|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mcanadi
|
Postano: pet tra 22, 2011 9:16 am Naslov
: |
|
|
bravo intercapital
drago mi je jer vidim da se kapetan miki vratio
samo se nadam da mu niste dali prerano da se vrati ...
jer sam siguran da je on rekao ... "dobro sam .... mogu "
... a da ne bi bilo
danas sa -om ...
jedva cekam .. nisam igrao ping 10 dana ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 9:45 am Naslov
|
|
Nisam ni ja
još ćemo izgubit zbog neuigranosti
nego, sastavio sam Gorabnu reket i predobar je. Skoro da sam ljubomoran! I mislim da bi ovaj seting i Goci jako pasao.
Inače reket je između all+ i off- sve drvo, dosta čvrst a gume su 2.0 ali mekanije. Pogodan za topspin čak i sa distance...zove se Loop King i jako je nahvaljen na netu. Novi dođe oko 200kn na netu, kod nas vjerojatno oko 250...dobio polovnog + 2 nove gume sve skupa za 300kunića.
Al najbolja stvar od svega mi je zvuk. Kad udariš loptu kako treba čuje se TONGGGG (što je super za početnika jer zna kad je loptu udario kako treba) i mislim da je to iznimno nervirajuće za protivnike
Ja bi ga rado isprobao, al mora Gorabn udarit prvu loptu da se zbondaju i to 
Zadnja promjena: Dren; pet tra 22, 2011 10:22 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 22, 2011 9:54 am Naslov
|
|
Nije Gorban nego Gorabn! Super za reket  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:24 am Naslov
|
|
evo ispravih!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mcanadi
|
Postano: pet tra 22, 2011 12:00 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
Ja bi ga rado isprobao, al mora Gorabn udarit prvu loptu da se zbondaju i to  |
hmhm ... nesto mi je sumnjivo tu ...
ako nisi udario vec prvu loptu ... kako znash kakav zvuk ima ?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 22, 2011 12:35 pm Naslov
|
|
nisam skinija zaštitnu foliju i nisam igrao za stolom, bez stola se ne broji  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:26 pm Naslov
|
|
Evo upravo došao doma s dvoboja s Snajperom
oni imaju 0 bodova
nama doduse nije bio dan ali čupali smo se cijelu tekmu i na kraju na jedvite jade izvukli bodove, mora da je nešto bilo u zraku, za susjednim stolom, tip koji namješta gitaru, prazna arena prečko, veliki petak (tj. ja samo na ribi--> što je za mene uvjek loša ideja)
uglavnom uz Ch-ovu i Drenovu dvicu, moju jednicu i parove ipak s(p)retno došli do bodova
dečkima svaka čast na igri, bilo je dobro i uz napomenu ako i dalje budu ovako igrali i u zadnja 4 kola mogu do sredine tablice |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:27 pm Naslov
|
|
nego Drene ajmo analiza za zadnja 4 kola već dugo nisi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 22, 2011 10:37 pm Naslov
|
|
Ufff... dečki su vas zamalo prebili... Da si ti izgubio zadnji singl, mislim da biste se do kraja lige , kako niste uspjeli izvuči bodove protiv Snajpera! Doduše, Mikloška je sve bolji i sve opasniji s novim materijalom, ali svejedno vam nema izlike, ne popravite li formu do slijedećeg kola, mogao bi vas Velux gadno oderati... Ljudi stvarno igraju dobar pingić , iskusni su i znaju igrati, a sva trojica potpuno različiti igrači...
Daniel, Miki i ja smo odigrali stvarno DOBAR meč i uspjeli ih jedva dobiti... bit će vam gadno... a poslije njih jos i Pohabanci, ajoooj...
Krenuli ste u ligu ovako , ali ako ne želite završiti ovako , brzo potražite izgubljenu formu!
Čestitke vama i Snajperu, bila je prava sokazovska, uzbudljiva tekma!
