| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: uto tra 26, 2011 9:46 pm Naslov
: |
|
|
Bravo KoMIŽanci, svaka vam čast! Očekivao sam vašu pobjedu i čak mogu reći i da sam pogodio rezultat...
Dragi su mi i Snajperisti jer su dobri dečki, ali cijelu sezonu im fali "još malo" do pozitivnog rezultata. Ili moraju početi ozbiljno trenirati (osim Mikloške koji je dobar) ili će se i u 21. ligi dogodine grdo iznenaditi...
Dobar se pingić igra u SOKAZ-u! KoMIŽa se polako penje, trebala je i prije, no bolje ikad nego nikad!
Sutra u 19:00 igramo protiv Pohabanih gumica. U dobroj smo formi, ali fakat se pribojavam kako će sve to ispasti... Navodno dečki puno i često treniraju i fakat su napredovali, no moramo se izboriti za mjesto koje vodi u 19. ligu!
Želim svima dobru igru u ovom kolu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri tra 27, 2011 11:23 am Naslov
|
|
Znade li netko kad je tekma PBZ vs URIHO???
Kad bi ta tekma završila nerješeno bilo bi super. Još bi do kraja mogli ulovit i prestić URIHO, a trenutno bi ostali na 8 mjestu što bi nam bila dobra motivacija za pobjedu protiv Veluxovaca u što iskreno vjerujem  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: sri tra 27, 2011 12:46 pm Naslov
|
|
| Utakmica je odgođena za neki drugi tjedan neznam kada |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri tra 27, 2011 11:11 pm Naslov
|
|
Intercapital je dobio protiv Pohabanih gumica 6:4, sutra će vjerovatno biti stavljen i rezultat, naprosto smo prekasno završili i vrijeme je za
Odigrali smo odličan meč, Nevidal-Prišlin je bio ljepotica večeri, dobio je Nevidal , tim prije jer je i Prišlin igrao odlično .
Slijedeći tjedan igramo protiv Dr. Ante Starčević 1000 u gostima, da se održimo među prve tri ekipe sada moramo (i hoćemo) dobiti zadnja tri kola, ipak smo pokazali karakter i kvalitetu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: čet tra 28, 2011 3:21 am Naslov
|
|
ajd bas mi je drago sta ste i vi i bridžovci sa stilom presli jos jednu prepreku svaka čast,,si vidio da su koristili treninzi i stručne analize.. ...duzan si mi barem 2  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 6:10 am Naslov
|
|
Vazi, Tuna, prava si legenda!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: čet tra 28, 2011 9:47 am Naslov
|
|
Prvo od svega čestitke Intercapitalu na pobjedi
opravdali su ulogu favorita s početka sezone (kao što smo i svi znali da hoće)
jedino Danijel nešto muči našeg Čanadija (ima jednu pobjedu više od njega, a teško da će ispustiti više i jedan meć do kraja lige)
u svakom slučaju liga nam je strašna a to se može vidjeti i po rezultatima od toga da se mi protiv Snajpera jedva izvućemo do toga da ostvarimo glatku pobjedu protiv Veluxa.
Dečkima iz Veluxa svaka čast bili su pravi gosti u svom prostoru, dvorana im je izvrsna, atmosfera igranja još i bolja. S njima je definitivno gušt igrati.
Mi smo više manje uspjeli 4. mjesto uz eventualne sve poraze do kraja, a pobjeda, nerješeno i poraz do kraja nam osiguravaju 2. mjesto.
Intercapital gazi prema 3. mjestu ove sezone i nada se našem kiksu , ali iako je bilo sumlje u našu formu prikazali smo zavidnu razinu igre jučer i mislim da će ta nada ostati samo nada  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 10:21 am Naslov
|
|
Da, zaista ste igrački razbili Veluxovce! Iako, bez sumnje da ste vi bolja ekipa, pitanje je što bi bilo da je igrao i gospodin Bojčić, po mojem dojmu on im je najbolji igrač, iako ima najslabiji skor. Gospodin Vančina ipak ne može njega dostojno odmijeniti , drago mi je da je onaj trening (Dren, Škreblin i ja) sensei Bilanović dobro iskoristio za meč protiv veluxa, Dren je pravi iskusni mačak!
Posebne pohvale Gocu, koji je dobio dva prava meča, razbio je gospodina Drvara, a Drvar je mene sa 3:0... izvrsno!
Mislim da će Intercapital ovih dana (ili tjedana) proslaviti prolaz u ligu iznad, čitaj , a to ne ide bez i pa mislim da će nas žene voziti doma jer ćemo biti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dan
|
Postano: čet tra 28, 2011 11:25 am Naslov
|
|
Hehehe Goc, mi se "nadamo" kiksu samo zato što bismo se htjeli i sljedeću sezonu s vama družiti
Grk, ne pravi ražanj (i stvarno i figurativno) dok nam zečići još skaču uokolo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 11:46 am Naslov
|
|
| dan (napisa): | Hehehe Goc, mi se "nadamo" kiksu samo zato što bismo se htjeli i sljedeću sezonu s vama družiti
Grk, ne pravi ražanj (i stvarno i figurativno) dok nam zečići još skaču uokolo. |
Znam, majstore, slažem se... više je to od želje da konačno zaroštiljamo, zapijemo i družimo se nego što zaista mislim da ćemo se prošetati do kraja... sjetim se STK Zagreb... , ipak na pravom smo putu; imamo najboljeg igrača lige , najboljeg kapetena Mikija i dobru podršku mene i Tite ... Bit ćemo spremni za svaku slijedeću tekmu kao i do sada, a Bridž će teško ispustiti stečenu prednost, čak i uz jednu neriješenu tekmu će još biti prvi... i ja bih jako rado s njima bio u ligi još jednu sezonu u nizu, da sensei Bilanovića i Čanadija konačno možda i uspijem dobiti... 
