| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Wang Li Čin Ka
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri tra 20, 2011 9:19 pm Naslov
: |
|
|
predobro ime, predobra igra... nisam baš primjetio da twirla (osim poslije servisa bekendom) al savršeno kontrolira pimpl travom
npr vračanje na 1:43  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: čet tra 21, 2011 1:52 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | predobro ime, predobra igra... nisam baš primjetio da twirla (osim poslije servisa bekendom) al savršeno kontrolira pimpl travom
npr vračanje na 1:43  |
http://www.youtube.com/watch?v=_ST3KJq9Qoc
prouci malo ovaj materijal, pa mi reci da li okrece reket
prezanimljivo igra decko, ali suss ga je namazao ko kantu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: pet tra 22, 2011 3:19 am Naslov
|
|
| koliko ja vidim okreće |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 8:27 am Naslov
|
|
Ma da, okreće...10ak puta u cijelom meću (ako ne računam okretanje poslije servisa)
Ali jako mi se sviđa kako se brani!
Evo jedan link protiv gačine. jako mi se sviđa, jer za razliku od drugih jutube uradaka, ovdje imaš čitav set, a ne najbolje poene.
Interesantno, gačina ga je skroz imao, ali je na kraju ipak izgubio. Jako lijep primjer kako igrati protiv trave, a još bolji kako travom i dobrim kretanjem riješiti ofanzivca (prodao mu je 3put rez travom na forhend što je gaćina zabio u mrežu )
http://www.youtube.com/watch?v=0O_mtwAKmeI
i evo fabijan, meni jako drag travaš twidler, s ofanzivnim štop stilom sličniji Neubaueru nego klasičnom lovcu (kao Ruwen) baš protiv njega.
Šteta što je klipić kratak,volio bih vidit cijeli meč. Teško je uopće skužit da igraju travaš protiv travaša, što mislim da je fabianova greška u taktici. Umjesto napada trebao je igrati svoju igru...ovako je igrao onako kako Ruwenu paše i naravno da je glatko izgubio 3:0.
http://www.youtube.com/watch?v=P5gbnDGf0Mo&feature=related
baš me zanima kako bi prošlo da se fabian branio i igrao kontru. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet tra 22, 2011 8:36 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | Ma da, okreće...10ak puta u cijelom meću |
ih sta je to, nas ib ga okrene 10 puta u jednom poenu. koji traje 8 izmjena.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 8:59 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | Dren (napisa): | | Ma da, okreće...10ak puta u cijelom meću |
pa da, zato i kažem da nije neki twidler
I fabijan, koji jest twidler, okrene reket bar jednom po poenu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: pet tra 22, 2011 9:27 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | Izra (napisa): | | Dren (napisa): | | Ma da, okreće...10ak puta u cijelom meću |
pa da, zato i kažem da nije neki twidler
I fabijan, koji jest twidler, okrene reket bar jednom po poenu. |
onda je po toj logici timo boll najveci twiddler jer stalno vrtulja reket u ruci!!
p.s. ekskluzivno pitanje - je li ma long twiddler?? Ako je, zasto je??
napomena: nije trik pitanje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 22, 2011 9:40 am Naslov
|
|
Aj odlućite oćete li koristit krasnu rijeć twiddle ili twirl kada već naše "okretat" ili "vrtit" reket nije dovoljno hip-cool
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 9:57 am Naslov
|
|
vrtit mi je najbolje. iskreno.
Al je malo nezgodno dobit od toga imenicu za igrača koji vrti. vrtolet? pa onda koristim twirler ili twiddler nekako jednostavnije.
@Magaš: igrač koji vrti reket u poenu da bi odigrao drugom gumom je meni twirler. Ako servira običnom pa okrene poslije serve nije twirler, jer je to samo vratio reket u poziciju u kojoj igra. Ruwen jako rijetko vrti tjekom poena, uglavnom kad pokuša bekend drajv/spin, mada je u oba ova jutube klipića češće vukao bekend travom (što je massive respect ) nego vrtio na crnu stranu i vukao spin.
Tanka je granica između kategorizacije igrača po stilu...al kako nećeš nazvat igrača koji 10 puta zapimpla u meču pimplerom tako mi je teško čovjeka koji okrene reket 10 puta nazvat twirlerom. No kako je vrtenje reketa obično nepostojeće u običnih igrača, 10 puta je masno puno
Tako da neznam šta da kažem
U svakom slućaju, momak igra jebeno, gušt ga je gledat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:03 am Naslov
|
|
Kako me lik ispwno i kulerski nastavio po svom, da bi odmah iza roknuo prvu definiciju s kojom moram priznat da se slažem
Jedina razlika je da meni lik igra bezveze, ko Chen Weixing. Jebeš lovca koji ne zna zalovit forhendom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:04 am Naslov
|
|
| Wang Li Čin Ka (napisa): |
p.s. ekskluzivno pitanje - je li ma long twiddler?? Ako je, zasto je??
napomena: nije trik pitanje  |
O tome ti i govorim. Kao i kod Ruwena, (no ovaj put crvena guma kod Ma Longa) je guma s kojom može generirati više spina na servi. Poslije serve odmah vraća crvenu gumu na bekend. To jest vrćenje reketa, al ne u smislu twiddlera kao stila nego samo efektnije serve. Jer tjekom poena ne vrti već s crvenom je stalno na bekendu.
edit da ne otvaram novi post:
ib:  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:10 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Jedina razlika je da meni lik igra bezveze, ko Chen Weixing. Jebeš lovca koji ne zna zalovit forhendom  |
e jebat ga. moram novi post.
Slažem se u potpunosti!!!! al gledao sam ga u još par mečeva i zna zalovit forhendom, al običnom gumom (i to dosta dobro) al izgleda da mu je stil: ako mi baciš na forhend ja ću te napast pa kud puklo da puklo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:14 am Naslov
|
|
Nu opet se slažemo pa kud ovaj svijet ide?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:53 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
O tome ti i govorim. Kao i kod Ruwena, (no ovaj put crvena guma kod Ma Longa) je guma s kojom može generirati više spina na servi. Poslije serve odmah vraća crvenu gumu na bekend. To jest vrćenje reketa, al ne u smislu twiddlera kao stila nego samo efektnije serve. Jer tjekom poena ne vrti već s crvenom je stalno na bekendu.
|
Nisam primijetio da ML servira sa crvenom gumom, ali mozda si u pravu?
Ali to da Tenergy64 generira vise spina na servi od H3 Neo?
Ne bi se kladio.
Uglavnom, sto se tice eksluzivnog pitanja - ne radi se o tome, vec o smashevima.
Ma long na lob obranu udara smash sa crvenom eu/jap grippy gumom jer je jednostavno brza i bolja za smash udarce.
To uostalom cini i vecina kineskih igraca u zadnje vrijeme, sto je zapravo doslo nakon sto ih je Maze sramotio tamo 2006-te, pogotovo Hao Shuaia a nije ni Wang Hao tada briljirao sa smashevima.
Danas se Borg uspjesno adaptirao.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:56 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Nu opet se slažemo pa kud ovaj svijet ide?  |
vjerojatno zato što, od kad sam postao tata, sam više u doticaju sa svojom ženskom stranom. tro lo lo lo lo
@wang ličin ka: e to ja nisam primjetio. Legendarno...fakat Borg  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 22, 2011 11:19 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | vjerojatno zato što, od kad sam postao tata, sam više u doticaju sa svojom ženskom stranom. tro lo lo lo lo  |
ae, to je ona s mozgom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|