurale drugo mjesto jer teško da mogu gubiti bodove do kraja sezone.
Mi još ih možemo ugroziti ali imamo puno teži raspored i očekujem ih na prvom mjestu a nas, velux, pohabane i intercapital u borbi za drugo i treće.

U sredini tablice još kompliciranije. Zagreb i uriho još uvijek mogu do 5og mjesta ali ni ostali nisu daleko i bit će to borba za sredinu tablice, do zadnje kapi krvi!

Što se tiće ispadanja i tu je fakat sve otvoreno...jedino snajper ima nezavidnu situaciju, no 4boda razlike između njih i "safe" zone nisu puno za zadnjih 5 kola.

Dosta zanimljivo i zabavno Very Happy
Očekujem u slijedeća 2 kola rasplet što se tiće prvog mjesta, a vjerojatno i drugog i trećeg.

eto, poslije više od pola sezone tek sad postaje napeto. bravo momci Thumbs up

BOME SI TO LIPO ISKOMENTIRA.. Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
tuna25

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Heh, prognoze su uvijek nezahvalne, no pogađam ih dosta dobro (kao što sam danas pogodio pobjedu petog elementa protiv veluxa) Mirko
Mislim da će biti 5:5 između KoMIŽe i STK Zagreb, makar je mišljenje kao i dupe, svatko ga ima... ROFL ROFL ROFL
Čivić igra sve bolje, Palička isto tako, a Harmić me ponajviše iznenadio igrom, dosta je bolji nego prošle godine! Banana dancing
Dečki iz STK Zagreb igraju super i značajno su napredovali od prošle sezone, istina je da su prošle godine napucali KoMIŽu, ali vjerujem da se radilo o nesmotrenom podcjenjivanju, koje se sasvim sigurno neće ponoviti... No no No no
Sretno jednima i drugima, mi smo gosti kod Veluxa u srijedu u 19:00! Bit će vatreno do totala! Rocket launcher

JA SAM SAMO 2PROMASIO ZA SADA JER SAM OCEKIVAO SVIH 10POBJEDA,,BEZ NERJESENIH.. Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tuna, hvala na komplimentima... stvarno si pravi motivator! Klanja se Klanja se Klanja se Odigrao sam dobro protiv Petričevića i Bojčića, nabili su mi puno prasica... Mad , ali prvi meč sam igrao kao da me nije ni bilo... Confused Confused Confused
[Vrh]
tuna25

PostPostano: sri tra 20, 2011 11:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Tuna, hvala na komplimentima... stvarno si pravi motivator! Klanja se Klanja se Klanja se Odigrao sam dobro protiv Petričevića i Bojčića, nabili su mi puno prasica... Mad , ali prvi meč sam igrao kao da me nije ni bilo... Confused Confused Confused

NEBIH REKO MOTIVATOR, VISE KUZITELJ IGRE,,GLE I SAM ZNAS DA JE TESKO 3DOBIT UVJEK JE PRISUTAN PRITISAK Azdaja
ZNAS DA NAM FALI TRECI RAZBIJAC
[Vrh]
55

PostPostano: čet tra 21, 2011 7:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, jako je teško raditi po tri pobjede na meču, posebno protiv dobrih ekipa, jednostavno postoji velika mogućnost da će netko od te trojice odigrati bolje od tebe i eto ti ga sad! Crying
Ali dok mi imamo Daniela (pravi ninja), sve je to toliko lakše... još nam svima fali dosta SOKAZ-ovskog iskustva i ponešto igračkog umijeća da budemo bolji igrači! Headbang
Jučer, nakon što me je gospodin Drvar Cekicem po glavi , svejedno sam bio potpuno miran i pun samopouzdanja, a onda me je krenula i igra, i to stvarno dobro! Iako sam grdo izgubio prvi meč, nisam igrao bez muda, jednostavno nisam se snašao s njegovom servom, ali i pogađanje mi je bilo malo jadno i tako je i završilo - jadno! Question Misli Tuzni
No, nakon meča smo sva četvorica malo to i proslavili, ipak je to velika pobjeda, te smo kao pravi Intercapitalovci otišli na nekoliko Pivo i Smoking , a kada je došlo do Drunk , lijepo smo se Mah mah i otišli doma na Zzz
Slijedeći tjedan možda i rješavamo status u ligi za ovu sezonu, igramo protiv Pohabanih gumica! Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 21, 2011 8:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Kapitalci , bome rehabilitant vam donio pobjedu Thumbs up naravno uz vašu malu pomoć ROFL Thumbs up Zubo
55

PostPostano: čet tra 21, 2011 9:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Bravo Kapitalci , bome rehabilitant vam donio pobjedu Thumbs up naravno uz vašu malu pomoć ROFL Thumbs up Zubo

Krešo, kažeš ti rehabilitant... iako je još uvijek Gips ipak je on naš kapetan, KAPETAN MIKI!!! Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: čet tra 21, 2011 11:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

čestitke intercapitalu Thumbs up pokazali su nam način Cheer Cheer
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.