Zadnja promjena: 55; čet tra 28, 2011 11:46 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: čet tra 28, 2011 11:46 am Naslov
|
|
| dan (napisa): | Hehehe Goc, mi se "nadamo" kiksu samo zato što bismo se htjeli i sljedeću sezonu s vama družiti
ovo me podsjeca na prošlu sezonu i Brezu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 11:50 am Naslov
|
|
Uh, jezik pregrizo... , mi smo odigrali već protiv svih najjačih ekipa, od prvih 20 igrača lige samo još moramo igrati protiv Đire i Barduna... . Deep respect dečkima, ali ipak mislim da su nam puno manje opasni nego što je to prošle godine bila Breza koja nas je napucala ko kantu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: čet tra 28, 2011 11:56 am Naslov
|
|
| 55 (napisa): |
i ja bih jako rado s njima bio u ligi još jednu sezonu u nizu, da sensei Bilanovića i Čanadija konačno možda i uspijem dobiti...  |
i ja bih volio takav rasplet jer u tom slučaju bih imao šansu i Mikija i tebe
ali grizemo do kraja i što će bit će bit, bez kalkulacija  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: čet tra 28, 2011 12:01 pm Naslov
|
|
nego još su 3.5 kola ispred nas a mi imamo samo 600+ postova u temi,... a kako su neki od većih kontributera s nama u ligi mislim da je ovo idealna prilika da dođemo do okruglih 1000  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 28, 2011 12:27 pm Naslov
|
|
ehehehe
inače, čitam i ostale lige, i izgleda da je jučer bio "dan prasica"
Mi smo s veluxovcima odigrali preko 700 poena i bez pretjerivanja, brat bratu, u prosjeku je svaki drugi poen imao prasicu. Drvar i ja smo u jednom poenu imali 6 komada!
S obje strane je bilo puno super igre, prekrasnih poena, Čanadi nam je pokazao kako se razbija trava, Drvar je pokazao Čanadiju da nije jedini koji zna iz ničega provući ti lopticu kroz uši a Petričević je meni i Goci pokazao što je to iskustvo i kako ga iskoristiti! Gospodin Vančina je igrao jako dobro, no u ključnim poenima i Goco i ja smo zbilja imali više sreće...2 seta na razlike kod mene, i to kakve sam poene spašavao za konačnih 18:16...nevjerojatno.
Sve u svemu, kako Goco reče, predobar prostor, savršena ekipa, odlična atmosfera, i još ktomu divno društvo za smirenje uz cigaretu u vidu jedne starije tete koja je svojevremeno igrala 7.u ligu Sokaza
Na sokazovoj ljestvici najboljih tekmi po svemu dajem 10/10!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 1:03 pm Naslov
|
|
Da, i jučer je kontra mene bilo pregršt prasica, ali ja sam ih pogađao u ključnim trenucima, imao sam ih dosta manje od svojih suparnika, ali fakat su se strateški dobro rasporedile... ono, kontra set lopta, fulam ono što gađam i pogodim prasicu , Bojčić je oba seta koja je dobio protiv mene završio prasicama od rub stola... , stvarno od toga možeš totalno pošiziti...
Što se tiče broja postova na našem forumu... pa polako, tek smo se počeli zagrijavati kako treba. Dren, od tri do sada odigrane tekme pogodio sam rezultat u dvije, fulao sam samo vas , zajebali ste me jer ste predobro odigrali...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet tra 28, 2011 2:11 pm Naslov
|
|
Dali je dvorana od Veluxovaca u školi V. B
ek u Kušlanovoj!? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 28, 2011 2:13 pm Naslov
|
|
Da, tvoja predvidjanja su bila emotivno obojana, al eto želje su ti se ispunile (zasluženo! )
Sad sve imate u svojim rukama. dr. starčević, uriho i pbz jednostavno nisu u vašem rangu, ali nemojte ih potcjeniti. Ako izvučete sve bodove iz te tri tekme (ili čak i 2 pobjede i jednu nerješenu), sigurno ste treći. Osim ako...mi u zadnje 3 izgubimo od pohabanih i odigramo nerješeno i protiv doktora i uriha...tad bi nas tri ekipe sa 24 boda zatvorile krug. Malo vjerojatno pa se neću zamarat s time tko bi tad bio drugi, tko treći a tko četvrti.
Mi protiv doktora ili uriha ostvarimo pobjedu i drugi smo 100%
No, to je sve kako bi dalmatinci rekli, pila naopako. S ovom pobjedom protiv Veluxa mi smo sada glavni favoriti za prvo mjesto, bez obzira kako se mi osjećali u toj ulozi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet tra 28, 2011 2:14 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dali je dvorana od Veluxovaca u školi V. B
ek u Kušlanovoj!? |
Ne.
Mislim da je nasuprot. U sportskom centru V. Bek.
Imaju okolo po ulicama putokazi baš za sportski centar tako da nije teško naći. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet tra 28, 2011 2:32 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dali je dvorana od Veluxovaca u školi V. B
ek u Kušlanovoj!? |
Ma jeste, to je u Kušlanovoj... s lijeve strane je centar Vinko Bek, a s desne strane je III. gimnazija i neka osnovna škola...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|