Danas me Škreba UNIŠTIO na treningu , još uvijek tražim gdje su mi kosti, sutra u 11:00 mu slijedi GRČKA OSVETA!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub tra 23, 2011 9:09 am Naslov
|
|
Da, nismo baš najbolje tempirali formu. Markovi naši se ubijaju od posla, ne treniraju, Goco i ja ne spavamo jer smo novopečene tate (treninge da ne spominjem, dovoljno je 3put se budit preko noći ) i eto ti problema.
Mikloška je pristojno odigrao protiv nas, ali ništa specijalno. Jednostavno, cijela ekipa je odigrala ispod razine...debelo. Jedino sam ja protiv Iličevića (? je li mu to prezime) odigrao par zbilja dobrih poena a i parove smo tradicionalno dobro odigrali, ostalo je sve za bacit.
Al eto, uz puno sreće i unatoč Gocina dva puta od 7:0 na 8:11 i 9:11 smo sačuvali živce i osvojili sve bodove, mada iskreno, nismo zaslužili.
No, iako, kako se ono kaže "kako nama tako i njima" moram se osvrnuti na uvjete u Areni Prečko.
Stol 7, do prozora, vidljivost zbog loše rasvjete i svjetla iz vana nemoguća, prostor nije širok 4 metra da me ubiješ...i još sa strane visi ona mreža za koju možeš zapet kad god ti neko baci balon. Mrežica nezategnuta i postolje klimavo. Stol sa jedne strane nagnut prema dole 1cm najmanje.
Da ne spominjem kroničnu vlažnost od koje ti se reket počne ponašat kao antispin, grbavu podlogu ispod stolova i stolove izlizane u toj mjeri da ti se čini da bi bilo lakše igrati na betonskim. No probleme vlažnosti, starosti podloge i stola...a jebi ga, nema se novaca i bolje išta nego ništa.
No utrpat 7 stolova tako da stol 1 i stol 7 su apsolutno neupotrebljivi za igru zbog rasvjete, te da je svaki drugi stol nagnut na jednu ili obje strane, e to je čist propust. Evo sinoć su do nas 4 postarija momka igrala totalni stolni tenis u parovima, gdje iako je trening, se gine za svaku lopticu. Dovoljno je reći da su jednako često vračali loptice iz našeg terena ko iz njihovog (uz obavezno rušenje pregrada - što nije njihova greška već neadekvatnost prostora)...a ostalih 5 stolova prazno Da ne spominjem legendu koji je došao u prostor i 5 minuta namještao gitaru ne obazirući se na to što ljudi igraju i mole ga da prestane.
Neznam je li itko u SOKAZu može urgirati da se uvjeti u Areni poprave, ali ako može, zbilja je poželjno. Kao da je problem uzet wasser vagu i poravnat stolove, učvrstiti stalke za mrežice i mrežicu, pobrisat tu i tamo stolove i provjetrit prostor s vremena na vrijeme?
Da ne pričam o mogućnosti ravnjanja podloge, spuštanja rasvjete za metar dva, izbacivanja jednog stola da ostali prostori imaju dobre uvjete za igru ili nedaj Bože, kupovine novih stolova ili popravka površine starih!
Neznam, nemam ništa protiv nikoga, svako treba zaraditi svoj novac...no ako bi sokazovci jednostavno odbijali igrati u takvim uvjetima (posebice stol 1 i 7) možda bi se vlasnik Arene i zapitao jel mu trebaju dva stola ispod granice igrivosti neke natjecateljske lige na kojima nitko ne želi igrati ili ne. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub tra 23, 2011 12:59 pm Naslov
|
|
Dren; Koji je razlog igranja na stolu br. 7, dok su ostali stolovi zjapili prazni (osim stola6)
Mogli ste se ljepo prebaciti na stol br 5. Mislim da je bil prazan cijelo vrijeme (bil sam tam do nekih 20h)
Uvjeti su bili isti i Vama i Snajperu. Pa igral si več u "Areni" i prolazil grupe i radil dobre rezultate
Jedino se slažem sa tobom u tome da ste podbacili u igri.
Mikloška Vas je pobjedio prije svega svojom dobrom igrom, a Vaš loš dan mu je samo u tome pomogao  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub tra 23, 2011 3:01 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dren; Koji je razlog igranja na stolu br. 7, dok su ostali stolovi zjapili prazni (osim stola6)
Mogli ste se ljepo prebaciti na stol br 5. Mislim da je bil prazan cijelo vrijeme (bil sam tam do nekih 20h)
Uvjeti su bili isti i Vama i Snajperu. Pa igral si več u "Areni" i prolazil grupe i radil dobre rezultate
Jedino se slažem sa tobom u tome da ste podbacili u igri.
Mikloška Vas je pobjedio prije svega svojom dobrom igrom, a Vaš loš dan mu je samo u tome pomogao  |
Neznam zašto se nismo mogli prebaciti na druge stolove, rekli su nam da ne može. valjda su rezervirani, ali zato što je veliki petak te se ekipe nisu pojavile.
Pa i rekao sam da su uvjeti bili isti i nama i Snajperu i to nije problem.
Da, igrao sam već u Areni i uvijek sam bio poprilično nezadovoljan. I gotovo svaki igrač sokaza s kojim sam razgovarao se žalio.
A to, uvjeti su vam isti, to je kao fora ajte igrat košarku s medicinkom. uvjeti jesu isti, ali je li to košarka?
Što se tiće Mikloške, čovjek nas je razbio...i ne sumnjam da bi nas dobio i da smo mi igrali bolje No i njemu je svaki drugi spin proklizio po reketu ili završio u mrežici isto kao što su i meni i čanadiju spinovi završavali u mrežici ili čak na našoj strani stola. Od tri spinera da sva trojica spinove zabijaju skoro sve u mrežicu, e pa nismo toliko loši.
p.s. da, i stol broj 5 je kriv na jednu stranu i to znatno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub tra 23, 2011 3:10 pm Naslov
|
|
Da...  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub tra 23, 2011 9:20 pm Naslov
|
|
Dragi ljudi, pozabavimo se prognozom 8. kola, u svakom slučaju pohvale svima za redovito i odgovorno upisivanje rezultata, jedna smo od najorganiziranijih i najodgovornijih liga!
1. STK Zagreb vs. Ora; nema Plišića, dođe li Ora u najjačem sastavu, prognoziram 4:6.
2. KoMIŽa vs. Snajper; ne izvede li Snajper neko čudo, prognoza mi je 6:4 ili 7:3.
3. Bridž klub Element vs. Velux arhitekti; mislim da je Bridž jači, ali momentalno je totalno izvan forme, što ne mogu reći za dečke iz Veluxa... 5:5.
4. Intercapital vs. Pohabane gumice; ne znam... daj Bože da nas ne nabiju, znam da su jako dobri dečki... recimo da imamo domaći teren pa nam je to prednost, 5:5 ili 6:4.
5. Peti element vs. Dr. Ante Starčević-1000; neka se dečki nimalo ne uvrijede, ali ovdje će Pažek odlučiti o konačnom ishodu, od 8:2 do 10:0, Škreblin i Jakić više neće izgubiti ništa...
6. PBZ d.d. vs. STKI "URIHO"; ovo su dvije dosta dobre i ujednačene ekipe, prognoza je 5:5.
Eto, dao sam si truda da vas sve malo zabavim, što mislite o tome? Tko će me prvi ispljuvati za lošu prognozu?
Svakako, svima želim puno sreće i da odigramo i ovo kolo u prijateljskom i pravom sportskom raspoloženju!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned tra 24, 2011 7:21 am Naslov
|
|
Prije svega SRETAN USKRS! onima koji ga slave.
Prognoza ti je ovoga puta 90% točna (kak bi trebalo biti)
Onih 10% mrzim, jer me uvijek iznenadi NEUGODNO
KoMIŽa vs Snajper Utorak 19h Dom sportova
Velux arhitekti vs KoMIŽa Srijeda 04.5. 18 i 30h Dvorana Vinko Bek, Kušlanova _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
ORNI
Pridružen/a: 28. 03. 2011. (21:49:44) Postovi: 11 Lokacija: Samobor
|
Postano: ned tra 24, 2011 1:44 pm Naslov
|
|
STKZ i ORA odgodili meč 8. kola za iza 1.5. zbog odsustva Plišića. Iako ne rješava ništa jako bitno, taj rezultat ćete malo pričekati.
Sretan Uskrs svima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned tra 24, 2011 4:48 pm Naslov
|
|
Dogovorili smo meč, Intercapital vs. Pohabane gumice u srijedu u 19:00. Meč je dogovorio naš kapetan MIKI!
Želim svima sretan Uskrs i ugodan odmor u ove lijepe blagdanske trenutke!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon tra 25, 2011 8:06 am Naslov
|
|
ha, prognoza...neznam...ja bih više stavio analizu. Ostalo je još 4 kola i već se nazire poredak, no stvari su poprilično komplicirane i svega će tu još bit.
Peti element ima najlakši raspored i ne vjerujem da će prosipati bodove. To bi značilo prvo mjesto za njih.
Za drugo i treće mjesto se bori 4 ekipe! Mi naravno, imamo najbolju poziciju, no imamo i najgori raspored pa je poprilično otvoreno.
Ako predpostavimo da te ekipe neće kiksati protiv lošije rangiranih ekipa (mada je i to moguće!) nama treba 1 bod iz susreta protiv veluxa i pohabanih da osiguramo treće ako ne i drugo mjesto.
No ako izgubimo obje, onda smo najvjerojatnije 4. Doduše u tom slučaju bi imali ili isti broj bodova sa dvije ekipe (ako pohabane i intercapital nerješe) ali lošiji međusobni skor, ili isti broj s veluxom (ako intercapital ili pohabane ne odigraju nerješeno) ali pobjednik iz njihova susreta će imati bod ili 2 više.
Borbu za šesto mjesto je skoro nemoguće i analizirati
Ponovit ću, imamo zbilja jaku ligu...evo primjer Snajper koji nema bodova ( ) iznimno dobra momčad, super momci al nemaju baš sreće
Stoga ne bi bilo veliko iznenađenje da velika petorka (ehehehehe ) prospe bodove u zadnja 4 kola i ova moja gornja analiza padne u vodu
No nekako još uvijek stojim uz moju prognozu od prije mjesec dana, poslije trećeg kola. Od tad su pohabane ugodno iznenadile a uriho dosta pao.
| Dren (napisa): |
Kao što sam rekao i na početku, mislim da ćemo velux, 5element, intercapital i mi voditi borbu za prva 3 mjesta.
(pre)uranjena prognoza poretka bi bila:
5element
bridž
intercapital
velux
pohabane
uriho
zg
komiža
pbz
ora
dr starčević
snajper |
No mislim da će se u srijedu puno toga razriješiti u gornjem domu. I intercapital vs pohabane i bridž vs velux (oni u 19 mi u 18:30)
Svima puno sreće, dobre i fer igre, pa nek bolji pobjedi!!!
I naravski, sretan Uskrs svima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto tra 26, 2011 9:37 pm Naslov
|
|
odlična igra komiže se napokon isplatila.
Svaka čast momci na pobjedi, Snajper (kao što smo mi i iskusili) uopće nije loša ekipa i dobit tako uvjerljivo 7:3 (uz paličkin poraz u 5.om setu na razlike protiv mikloške - da mi je bilo pogledat taj meč!) samo znači da ste fakat digli igru i da do kraja sezone imate puno toga za reći. Šteta za ozljedu čivića na početku sezone...da je bio zdrav, sad bi se borili za prva tri mjesta! Nemate baš zavidan raspored do kraja, ali uz ovu igru...nemaju ni oni koji igraju protiv vas  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto tra 26, 2011 9:45 pm Naslov
|
|
Dren Hvala na pohvalama u ime cijele ekipe  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|